×

İstikbal Deri Koltuk Modelleri

İstikbal Deri Koltuk Modelleri

İstikbal Deri Koltuk Modelleri

İstikbal deri koltuk modelleri göz attığımız zaman aslında diğer koltuk takımlarına göre daha az model olduğunu görebiliriz. Ama deri koltukların ortamdaki duruşu diğerlerine göre kesinlikle daha şık ve daha havalı duracaktır. Deri takımlar sevenler için İstikbal’in deri koltuk takımları oldukça güzel parçalar olabilir. Hem salon hem de ofis ortamına uygun olabilecek olan bu koltuk takımları ile oldukça iddialı bir alan yaratabilirsiniz kendinize.

Deri koltuk takımlarına baktığınız zaman oldukça rahat ve çok kolay temizlenebilir olduğunu görebilirsiniz. Bunun yanı sıra deri koltuk tarzı aslında daha modern bir tarzdır. Bu yüzden herkesin sevebileceği parçalar olmadığını söyleyelim. Deri sevgisi kesinlikle başka bir şeydir ve bu şıklığın yaşadığınız alanda olmasını isteyebilirsiniz.

İstikbal Deri Koltuk Modelleri

İstikbal Soprano Modeli Koltuk Takımı

İstikbal markasının sunduğu deri koltuk takımı modellerinden biri olan Soprano modeli ise oldukça güzel bir parçadır. Bu koltuk takımı krem renginde ve çok rahat bir deri koltuk takımıdır. Bu koltuk takımının tekli parçası açılarak ayaklarınızı rahat bir şekilde uzatabileceğiniz hale geliyor. Takımın geri kalan parçalarında ise bir tane ikili ve bir tane de üçlü koltuk takımı yer alıyor. İstikbal’in bu Soprano modeli kesinlikle tercih edilebilecek kaliteli ve güzel modeller arasında yer alıyor.

Deri koltuk takımları evde ve ofiste çok rahat bir şekilde tercih edilebilir. Fakat ev ortamında deri koltuk tercihinde bulunmadan önce evcil hayvanınız ya da küçük çocuğunuz olup olmadığını göz önünde bulundurun. Çünkü deri koltuklar kolay bir şekilde kesilebilir ya da çizilebilir. Ayrıca fiyat olarak diğer koltuk modellerinden oldukça pahalıdır. Yani koltuk takımı içindeki koltuklardan bir tanesini diğer koltuk takımının fiyatına alabilirsiniz. Bütçeniz için sorun oluşturmayacak bir durum yoksa istediğiniz gibi deri koltuk tercih edebilirsiniz.

Deri koltuğu salonla ya da ofisle kombinlemek oldukça keyifli olacaktır. Genellikle modern görüntü seven kişiler İstikbal’in krem renginde olan deri koltuk takımını tercih edebilir. Krem renk koltukları salondaki diğer parçalarla bütünleştirmek daha rahat ve daha kolay olacaktır. Farklı tonlarda kullanacağınız perdeler veya duvar rengiyle koltuklarınız da odaya ayrı bir hava katacaktır.

Deri koltukları salonunuzda tamamlayacak olan en güzel dekoratif ürünler, ev aksesuarlarıdır. Bu aksesuarlar içinden daha modern ve daha şık olanları seçerek ortama farklı bir hava katabilirsiniz. İstikbal markası da bu koltuk takımlarından en iyisini ve en güzelini seçmek için oldukça ideal olacaktır. Aynı zamanda koltukların deri kalitesi oldukça iyidir. Aldığınız ürünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorum gönder