×

Giyinme Odası Dekorasyonu

Giyinme Odası Dekorasyonu

Giyinme Odası Dekorasyonu

Hem moda hem de işlev düşünülerek oluşturulmuş depolama alanları vitrinde stil, lüks ve pratiklik bir araya geliyor. Heyecan verici giyinme odası, her kadının temel ihtiyacıdır. Çünkü özgürce şımartabileceği ve bir Hollywood ikonu gibi hissedebileceği hassas bir yere sahip olmaya can atıyor. Kadınlar, evlerinde bir oyun odası veya oyun odası ve hatta bir ev ofisi gibi bir giyinme odası olmasını severler. Giyinme odası tasarımı boyut ve stile göre değişiklik gösterebilir. Küçük giyinme odaları, basit bir saklama dolabını veya geleneksel bir gardırobun yerini almanın zarif bir yoludur. Geniş giyinme odası tasarımında birkaç raf, çekmeceli saklama dolapları, rahat bir sandalye veya Osmanlı ve giysi düzenleyicileri ile en zor beğenen bayanları tatmin edebilecek kullanışlı ve şık bir alan yaratır. Giyinme Odası Dekorasyonu;

Giyinme Odası Dekorasyonu

Boş Alanınızı Kişisel Bir Stil Sığınağına Dönüştürün

Bu çarpıcı giyinme odası fikirleriyle hem pratik bir saklama alanı hem de kendinizi şımartmak için güzel bir yer yaratmak arasında bir denge kurun. Nispeten özel alanlar olarak giyinme odaları, daha egzotik zevkler ve çarpıcı tasarım fikirlerini şımartmak için mükemmel yerlerdir. Lüks bir his için cesur, büyük ölçekli bir duvar kağıdını seçin ve gözü dönümlerce pratik depolayın.

Daha nötr bir görünüm mü tercih edersiniz? Sakin renklerdeki pelüş halı ve şık dolaplar, temiz ve kusursuz bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Alternatif olarak, en sevdiğiniz butikten ilham alın ve en sevdiğiniz ürünleri açık raflarda sergileyin ve çarpıcı bir ada veya gösterişli avizeye yatırım yapın, ardından mermer, pirinç, taş, bakır ve çok katmanlı cilalarla ihtişamı artırın.

Ana mobilyanızla başlayın. Bir gardırop, mükemmel giyinme odasını tasarlarken başlamak için bariz bir yerdir. Gardırobunuzdan en fazla saklama alanını aldığınızdan emin olmak için dikkatli seçin. Gardırobunuzda bol miktarda raf olduğundan emin olun, böylece tüm favori giysilerinizle dolu etiketli kutuları üst üste koyabilirsiniz.

Tüm ekstra aksesuarlarınızı güvende tutmak ve en sevdiğiniz mücevher ve parfümü kavanozlarda veya tuvalet masasının üstündeki güzel cam tepsilerde sergilemek için masanızın altına kutular yerleştirin.

Ana mobilyanızla başlayın. Bir gardırop, mükemmel giyinme odasını tasarlarken başlamak için bariz bir yerdir. Gardırobunuzdan en fazla saklama alanını aldığınızdan emin olmak için dikkatli seçin. Gardırobunuzda bol miktarda raf olduğundan emin olun, böylece tüm favori giysilerinizle dolu etiketli kutuları üst üste koyabilirsiniz.

Bir beyaz giyinme tablo akıllı depolama çözümleri en iyi şekilde diğerlerinden farkım yerdir. Tüm ekstra aksesuarlarınızı güvende tutmak ve en sevdiğiniz mücevher ve parfümü kavanozlarda veya tuvalet masasının üstündeki güzel cam tepsilerde sergilemek için masanızın altına kutular yerleştirin.

Giysilerinizi Koruyun

En iyi yün ve kaşmir parçalarınızın güvelerden korurken ‘nefes almasını’ sağlayan giysi saklama çantalarını seçin . Saklamadan önce daima yünlüleri yıkayın ve asitsiz kağıt mendil ile kaplayın.

Ayakkabılarını Sakla

İlginç ayakkabı kutuları bulun ve içindekilerin etiketlerini veya fotoğraflarını ekleyin – yakınlarda bir sandalye bulundurun, böylece rahatça oturup ayakkabılarınızı giyebilirsiniz.

Organize Bir Gardırop Planlayın

İyi organize edilmiş saklama , giysilerinizi en iyi durumda tutmanıza yardımcı olur. Aksesuarları görmesi kolay çekmecelerde gruplayın ve kullanılmadığında geçen sezonun favorilerini kutulayın.

