×

Gece Lambası Modelleri

Gece lambası modelleri

Gece Lambası Modelleri

Odalarımızda bulunan aksesuarlardan biri de gece lambalarıdır. Bu gece lambalarının pek çok farklı modeline erişmeniz mümkündür. Piyasada belki yüzlerde farklı ürünle karşılaşabilirsiniz.  Gece lambası modellerinde farklı şekillerde ve görünümlerde olan gece lambaları daha çekici hale geliyor.

Gece lambası modelleri denilince akla ilk gelenler prize takılan o küçük gece lambaları olabiliyor. Uzun süredir bu küçük gece lambaları çok popüler olarak kullanılıyordu. Özellikle de daha loş bir ortamda uyumayı sevenler için oldukça iyi bir tercih olmuştur. Bunun yanı sıra pek çok farklı model daha bulunuyor. Kimileri geceleri, gece lambası olmadan uyumazken kimileri de az ışıktan bile çok rahatsız oluyor. Hatta hiç ışık almamak adına göz bandı takıp uyuyan insanlar olduğunu görebilirsiniz.

Bunun yanı sıra gece lambası kullandığınızda, geceleri herhangi bir şey için kalktığınızda etrafı daha rahat görebilirsiniz. Aksi takdirde sakatlanmalar ya da yaralanmalarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu yüzden gece lambasının ne kadar önemli olduğunu unutmayın. Gece lambası modelleri arasında küre şeklinde olanlardan tutun ay şeklinde olanlara kadar pek çok güzel model bulabilirsiniz. Bu modellerden istediğinizi almak için biraz detaylı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu sayede tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun bir gece lambası bulabileceksiniz.

Gece lambası modelleri

Aplikler

Duvara sabitleyerek kullanılan apliklere takacağınız düşük voltajlı ampuller sayesinde oldukça güzel gece lambası elde edebilirsiniz. Aplikler gece size yetecek kadar loş bir ışık sağlayacaktır. Aynı zamanda oda içerisinde oldukça şık duracaktır.

Abajurlar

Abajurlar genellikle masa üstü tercih edilirken ayaklı olanları da oldukça sıklıkla kullanılmaya başlandı. Ayaklı abajurlar genellikle oturma salonlarında tercih edilirken masaüstü abajurlar ise yatak odalarında gece lambası olarak kullanılabilir. Abajurlar için kullanacağınız ampuller biraz daha düşük voltajlı ve düşük ışık yayan ampul olursa gece uyumanız için daha iyi bir ortam oluşturmuş olacaksınız. Işıktan rahatsız olan kişiler içinse gece lambası olarak abajur kullanmak hiç doğru bir tercih olmayacaktır.

Odanızın Tavanını Yıldızlarla Süsleyeceğiniz Gece Lambaları

Geceleri uyumadan önce yıldızları seyretmek çok güzel olabilirdi. Bunun için yatağınız ya pencerenin yanında olmalı ya da tavanınız yıldızları görecek şekilde açık olmalı. Yıldızları tavanınızdaymış gibi izlemek istiyorsanız gece lambalarının da bu efekti veren modelleri olduğunu belirtelim. Özellikle de geceleri çocukları uyutmak için güzel alternatiflerden biri bu olabilir. Bunun yanı sıra küre şeklinde olan gece lambaları da son zamanlarda oldukça tercih edilen gece lambası modelleri arasında yer almıştır.

Yorum gönder