×

İstikbal Köşe Takımı Modelleri

İstikbal Köşe Takımı Modelleri

İstikbal Köşe Takımı Modelleri

İstikbal markası ev mobilyaları açısından en çok tercih edilen markalardan bir tanesi olup ürünlerinin kalitesi ve konforuyla göz doldurmaktadır. Bu açıdan ülkemizde çok fazla tercih edilen istikbal markası ev dekorasyonunda vazgeçilmez markalardan bir tanesi olup farklı tasarımıyla kullanıcıların hizmetine çeşit çeşit modeller sunmaktadır. Durumun böyle olması da ülkemizde bu markadan pek çok alışverişin yapılmasını sağlamıştır ve bu sayede ev dekorasyonunda istikbal markasının ayrı bir yeri bulunmasına neden olmuştur. Evi yeni döşeyen insanların yanında mobilya değiştirmek isteyen pek çok kişi de istikbal markasının ürünlerini tercih etmekte ve bu sayede evlerindeki dekorasyonu şık bir şekilde tamamlayabilmektedir. Birçok farklı modelin olması kullanıcıların aklında soru işaretleri bıraksa da aslında ne istendiği açısından oldukça işe yarar bir durum ortaya koymaktadır.

İstikbal Köşe Takımı Modelleri

Star x köşe takımı istikbal marka mobilyaların son dönemde en çok tercih edilen modellerinden bir tanesi olup oldukça geniş bir köşe takımı olmasıyla dikkat çekmektedir. Yanında bir tekli koltuğun da yer alabildiği bu modeller birbiriyle uyumlu renk seçenekleri eşliğinde çok tercih edilen köşe takımı modelleri arasındaki yerini almıştır. Bu sayede pek çok köşe takımı modeli sahip olduğu renkler ve modeller çerçevesinde salonun havasında olumlu bir değişiklik ortaya çıkararak evin atmosferini tamamen değiştirebilecektir.

Sole köşe takımı şeklindeki modeller diğerleri gibi çok uzun bir yapıda olmamasıyla beraber geniş kısmın uç tarafında bir uzanma yerinin yer almasıyla çok konforlu bir köşe takımı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu takım hem uzanmalı şeklinde isimlendirilmekte hem de en çok tercih edilen modellerden biri olarak günümüzde mobilyalar arasında yerini almaya devam etmektedir.

Troy köşe takımı daha çok normal koltuk tarzının köşe halini almasıyla bilinmektedir yani burada klasik koltuk desenlerine rastlamak mümkün olacaktır. Bu açıdan yine yanlarında bir tekli koltuğun da yer alması ihtimal dahilinde olup koltuğun farklı bir kombinasyonla birleşmesi gündeme olacaktır. Bu açıdan farklı bir şekilde ortaya çıkan bu koltuk takımı oldukça değişik bir açıda yer almakta ve göze hitap etmesi açısından şık durmaktadır.

Lauren köşe takımı son çıkan modellerden bir tanesi olup en çok tercih edilen köşe koltuk modelleri arasında yer almaktadır. Farklı görüntüsü ve geniş oturma alanıyla beraber oldukça rahatlık sağlayan bu köşe takımı modellerinde yine bir tekli koltuğun yer alması da mümkün olacaktır. Bu şekilde var olan takımın sırt dayama kısımlarında bazı uç kısımda eksiklik olması daha modern bir görüntünün de ortaya çıkmasına müsaade edecektir.

Santa köşe takımı oldukça rahat bir köşe takımı olup son dönemlerde en çok tercih edilen köşe takımları arasındaki yerini almıştır. Zemine değmeyen bu köşe takımlarının alt tarafında ayaklıklar yer almakta ve bunlar sayesinde koltukların alt kısmının temizlenmesi daha kolay bir şekilde tamamlanabilecektir.

Yorum gönder