×

Kapı Girişi Dekorasyonu

Kapı girişi dekorasyonu

Kapı Girişi Dekorasyonu

Kapı girişi dekorasyonu bu alanın genel olarak küçük olması yönünden kolay ve çabuk bir şekilde halledilebilir bir dekorasyon çeşididir. Bu alanda genellikle kullanılan eşyalar belli başlı çeşitlerden oluştuğu için çok fazla kullanılacak mobilyalara rastlanmamaktadır. Tabii ki eşyalar arasında var olan nitelik farklılıkları çoktur ancak eşya açısından ayakkabılık, dolap, ayna gibi alanların dışında çok gerekli görülen mobilyalara rastlanmamıştır. Bu alan dizayn edilirken dikkat edilmesi gereken nokta aslında buranın boyutlarının nasıl olduğudur. Çünkü buranın dekorasyonu gerçekleştirilirken yapılması gereken bu alanın boyutlarına uygun mobilyalar satın alarak o alanı daha fazla küçültmemektir. Çünkü bu alan daha da küçülürse orada rahat hareket edilemez ve burada bulunan eşyalar birbiriyle çok sıkışık bir biçimde bulunarak karmaşık bir görüntü ortaya çıkar.

Kapı girişi dekorasyonu

Eğer bu alanda uygun bir genişliğe sahipseniz çiçeklerden ve diğer süs eşyalarından faydalanabilmeniz iyi olacaktır. Bu alanda minimal çiçekler ve  küçük tablolar yer alması daha hoş bir görüntü elde edilmesi açısından size yardımcı olacaktır. Aynı zamanda buranın aydınlık bir görüntüden uzak olması  ihtimalinde açık renk mobilyalar tercih etmeniz daha ferah bir görüntü elde ettirecektir. Bunun yanında eğer ışık alma açısından herhangi bir sorun yoksa orada da koyu renk mobilyalar tercih etmenizde bir sakınca yoktur. Bu yüzden bu alanı olabildiğince ferah gösterebilecek mobilyalar ve aksesuarlar tercih etmeniz evinizin ilk giriş yerini daha iyi bir havaya büründürecektir.

Burası evin giriş kısmı olduğu için içeri girer girmez yaratılan atmosfer evin geneline yansıyacaktır. Bu yüzden de bu kısımda daha iç açıcı bir dekorasyon ortaya koymak sizin için iyi olabilir. Kullanabileceğiniz duvar kağıtlarıyla buranın daha gösterişsiz ancak şık bir görüntüye kavuşmasına fırsat verebilirsiniz. Eğer buranın kolay toparlanması ve temizlenmesi için eşyalar arıyorsanız daha hafif mobilyalar tercih etmenizde fayda vardır. Çok ağır eşyalar siz orayı süpürürken ve silerken zorluk çıkartabildiği için buna uygun mobilyalar tercih etmeniz doğru olacaktır. Bunun yanında eğer bu alan çok küçükse daha küçük tablolar ve beyaza yakın süs eşyaları tercih etmeniz bütünlük açısından önem arz edecektir.

Yorum gönder