İç Çamaşırlarınızı Uzakta Saklayın

En sevdiğiniz iç çamaşırlarınızı oldukça asılı pamuklu saklama çantalarında saklayın.

Ebeveyn yatak odanızın yanında veya yakınında bir kutu odaya sahip olacak kadar şanslıysanız, burası giyinme odanızı yerleştirmek için mükemmel bir yerdir – ve yatak odanızdan ayrı kalarak kapıyı çalma maliyetinden tasarruf etmenizi sağlar.

Yine de büyük bir yenileme planlıyorsanız, sandık odası ile koridor arasındaki kapıyı kapatmak ve sandık odası ile yatak odanız arasındaki duvarı açmak, alanınıza daha çok bir ana süit hissi verecektir.

Göz alıcı giyinme odası fikirlerine kapılmadan önce, giysi saklama ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirin. Giysilerinizin çoğunu asmayı mı yoksa katlamayı mı tercih edersiniz? Öncelikli isteğiniz doğrultusunda bir tema belirlemelisiniz. Bunun için dizayn etme işini sona bırakmalısınız.

Ayakkabı saklama, el çantaları, mayo ve aksesuarlardaki faktör, çünkü bu küçük eşyalar genellikle düzenli bir şekilde saklanması en zor olanlardır. Makyaj malzemelerini ve takıları da unutmayın.

Süveter ve kot pantolonlarınız için çekmeceler yerine raflar, giysilerinizi düzenli bir yığın halinde tutmak için bölücüler ve belirlenmiş bölmeler kullanmak için iyi bir giyinme odası fikridir. Asılı alan bir zorunluluktur, ancak hem uzun hem de kısa giysiler için yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun ve yalnızca pantolon veya etek asmanız gerekiyorsa, daha kısa asma ekleyerek giysi saklama alanınızı ikiye katlayın. Askılar mı yoksa dışarı kayan bağlantılar mı? Her ikisinin kombinasyonu iyidir.

Giyinme odası depolama mobilyalarınızı seçmeye gelince, çeşitli türlerin kombinasyonuna sahip olun, ancak çekmecelerin raflardan veya asma alanlarından daha pahalı olduğunu unutmayın. Bütçeniz kısıtlıysa, çekmece yerine raflar ve saklama kutuları kullanın. Ayrıca, gardırobunuz için uygun fiyatlı, kaliteli bir karkas seçin ve onu yatırım kapılar, kulplar ve yavaş kapanan menteşelerle süsleyin.

Söylediğimiz gibi, ısmarlama mobilya parçaları ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilir ve daha çok çalışabilir. Sonuç olarak mevcut alanın her santimini en iyi şekilde kullanmanızı sağlar. Örneğin, kirişler arasındaki bir giyinme odasındaki gömme çekmeceler ve dolaplar, tavan boşluğunun harika bir kullanımıdır, çünkü zemin alanını yemediği için bir odayı daha büyük hissettirir. Köşe boşlukları ayrıca ısmarlama çözümlere kolayca yol açar – bol miktarda raf ve çekmece düşünün.

Depolayın

Soyunma odalarının sadece büyük evler için ayrıldığını mı düşünüyorsunuz? Tekrar düşün. Yatak odanıza bir ‘giyinme odası’ koyabileceğiniz bir yerde yaratıcı olun. Bir girintiniz veya uzun bir duvarınız varsa gardıroba dönüştürebileceğiniz bir birleşme odanız olmasa bile, elbise raylarını ve rafları sabitlemek ve ardından bunları planınıza uygun perdelerin arkasına saklamak ekonomik bir yoldur gömme dolap etkisi yaratmak için. Bir gömme dolabınız olmasa bile, bu giyinme odası fikrini sıkıştırabilir ve bir oda bölücü olarak bir gardırop (veya tabandan tavana bir saklama sistemi) kullanarak görünümü oluşturabilirsiniz. Yatak odanızın bir bölümünü de ev ofisi olarak kullanmak istiyorsanız bu işe yarayacaktır. Açık bir vitrin, değerli eşyaları sergiledikleri ve aynı zamanda kolay erişime izin verdikleri için giyinme odaları için mükemmeldir. Erişim kolaylığı ile düzenliliği birleştirmek için açık ve kapalı depolama seçeneklerini karıştırın ve eşleştirin. Katlanabilir eşyalar ve ayakkabılar teşhirde en iyi sonucu verirken, kemerler, eşarplar ve iç çamaşırlar gibi daha küçük eşyalar konteyner deposunda saklanabilir.

Yorum gönder