×

Farklı Mutfak Dekorasyonu

Farklı Mutfak Dekorasyonu

Farklı Mutfak Dekorasyonu

Sıkışık bir alanda, daha da küçülmeden yapabileceğiniz pek bir şey olmadığında, bir halı ekleyin. Mutfağınızı bunaltmadan ısıtacak, renk ve desen katacaktır. Küçük bir mutfağın daha büyük görünmesi için duvarları ayna koyabilirsiniz. Aynalar geniş manzarayı vurguluyor.  Depolama için raflar ekliyorsanız, bunların dağınık görünmesini engelleyebilirsiniz. Dolap ve çekmecelerinizdeki hantal donanımları atlayın. Alanınızın daha akıcı ve şık görünmesine yardımcı olur. Tek renkli olmak, onu bir değerli bir kutu gibi durmasını sağlayacak. Kaseleri ve fincanları rengine göre düzenleyin, böylece her şey uyumlu hale gelir.

Ekstra saklama alanını sıkıştırmak için, bir pencerenin veya davlumbazınızın üstündeki boşluğu doldurmak için küçük küpler eklemeyi deneyin. Elinizin altında bir merdiven olduğundan emin olun Dolaplarınız ve tavanınız arasında boşluk varsa, depolama alanınız vardır. Hasır sepetler ekleyin ve daha az kullanılan aletleri saklamak için mükemmel bir yer. Elbette, mutfak tarzı mutfaklarda tezgâh alanı yoktur, ancak alanı düşünerek bunu telafi edebilirsiniz. Geri kazanılmış ahşap raflar kontrast ve gerekli saklama alanı sağlar. En güzel eşyalar duvardan duvara açık raflarda ve bölmelerde sergileniyor, böylece daha az çekici olan malzemeler dolaplara saklanabiliyor.

Sevimli bir geçiş ile bir mutfak ve yemek alanını birbirine bağlayın. Sadece her iki odayı da açmakla kalmaz, aynı zamanda mutfakta bir köşe için yeriniz yoksa tezgâh, kahvaltı için bir yer ekler. Minik bir mutfağı tek bir parlak renkle kaplamak heyecan verici görünecektir.

İnanılmaz bir ışıklandırma parçasına sahip olduğunuzda mutfağınızın ne kadar büyük veya küçük olduğunu fark edeceksiniz. Bitkiler her şeyi daha mutlu hissettirir, küçük mutfaklarda da kullanabilirsiniz.

Farklı Mutfak Dekorasyonu

Farklı Mutfak Dekorasyonu

Mutfağınıza bir ev dergisine yakışır bir güncellemeyi nasıl yapacağınıza dair hızlı ve kolay dekorasyon ipuçlarımız var. En iyi yanı, bu mutfak dekorasyon fikirlerinin güzel bir şekilde karışması ve eşleşebilmesidir.

Doğal olarak her şeyi önce göz hizasında görüyoruz ve yapabileceğiniz en dikkat çekici değişikliklerden biri mutfağınızın duvarlarını dekore etmektir. Çoğu mutfak dekorasyon çabası cihazlara, tezgahlara ve pişirme aletlerine uygulanır. Ancak duvarlar, kolay bir DIY projesiyle büyük bir etki yaratabileceğiniz yerdir.

Mutfağınıza hızlı bir göz atın. İlk ne görüyorsun? Pis, sıkıcı bir duvar mı? Ya da daha kötüsü, sarmaşık veya meyve temalı şablon çalışmasıyla tamamlanmış eski bir sahte boya işi mi? Değişiklik yapma zamanı.

Üç Renkli Palet

Renk, bir odayı güncellemenin en hızlı ve en ucuz yollarından biridir. Değiştirilemeyen mevcut bir mutfak rengi, tezgâhın veya dolapların rengi olabilir.

İmzalı üç renkli paletinizi bulduğunuzda, aksesuar alışverişi için bir takım boya parçalarını hazır bulundurun.

En İyi Mutfak Dekorasyon Fikirleri Bir Odak Noktasıyla Başlar

Mevcut mutfak dekorunuzu bir ziyaretçinin ilk kez göreceği şekilde görmeye çalışın. Mutfağınıza gidin ve ne fark ettiğinizi düşünün. Hoşunuza giden bir şey gördüğünüz ilk şey mi?  O noktayı ve en yakın duvarı odak noktanız yapın.

Odak noktaları dikkat çekicidir ve görsel olarak size doğru fırlar. Mutfağın geri kalanıyla karşılaştırıldığında, odak noktası cesur ve benzersizdir. Mutfağınızda bir odak duvarı oluşturmak için şu tekniklerden birini deneyin:

– Odak duvarınızı, mutfağınızın üç renkli paleti için seçtiğiniz kalın gölgeye boyayın

– Odak duvarına büyük bir sanat eseri asın

– Dokulu, desenli veya canlı renkli duvar kâğıdı kullanın

Yüzen raf sergileme öğelerini minimum düzeyde tutun ve dergi görünümüne hazır bir görünüm için renk uyumlu.

Daha büyük bir değişiklik için, bir veya iki mutfak dolabının kapaklarını çıkarın ve dolabın arkasını boyayın veya duvar kâğıdı yapın. Artık yeni bir açık sergileme rafınız var. Yeni ekranınıza ömür vermek için, öğeleri vurgulamak için LED kabin altı aydınlatma ekleyin. Kabin kablolaması bir sorunsa pille çalışan ışıklar mevcuttur.

 Özenle Seçilmiş Mutfak Duvar Tasarımı

Kişiliğinizin dokunuşlarını ekleyerek mutfağınızı farklı kılın. Galeri duvar koleksiyonları tasarımcılar ve dergiler arasında popülerdir çünkü benzersizdirler ve sıkıcı bir duvarı ilginç kılarlar.

Bir galeri duvar koleksiyonu için modern mutfak dekorasyon fikirleri şunları içerir:

-Çerçeveli albüm kapakları

-Baskets

-Çerçeveli duvar kâğıdı veya kumaş örnekleri

-Vintage yemekleri

-Farklı şekil ve boyutlarda boş antika çerçeveler

-Çeşitli aynalar

Simetrik, desenli veya serbest stil yerleştirmenin hepsi iyi yaklaşımlardır. Zamandan (ve duvardaki ekstra çivi deliklerinden) tasarruf etmek için, koleksiyonunuzu en iyi aralık ve yerleştirme için asmadan önce yere yerleştirin.

Mutfak Duvarınızı Kara Tahta Boyasıyla Kişiselleştirin

Bir kutu siyah kara tahta boyası ucuzdur ve mutfağınızda vurgulu bir duvar süslemek için harika bir yoldur. Siyah, cesur, göz alıcı bir duvar rengi ve sürekli değişen tebeşir sanatınız için mükemmel bir fon.

Kara tahta duvarınızda yüzen bir raf veya galeri duvar koleksiyonu, yeni, ilham verici mutfak duvarlarınızın benzersiz görünümüne katkıda bulunur.

Yorum gönder