×

Konteyner Evler İçin Harika Dekorasyon Fikirleri

Konteyner evler için harika dekorasyon fikirleri

Konteyner Evler İçin Harika Dekorasyon Fikirleri

Sıradan yaşam alanlarını seven kişiler için konteyner evler oldukça ilgi çekici olacaktır. Bu alanların daha dekoratif ve sıradışı olması beklenebilir. Konteyner evler için harika dekorasyon fikirleri sayesinde oldukça farklı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Bu yazımızda da sizlere konteyner ev için farklı dekorasyon fikirleri vereceğiz.

Konteyner ev denilince akla gelenlerden ilki sanayi tipindeki konteynerler olabilir. Ama bu konteyner ev kategorisi oldukça ucu açık bir konu olacaktır. Yani pek çok farklı şekilde kullanılmasının yanı sıra ev yapımı için kullanılabilir ve harika bir şekilde dekore edilebilir. Bu sayede keyifli zaman geçireceğiniz farklı bir yaşam alanı yaratmış olacaksınız. Hatta bu konteyner evlerin ikinci el satışı da yapılıyor. Yani sıfırdan başlamak istemeyenler için ikinci el satın alarak zevkinize göre dekore etmek size daha kolay gelebilir.

Konteyner evler için harika dekorasyon fikirleri

Ahşap Konteyner Ev

Ahşap ev sevenler için bu konteynerlerden ev yapmak mümkün. Asıl malzemesi prefabrik konteyner olacaktır. Bunun dış cephesine ise ahşap döşendiği zaman ortaya harika sonuçlar çıkacaktır. Dışı ahşap olan bu konteynerin içinin de dışıyla bütünleşmesi oldukça hoş duracaktır. Bunun ev içi dekorasyonda toprak tonlarını tercih etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. İç dekorasyonda kullanacağınız bu tonlar farklı ve bohem bir hava katabilir. Hatta böylesine güzel bir evin için sıcak bir şömine oldukça yakışacaktır. Gerçek şömine tercih etmezseniz bunun yerine elektrikli olanları seçebilirsiniz.

İki Katlı Konteyner Ev

Konteyner evleri tek katlı olarak düşünebilirsiniz ama bununla sınırlı kalmayacaktır. İki katlı bir konteyner ev yapmak isteyenler için harika dekorasyon fikirleri bulunuyor. İki katlı olarak yapacağınız konteyner evlerde içten ve dıştan merdiven kullanarak oldukça güzel bir ev yaratabilirsiniz. Bu tarz evler genellikle rahatına düşkün ya da geniş ailelerin kullanımı için tercih edilen tipteki evlerdendir. Yurtdışında ise bu tip evlere daha sık rastlanılıyor.

Taşınabilir Konteyner Ev

Taşınabilir konteyner ev gerçekten harika bir fikir olabilir. Hayatı seven ve tek bir yere bağlı kalmak istemeyen kişiler adına oldukça sıradışı bir tercih olacaktır. Bu tarzda yapılan konteyner evler ise dıştan bakıldığında oldukça modern görünebilir. Arabanızın arkasına takabileceğiniz bir şekilde tasarlayacağınız bu ev kesinlikle yaşamınıza heyecan katacaktır. Bu tarz konteynerlerin içini daha rahat ve minimal bir şekilde dekore etmeniz gerekecektir. Çünkü boyutları belli bir şekilde olacaktır. Yani iki katlı konteyner bir ev yapıp bunu otobanda taşımanız mümkün değil. Bunun yerine daha sade ama bir o kadar da iç açıcı konteynerler sizi mutlu edecektir.

Lüks Konteyner Ev

Lüks konteyner ev tercihinden yana olan kişiler için de böyle bir seçenek mevcuttur. Konteynerin dış cephesinde kullanılacak olan malzemeden tutun iç malzemesine kadar her şey lüks yaşam tarzına göre dizayn edilebilir. Hatta bu tarz konteyner evler iki katlı ve oldukça geniş evler olursa daha da güzel olacaktır.

Yorum gönder