×

Filli Boya Gri Renk Kartelası

Filli Boya Gri Renk Kartelası

Filli Boya Gri Renk Kartelası

Evini yeniden dekore edip boyatmak isteyenler için Filli Boya’nın sunmuş olduğu renk seçeneklerinden yararlanılabilir. Özellikle gri tonlarda boyatmak isteyenler için Filli Boya’nın gri renk kartelası oldukça yardımcı olacaktır. Bu renk kartelası içinden istediğiniz rengi seçebilirsiniz. Gri renginin hem koyu hem de açık tonları mevcuttur. Filli Boya gri renkleri evin hem salonuna hem de yatak odalarına oldukça başarılı bir şekilde uygulanabilir. Gri renk kartelası içinden farklı tonlara kayan güzel seçenekler de çıkar karşınıza.

Gri tonlarını tercih etmeniz için Filli Boya’nın renk kartelasına göz gezdirebilirsiniz. Krom 75- ya da Krom 165 renginden oldukça memnun kalabilirsiniz. Kozmik 45 ve Kozmik 50 gibi açık gri renklerin tercih edilmesi durumunda da oldukça iyi bir uyum sağlanacaktır. Gri ışığı emen bir yapıya sahip değildir. Ev içinde beyaz renkli eşyalara yer verildiği zaman oldukça iyi bir şekilde ortaya çıkarabilir. Filli Boya’nın gri rengi ile uyum yakalamak isteyen kişilerin kesinlikle eşyalarını da bu renge göre dizayn etmesi daha hoş olacaktır.

Filli Boya Gri Renk Kartelası

Gri rengi duvarlarda tercih ettiğiniz zaman ona uygun mobilyalar ve perdeler seçmek zorunda kalacaksınız. Gri renk boya ile aslında kombin yapmak kolaydır. Ama zevk ve tercihlere göre bu durum tamamen değişebilir. Bu yüzden Filli Boya’nın renk kartelasına bakarak evinize hangi renk uygun onu bulabilirsiniz.

Kozmik 60 ve Kozmik 50 tonları seçildiğinde oda içinde sadece gir olmayacaktır. Mavi ve yeşilin tonlarını da içeren bir renk olur. Gri tonlar içinde seçeceğiniz mobilyalarda yeşil bir koltuk takımı kesinlikle çok hoş duracaktır. Bunun yanı sıra açık renk koltuk takımları ve halılarla da oldukça güzel uyum çıkarabilirsiniz ortaya. Gri ve hardal sarısı ikilini aynı ortam içinde kullanmanız da diğer seçeneklerden biri olacaktır.

Filli Boya Gri Renk Kartelası İçindeki Renkler

Taflan 30, Taflan 25, Taflan 35, Taflan 20, Taflan 15, Krom 245, Krom 240, Krom 235, Krom 230, Krom 225, Krom 65, Krom 60, Krom 55, Krom 50, Krom, Kozmik 65, Kozmik 60, Kozmik 55, Kozmik 50, Kozmik 45, Kozmik 35, Krom 30, Krom 25, Krom 20, Krom 15, Krom 95 ve Krom 90 renk seçenekleri bulunuyor.

Yorum gönder