×

Göz Alıcı Modern Salon Dekor Ürünleri

Göz Alıcı Modern Salon Dekor Ürünleri

Göz Alıcı Modern Salon Dekor Ürünleri

Artık evlerde şıklıkla modernliğin bir arada bulunması konusunun üzerinde çok fazla durulmaktadır çünkü son yıllarda özellikle ev trendleri bu iki unsurun uyumu üzerinde yoğunlaşmıştır. Modern aksesuarlar ve mobilyalarla bezenmiş bir evde şıklıktan ödün vermemek oldukça önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yüzden evinizi dizayn ederken modern parçalar seçmeniz ve o parçalara uygun olan kombinasyonlar gerçekleştirmeniz gerekecektir çünkü evinizin modern bir havaya bürünmesi için sıradan parçalar yerine daha göz alıcı unsurlar kullanmalısınız. Tabii ki sıradan parçalar kullanarak da evinizi şık bir hale getirebilirsiniz ancak daha farklı eşyalar kullanmanız özellikle aksesuarlar açısından evinizin dizaynını daha kolay bir şekilde değiştirme fırsatı sağlayacaktır. Göz Alıcı Modern Salon Dekor Ürünleri;

Göz Alıcı Modern Salon Dekor Ürünleri

Evin modern ve farklı bir görünüm elde etmesinde belki de en kolay yöntemlerden biri ana eşyalardan ziyade sehpa, tablo, saat gibi aksesuarların seçiminde farklılığa gidebilmektir. Örneğin orta sehpanın şeklinde farklı bir numara ortaya koymak ve o sehpayı sıradan sehpa olma görüntüsünden uzaklaştırmak evinizde modern bir havanın oluşmasına fırsat verecektir. Bu açıdan sehpanızın şekli elips olabilir ya da sehpanız cam ve ahşabın birleşmesinden meydana gelebilir. Bu tarz orta sehpalar özellikle farklı bir tarz oluşturmakta ve orta alanda değişik bir kombin ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanında orta sehpanın üzerinde bulunduğu halı örneğin zebra deseninde olabilir. Siyah beyaz bir halı deseni eğer ev farklı renklerdeyse oldukça sıra dışı bir uyum sağlayacaktır.

Renkli ancak uyumlu tablo kullanımı modern tarzdaki oturma odalarında çok fazla kullanılmakla beraber özellikle farklı renklerin bir arada bulunduğu eşyalar arasında bir uyum yaratmaktadır. Bu tarz tablolar desenleri itibariyle oldukça şık bir görüntüye neden olmakla beraber evin havasında olumlu farklılıklar yaratabilmektedir. Bu açıdan evinizde çok fazla olmamakla beraber duvarın bir bölümünde birkaç tabloya yer vermek hiç de fena olmayacaktır. Aynı zamanda bu tabloların yanında bir büyük tablonun da yer alması son derece şık bir kombinasyon ortaya çıkarabilecektir. Eviniz ne kadar desenli eşyalarla ve renkli mobilyalarla dolu olursa olsun arada bir ahengi ortaya çıkarabilmişseniz fazlalıklardan korkmanıza gerek kalmayacaktır.

Evinizi siyah, koyu kahve rengi, ahşap gibi renklerden oluşturacaksanız arada kullanacağınız renkli aksesuarlar evinize farklı bir görüntü sunabilecektir. Bu açıdan evinizde siyah ve koyu renklerin birleşimi arasında bir renk göze çarparak şık bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ancak bu eşyaların seçiminde yine modern çizgilerden kaçınılmamasına özen gösterilmelidir aksi halde renk uyumsuzluğu göze batabilecektir.

Aksesuar desenleriyle koltuk ve minder gibi eşyaların desenleri arasında bir uyumsuzluk olsa da bunlar arasındaki dengeyi kurmaya özen gösterin. Örneğin geometrik şekilli koltuk minderleriniz varsa bunların şekline uzak ancak bir arada güzel durabilecek şekilli tablolar kullanmanız iyi olacaktır.

Yorum gönder