×

Kısıtlı Bütçeler İçin Salon Dekorasyonu

Kısıtlı Bütçeler İçin Salon Dekorasyonu

Kısıtlı Bütçeler İçin Salon Dekorasyonu

Eğer küçük bir salonunuz varsa fonksiyonlu mobilyalar her zaman daha iyidir. Bunlar açılır, kapanır belki de raf gibi dönüşen mobilyalar olabilir. Bu hem elinizi güçlendirir hem de küçük alanınızda güzel bir dekorasyon için önemli bir etken olabilir. Nasıl ki kıyafetlerde en ve boy önemli ise odada en ve boy çok önemlidir. Eğer küçük bir sorununuz varsa dikey çizgilerle odayı olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz. Dikey mobilyaları seçebilirsiniz veya dikey duvar dekorasyonlu seçebilirsiniz.

Kısıtlı Bütçeler İçin Salon Dekorasyonu

Küçük Salonlar İçin

Eğer küçük bir sauna sahipseniz dikkat etmeniz gereken eşyanın yerleştirilme şeklidir. Ev düzenleme çok önemlidir. Eğer mobilyaları küçük seçerseniz dekorasyonda ellerinizi güçlendirebilirsiniz. Burada mobilya seçimi çok önemlidir. Küçük salonunuzu dekore ederken ahşap ev ögeleri kullanırsanız. Hem otantik olur hem de güzel bir atmosfer olarak daha aydın gözükmesini sağlayabilirsiniz. Dikkate başka yöne çekmek için de mobilya döşerken önemli taktikler arasında yer alır.

Eğer dikkatleri farklı bir yöne çekerseniz, salonunuzun dekorasyonda gerçekten güzel bir uyum yakalanabilir. Bunun için ilginç objeleri salonu belli köşelerine yerleştirerek gerçekten güçlü bir uyum ve ferahlık elde edilip ve güzel bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Modern salon dekorasyonları için zarif olmak çok önemlidir.

Önemli dokunuşlarla zarif dekorasyon elde edebilirsiniz. Seçtiğiniz eşyaların da eğer zarif olduğuna eminseniz, otantik bir hava yakalayabilirsiniz. Salonu dekore ederken dekorasyon konusunda televizyon ünitesinin arkası çok önemlidir. Duvar kaplama panelleri kullanabileceğiniz gibi farklı desenli duvar boyaları da deneyebilirsiniz. Oldukça şık ve modern görünecektir. Modernliğe kavuşmak için tabloları uygun bir şekilde kullanmalısınız.

Renklerin Önemi ve Seçimi

Modern salon dekore ederken renkler çok önemlidir. Renk kombinasyonları önemli olduğu için özel bir atmosfer yaratmanızı sağlar. Özellikle soft renkler salon dekorasyonu için önemlidir ve son sezon renklerdendir.

Özellikle çakıl taşı ve gümüş renkler bir arada kullanıldığı zaman hem trend olan renkleri yakalamış hem de modern şık bir görüntü elde etmiş olursunuz. Belki biraz koyuya gitmek isterseniz füme renkleri ve antrasit renklerini kullanabilirsiniz.

Hem de mobilyalarınız da kullanabileceğiniz gibi duvar kağıdında de antrasit rengi kullanabilirsiniz, oldukça modern duracaktır. Salonu dekore ederken açık ve ferah olması oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer ışıklandırmaya doğru bir şekilde kullanırsanız dekorasyonunuzda güzel bir atmosfer ve güzel bir ortam yaratabilirsiniz. Eğer ışıklandırmanın yeterli değilse çeşitli varyasyonlarla evinizin salonumuzun ışıklandırması yapabilirsiniz.

Aydınlatma

Renklerin kombini ölmesi için aydınlatma önemlidir. Bir tema oluşturmalı ve evinizin dekorasyonunu bu şekilde bütünleyici parçalarla uydurabilir. Bütünleyici parçaları evinizin her köşesinde özellikle salonun da kullanabilirsiniz.

