×

Kamelya Dekorasyonu

Kamelya Dekorasyonu

Kamelya Dekorasyonu

Kamelyalar bahçede oturmak için oldukça iyi bir alternatif olup günümüzde artık pek çok insanın bahçesinde bulunan yapılar olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok sitede de yer alan bu yapılar insanların bir arada bulunarak hoş sohbetler etmesini sağlamıştır. Dışarıda dinlenerek iyi vakit geçirme açısından bir dinlenme yeri olan kamelyalar günümüzde farklı tasarımlarda bulunarak  ortaya hoş görüntüler çıkmasına neden olmuşlardır. Artık kamelyalar tek tip olmamakla beraber farklı birçok özelliğe sahip olmalarıyla dikkatleri üzerine çekmişlerdir. İnsanlar artık bu yapıların da estetik görünmesini istemişler ve bu sebeple onları meydana getirirken birçok yardım almışlardır. Zaten bu konuda artık tasarımla alakalı pek çok farklı nitelikler ortaya çıkmış olup bu şekilde kamelyaların tek tip olmasının önüne geçilmiştir.

Kamelya Dekorasyonu

Kamelyalar ortaya çıkarılırken dört tarafının da kapalı olmasını isteyenler yanında yalnızca dört adet dayanak dışında her yerin açık olmasını isteyenler de vardır. Tabii ki üst kısım genel olarak kapalı olacak şekilde tasarlanmıştır ancak bu alanda da farklı tasarımlar ortaya koymak mümkündür. Bu şekilde bakıldığında pek çok kişi kamelyasını meydana getirirken bazı unsurlara dikkat etmeye başlamıştır.

Kamelyalar oluşturulurken farklı tasarımlar meydana gelebilmektedir. Bunların yanında etrafı yeşilliklerle bezenmiş bir kamelyanın üst kısmının beyaz bir çarşafı andıran yapıyla örtülmesidir. Bunun yanında avize şeklindeki unsurların yuvarlak ve bal kabağını andıran görüntüsü oldukça şık bir kombinasyon ortaya çıkaracaktır.

Kamelyalarda sedir şeklinde koltuklar yer alabileceği gibi bu alanlarda kullanılan oturma grupları daha çok ince ve alçak olmalarıyla dikkat çekmektedir. Çünkü bu alanlar kamelyanın özelliklerine daha uygundur ve ayrıca farklı bir havanın ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Kamelyalar bir kafes şeklinde olursa bunlar arasına daha çok ahşaptan meydana gelmiş olan eşyalar kullanmak daha doğru bir adım olacaktır. Kenarları ahşap malzemeden meydana gelmiş bir oturma alanı kamelyanın kafes görüntüsüne daha uygun düşecektir. Bunun yanında demirden görüntü de kamelyalarda çok sık karşılaşılan bir görüntü olup bunlar arasına beyaz koltuk ya da koyu kahve rengi koltukların yanında çeşitli modern aksesuarlar tercih edilmesi uygun olacaktır.

Yorum gönder