×

Kelebek Köşe Takım Modelleri

Kelebek Köşe Takım Modelleri

Kelebek Köşe Takım Modelleri

Kelebek şeklinde var olan köşe takımları oldukça kullanışlı ve evin daha geniş görünmesi açısından rahatlık sağlayan takım modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu tarz köşe takım modelleri evde köşe kısmında yer aldığı için orta kısmın daha boş görünmesini sağlayarak size boş bir alan ortaya  çıkaracaktır. Bu sayede evinizde dar bir alan değil ferah bir alanla karşılaşacaksınız. Bu da sizin hareket etmeniz açısından oldukça kolaylık sağlayacak ve elinizin altında sürekli eşya bulunmasını önlemiş olacaksınız. Bunun yanında yalnızca genişlik değil model açısından da köşe modeller en çok tercih edilen modeller arasında olup köşe kısmının rahatlığını da ortaya sermektedir. Çünkü köşe modeller hem genişliği hem de ortalıkta çok göze batmaması açısından oldukça rahat modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu evin daha iyi gözükmesine olanak sağlayacaktır. Köşe koltuklar en çok evin salonunda ve oturma odasında yer almaktadır. Bazı insanlar evlerde var olan köşe koltukları misafir odalarında da bulundurabilmektedir. Çünkü yer açısından tasarruf sağlayan bu modeller kullanım açısından da kolaylık sağlayarak misafir odası için de ideal bir model olarak kabul edilmiştir.

Kelebek Köşe Takım Modelleri

Köşe takımı modelleri arasında üçlü bir oturma alanının uç kısmına uzun kısmın eklenmesi şeklinde bir model ortaya çıkabilecektir. Bu kısım dörtlü de olabilir ancak üçlü de işi görecektir. Bu sayede daha şık bir görünüm elde etmek mümkündür ve bu koltukların alt kısmına ahşaptan ayaklık yapılması da ihtimal dahilindedir. Böylece yere sıfır bir şekilde temas edilmeyerek koltukların alt kısmı da rahatça temizlenebilecektir. Ayrıca ahşap ayaklıklar dekorasyon açısından oldukça iyi bir tercih olabilir ve bu sayede evinizin havasında olumlu bir değişiklik yansıyabilir. Böylece daha hoş bir ev dekorasyonu ortaya çıkarmış olarak salonunuzun geniş ve şık bir alana kavuşmasına şahit olabilirsiniz.

Köşe modellerinin ortasında aynı kumaştan var olan bir sehpa şeklindeki oturma alanı da son yıllarda çok fazla tercih edilen bir model olup oturma alanının daha şık olmasını sağlayacaktır. Çünkü kendisi hem aynı kumaş hem de uyumlu bir renge sahip olarak köşe takımıyla bir bütün oluşturacak ve bunun yanında fazladan bir oturma alanı meydana getirerek size rahatlık sağlayacaktır. Özellikle kalabalık bir durumdaysanız oraya da birilerinin oturması açısından alternatif sunulmuş olacaktır. Ayrıca bunun yanında köşe takımlarının yanında tekli bir koltuğun var olması da uyumun ve konforun yakalanması açısından oldukça iyi bir öneridir. Bu koltuk da tıpkı orta kısımda yer alan alan gibi köşe takımıyla aynı renk ve aynı modelde bulunursa daha bütün bir güzellik ortaya çıkabilir. Bu da ev dekorasyonunda yine önemli bir adım olup şıklığın ve konforun bir arada yer alması açısından farklı bir alternatif olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yorum gönder