Hem de otantik bir görüntü için olmazsa olmaz bir atmosfer çizer. Eğer mutfağınızda dekorasyonlarınızı varsa bunun salonumuzda da devam ve yatak odanızda da aynı şekilde devam ettirmelisiniz. Bu yüzden dekorasyonu yaparken evin geneline bakmadan sadece bir yere odaklanmalısınız. Evin genelinde sadece salon olmayabilir bu mutfak da olabilir. Evin geneline bakarak döşemeli ve salonumuzda özellikle banko renk oluşturarak evin genelinde de o banko rengi sürekli kullanmalısınız. Bu şekilde uyumlu bir atmosfer yakalayabilirsiniz.

Siyah, Metal, ahşap birlikteliği oldukça önemlidir. Dinamik desenler olan yastıklar tercih ederek serap fonda objelerle ışıklı görüntü sağlayabilirsiniz. Pastel tonları ve çiçek desenleri ile canlılığı salonumuza taşıyabilirsiniz.

Birlikte kullanacağınız bu iki stil oldukça trend bir stildir. Çiçek desenleri yastıkları kanepe de kullanabilir. Düz renkli ve romantik yer parkelerin de oldukça uyumlu bir atmosfer yakalar. Klasik tarz zamansız iç mekanlar oluşturabilirsiniz. Bunun için damask desenler gerekir. Altın önemli olarak ön plana çıktığı bu iç mekanlarda önemli olan şıklığın karşı tarafa yansıtılması değil klasik parçalarla modern bir görünüm sağlamaktır.

Küçük bütçenizi yeni parçalara harcamadan önce, evinizin etrafına bakın. Diğer odalardan herhangi bir şey ödünç alıp alamayacağınıza gözden geçirin Yatak odanızda kalan bir mobilya parçasının oturma odanızda çok daha iyi yakışacağını veya ihmal edilen herhangi bir parçanın tekrar kullanılıp kullanılamayacağını görmek için çatı katınıza veya garajınıza bir göz atabilirsiniz.

Bitkiler, tasarım cephaneliğinize eklemek için kolay bir kazançtır. Bir alana renk, şekil ve (kelimenin tam anlamıyla) hayat katarlar.

Daha büyük ev bitkileri yine de pahalı olabilir, bu nedenle odanızın bol miktarda yeşillik ile dolu olduğu yanılsamasını yaratmak için, farklı yüksekliklerde küçük bitki grupları düzenleyin. Bir bütçeyle ilgili en kolay oturma odası fikirlerinden biridir.

Dışarıda bir sürü kaliteli, düşük fiyatlı boya var, ancak gerçekten tasarruf etmek istiyorsanız, sadece küçük bir kap satın alabilir ve bir renk patlaması için bir duvarı veya girintileri boyayabilirsiniz.

Ayrıca inanılmaz bir duvar kâğıdı elde edebilir, duvarlarınızı içine kaplayabilir, birkaç yıl sonra kaldırabilir ve yine de depozitonuzla uzaklaşabilirsiniz. Harika bir ucuz oturma odası fikri, bir duvar resmi eklemektir.

Resim Asmak

Zaman testine gerçekten dayanan bir trend olan galeri duvarları , boş bir duvarı ucuza doldurmanın ve bir odaya çok ihtiyaç duyulan kişiliği vermenin harika bir yoludur. Fotoğraflar, kayıt kapakları, baskılar kullanabilirsiniz. Kumaş kesiklerini veya yedek duvar kağıtlarını bile çerçeveleyebilirsiniz.

Yastıklar

En çok yönlü yumuşak mobilyalar. Pek çok farklı boyut, şekil, renk ve dokuda mevcut olan birkaç yeni yastık, oturma odanızın yenilenmiş hissetmesi için ihtiyaç duyduğu tek şey olabilir. Bez halılar İran halıları, koyun derisi halıları gibi çeşitler var.

Yorum gönder