×

Farklı Kafe Dekorasyonları

Farklı Kafe Dekorasyonları

Farklı Kafe Dekorasyonları

Paketli Kafe

Al-ve-ver kafe, temelde arabaya servis gibi. Yüksek güç hayatını yaşayan ve oturacak zamanı olmayan herkes için mükemmeldir. Bu satış noktalarından bazılarının birkaç koltuğu var, ancak pek davetkar değiller. Çoğunlukla sadece oradalar, böylece siparişinizin hazırlanmasını bekleyebilirsiniz.

Bu tür kafelerin iç tasarımı, fast-food zincirlerininki gibidir. Temiz, basit ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu tür kafe tasarımları genellikle çok cansızdır. Tamamen farklı bir çeşitlilikte koşuşturma içerirler. Görselleri çok net ama davetkar renkler şeklinde dostça bir dokunuşa sahipler. ‘Hareket halindeyken’ kalabalıklara hitap ediyorlar, bu yüzden çok gösterişli görünme eğilimindeler.

Via Carluccio’s , bulabileceğiniz paketli kafelerin en iyi örneklerinden biridir. Mağazalarının iç tasarımı, ana markanın bir uzantısı gibi görünmesini sağlayan birkaç aksanla çok temiz, şık ve sofistike. Sofistike beyazlar ve mavilerden oluşan minimal bir malzeme paleti, çarpıcı bir tasarım oluşturmaya yardımcı olurken, canlı renklere sahip ürünleri ilgi odağı haline getiriyor. Yerinde oturup midesini doyurmak isteyenler için küçük bir oturma alanı tasarlandı.

Farklı Kafe Dekorasyonları

Kurumsal Kafe

Bu tür kafe tasarımları kurumsal kimlik üzerine inşa edilmiştir. Genellikle tüm dünyada bulunan zincir çıkışlardan oluşurlar. Ayrıca, grafikler, renk şemaları, malzemeler ve hatta aydınlatma dahil olmak üzere, onları anında tanınabilir kılan tamamen yerleşik bir iç tasarım paletine sahiptirler. Bu tür bir kahvehanenin yaygın örnekleri arasında Starbucks, Gloria Jeans ve Dunkin Donuts bulunur. Bunların hepsinin dünya çapında bir kitleye hitap eden bir marka adı var.

Bu tür kafelerin iç tasarımı çok rahat, renkli ve çekicidir, bazen biraz fazla gösterişli görünse de. Her prize sonradan takılan mobilyalarda belirlenmiş standartlar vardır. Renkler, sloganlar ve duvar sanatı da tekrar ediyor. Logo, bu tür kafelerin iç tasarımlarının odak noktası olmaya devam ediyor. Düzen bile olabildiğince verimli ve ergonomik olacak şekilde oluşturulmuştur.

Montana Fransız Kafe gerçekten iyi bu tarz barındırıyor. Bu tür bir kafe tasarımı hem iç hem de dış mekan oturma özelliklerine sahiptir. Karışık oturma düzeni, açık mutfak ve misafirler için komün masaları vardır. Alışveriş merkezinde bulunur ve her türden yaş demografisini çekmek için özel olarak tasarlanmıştır. İçeride ve dışarıda 40 koltuk var ve ambiyans klas olmaktan başka bir şey değil. Monokromatik vurgularla modern tarzda tasarlanan bu kafe, neo-geleneksel ve sofistike bir karışımdır. Yeni monokromatik temanın çok kurumsal bir havası var ve logoyu ilgi odağı olarak gösteriyor. Ayrıca, rahat mobilyalar, parlak yüzeyler, dekoratif fırçalanmış bakır kaplamalar ve güzel dış mekan oturma düzeni dışarıda yemek yemek için mükemmeldir.

İşte bunlar, dünya çapında kullanılan en popüler kafe tasarım modellerinden bazıları. Her biri, hedeflenen kullanıcılara en iyi ambiyansı sunmak için çok fazla dikkatli düşünme ve detaylandırma gerektirir. Bazı özellikleri örtüşebilir, ancak bireysel olarak öne çıkma eğilimindedirler.

Endüstriyel Dekor

Endüstriyel dekor günümüzde kahve dükkanları için en popüler olanıdır: Bütçe dostu ve güzel görünüyor. Birçok kahve dükkanının orijinal tuğla kaplı duvarları vardır ve bunları gizlemenize gerek yoktur: sadece bir şekilde boyayın veya vurgulayın ve hepsi bu kadar. Açıktaki borular herhangi bir endüstriyel dekorun önemli bir parçasıdır , bu yüzden onları da saklayın. İç mekanı daha rahat hale getirmek için, istediğiniz her şeyi örtmek için ahşap, örneğin geri kazanılmış ahşap veya paletler kullanabilirsiniz. Buraya ve oraya endüstriyel lambaları asın, metal tabure ve masalar koyun, endüstriyel iç mekanınız hazır.

Modern Dekor

Modern dekor da çok popülerdir çünkü fazla obje gerektirmez, çağdaş ve davetkar görünür. Siyah ve nötrler, özlü mobilyalar, saksı bitkileri ve siyah beyaz fotoğraflarla minimal düzeyde kullanılabilir. Açık renkli sıcak ahşaplar ekleyerek ve büyük pencerelerden kafeyi ışıkla doldurarak yoga bile yapabilecek kadar huzurlu bir alan yaratabilirsiniz. Açık renkli ahşaplar, pastel renkler ve çok sayıda nötr ile İskandinav tarzını deneyin, ışık dolu ve davetkar bir alan olacak.

Retro ve Orta Yüzyıl Modern Dekoru

Retro ve orta yüzyıl modern dekoru, hangi renkleri ve tercih ettiğiniz on yılı tercih ederseniz edin, her zaman çok rahat olacaktır. Bunlar bazı bakır tonlarına sahip nötr renkler olabilir, bunlar sarı veya pembe gibi koyu renkler olabilir, bunlar pastel olabilir. Yüzyıl ortası modern mobilyaları, deri sandalyeleri, çeşitli zemin lambalarını tercih edin, geri kazanılmış ahşap ve geri kazanılmış mobilyaları deneyin.

Kütüphane Dekoru

Kahve ve güzel kitaplar birbirleri için yaratılır. Sadece kütüphane tarzı dekora sahip kahve ve kitapçılar artık çok popüler. Çoğu endüstriyel olanlardır, ancak ışıkla dolu ve okumak için rahat köşeleri olan rahat, modern kafeler de bulabilirsiniz. Bu şekilde bir ambiyans yaratmak için sarı ışıklardan yardım alabilirsiniz. Çünkü aydınlatmaların önemini buradan daha fazla göreceksiniz. Ahşap veya tuğla şeklindeki desenli boyalardan faydalanabilirsiniz. Çoğu zaman renkler eklemek, alanı mutlu ve havalı hale getirmeye yardımcı olur.

Yorum gönder