×

En Güzel İtalyan Duvar Kağıdı Modelleri

İtalyan duvar kağıdı modelleri

En Güzel İtalyan Duvar Kağıdı Modelleri

İtalyan duvar kağıdı modelleri arasında pek çok farklı çeşit yer almakla beraber bunların çok sayıda taleple karşılaşanı mevcuttur. İtalyan duvar kağıdı modelleri dünya genelinde çok fazla kullanılan modeller arasında olup insanlar evlerinde ve iş yerlerinde bu tarz duvar kağıtlarına çok fazla yer vermektedir. Gerek kalitesi gerekse motifleri dolayısıyla pek çok kişi İtalyan duvar kağıtlarını tercihlerinin ilk sırasına kaydetmiştir. Bu modeller arasında farklı birçok çeşit olmakla beraber bazıları sıradan görünümlü olsa dahi birçoğu çok fazla görmediğimiz desenlerden meydana gelmiştir.

Magnifica duvar kağıdı modelleri çizgi çizgi bir dokuya sahip günümüzde yerli üretim duvar kağıtları desenlerini andırmaktadır. Bu sayede kalın çizgilerin yan yana bulunduğu bu duvar kağıdı modelinde soft renkler tercih edilmiştir. Bunun yanında pek çok kişi bunları kullanırken genç odaları ve diğer yatak odalarında bunlara yer vermeyi ihmal etmemiştir.

İtalyan duvar kağıdı modelleri

Melodia duvar kağıdı modelinde yaprak desenlerini andıran bir desen mevcut olup bu motifler iç içe geçmiştir. Burada soft renkler hakim olup yapraklar genel olarak açık kahve rengi ve bej rengindedir. Alt kısımda gri ve açık mavinin karışımı tarzı bir rengin var olması motifin daha klasik görünüme sahip olmasına neden olmuştur.

Yine aynı isimlerde yer alan duvar kağıdı modellerinde bulut şeklini ve dal şeklini andıran motifler yer almaktadır. Genel olarak İtalyan duvar kağıdı modellerinde daha açık ve zarif renkler tercih edilmiş bunun yanında motiflere de aynı zarafet uygulanmıştır. Nokta nokta desenlerin de var olduğu İtalyan duvar kağıdı modellerinde düz renklerin de hakim olduğu görülmektedir.  Damla biçimlerinin yer aldığı İtalyan duvar kağıdı modellerinde ayrıca bir ülkenin armasını andıran güçlü simgeler de bulunmaktadır. Bunun yanında büyük desenlerin var olması da bu modellere ayrı bir hava katmıştır.

Bazı İtalyan  duvar  kağıdı modellerinde renkler blok şeklini almıştır ve açık sarıyla kremin birleşmesi bu renklerde uygulanarak ortaya modern ile klasiğin birleşimi başarılı bir şekilde uygulanmıştır. Bu tarz duvar kağıtları özellikle salonlarda çok fazla tercih edilmekte olup kalın bloklar odanın daha dar gözükmesine neden olmuştur.

Yorum gönder