×

Küçük Banyo İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Banyo İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Banyo İçin Dekorasyon Önerileri

Banyo gerçekten evin en önemli odalarından biridir. Sağlığı ve hijyeni korumak için her gün kullanıyoruz, ayrıca her sabah hazırlanıyoruz. Küçük bir alan olsa da banyonun günlük hayatımıza kesinlikle büyük etkisi vardır. Çoğu insan, büyük ve hatta orta büyüklükte bir banyo lüksüne sahip değildir, bu da bu kadar küçük bir alanın nasıl dekore edileceğine dair ilginç bir problem oluşturmaktadır. Dekorasyonlar, bu kadar sınırlı bir alanda kolayca dağınık hale gelebilir. Küçük Banyo İçin Dekorasyon Önerileri;

Kaleydoskop Duvar Kâğıdı

Kaleydoskop desenli duvar kağıtlarıyla küçük banyonuza hayat verin. Alanı biraz daha geniş gösterirken eğlenceli bir unsur katacak. Hava Temizleme Tesisleri

Küçük bir iç mekân bitkisiyle banyonuzu ferah tutun. Nemde iyi sonuç veren bir hava temizleyici veya aromatik bitki tercih edin.

Küçük Banyo İçin Dekorasyon Önerileri

Akıllı Organizatörler

Küçük bir banyoyu düzenli tutmanın harika bir yolu, malzemeleri ve tuvalet malzemelerini düzenlemek için birkaç sepet ve tepsi kullanmaktır. Bunları banyonuzun dolaplarına yerleştirin veya birkaç asma raf takın.

Yüksek Askılı Raflar

Küçük bir banyoda, mevcut duvar alanından yararlanmak önemlidir. Herhangi bir tuvalet malzemesi veya dekorasyon yerleştirmek üzere birkaç raf eklemek için duvarlarınızın bir köşesini veya bölümünü kullanın.

Şık Tuvalet Kağıtlığı

Ayakta duran, dekoratif bir tuvalet kâğıdı tutucusu, minimum miktarda yer kaplar ve dekoratif bir parça olarak ikiye katlanır. Bir renk patlaması için, banyonuzun renk düzenine zıt tonda bir rulo seçin. Vintage Botanik

Benzersiz bir tema ekleyerek davetkar bir alan yaratın. Eski bir botanik duvar kâğıdı ve koyu tonlar banyonuza şık bir görünüm kazandıracak.

Boş Sayaç Alanı

Sınırlı tezgâh alanıyla uğraşırken, onu dağınıklıktan arındırmak, banyonuzun açık ve temiz görünmesine yardımcı olacaktır. Bunun yerine, herhangi bir banyo malzemesini veya çarşafı tutmak için birkaç büyük sepet seçin.

 Meksika Çöl Teması

Küçük, tamamen beyaz bir banyo için, eğlenceli bir duş perdesi ile biraz renk katın. Bu Meksika çöl temalı perde, kaktüs ve pelüş halı, banyonuzu hazırlanmanız için eğlenceli bir alan haline getirecek.

Uyumsuz Duvar Sanat Galerisi

Uyumsuz çerçeveler ve fotoğraflarla benzersiz bir duvar sanatı galerisi oluşturun. Bir hikâye anlatmak için alıntılar, resimler ve illüstrasyonların bir kombinasyonunu kullanın.

Tozlu Mavi Vurgular

Bu yumuşak gök mavisi gibi açık renkler, mekanınıza biraz tazelik katacaktır. Uyumlu bir görünüm için raflarınızı, dolaplarınızı ve hatta birkaç dekor parçasını boyayın.

 Metalik Süslemeler

Altın, bakır ve nötr tonlar her yere her zaman modern bir hava katacaktır. Gerçekten çağdaş bir görünüm için bazı geometrik şekiller ve çizgiler ekleyin.

 Eşsiz Çerçeveli Sanat

Bazı benzersiz çerçeveli sanat eserleriyle sanatsal bir dokunuş ekleyin. En sevdiğiniz sanatçıdan bir parça satın alın veya kendiniz bir şeyler yaratın, eğlenceli bir dekor parçası yapacağınızdan emin olabilirsiniz.

Örme Organizatörler

Eğlenceli dokular, bir organizatörün dekoratif görünmesi kadar basit bir şeyi gerçekten yapabilir. Hem pratik hem de estetik açıdan hoş bir parça için birkaç tuvalet organizatörü örün.

DIY Mason Kavanoz Vazolar

Mason kavanozlar, en sevdiğiniz çiçeklerden bir buket tutmanın yanı sıra banyo malzemeleri ve ürünleri düzenlemek için mükemmeldir. Kendin yap renkli cam kavanozlar yaparak biraz renk katın.

 Uzun Dar Dolap

Fazladan saklama alanı oluşturmak için, uzun dolaplar yerleştirebileceğiniz bir köşe bulun. Muhtemelen tonlarca saklama alanına ihtiyacınız olmayacağından, dar bir dolap işinizi görecektir.

 Eşsiz Desen Halı

Dekorunuzu basit tutun ve benzersiz bir tekstil halı seçin. Alanın tüm yıl bir arada görünmesini sağlamak için banyonuzun renk düzenini tamamlayan bir şey seçmenizi öneririz.

Çakışan Zeminler

Banyonuzun daha kalıcı parçalarıyla doku eklemek de yapılabilir. Benzersiz bir zemin tasarımı oluşturmak için parke zeminleri küçük altıgen karolarla birleştirin.

 DIY Organizatörleri

Dekorunuzla ve ihtiyaçlarınızla en iyi şekilde çalışan birkaç DIY organizasyon fikri üzerinde beyin fırtınası yapın. Gençlik dolu bir tema için, bu asılı kovalar gibi bir şey sevimli ve pratik görünecek.

  Minimal Şıklık

Minimalist bir tema, banyonuzun her mevsim güzel görünmesini sağlayacaktır. Hızlı ama şık bir görünüm için altın bir asma lamba ve mevsimlik çiçekler ekleyin.

Rustik Raflar

Birkaç dekoratif, rustik raf takarak tuvaletinizin üzerindeki boş duvar alanını akıllıca kullanın. Tuvalet kâğıdı, havlu ve dekoru tutmak için kullanın.

Modern Backsplash

Modern ve nötr bir backsplash, doku ve boyut eklemek isteyenler için mükemmeldir. Görünümü tamamlamak ve alanınızı daha büyük hissettirmek için bunu büyük bir asılı aynayla birleştirin. Vintage Vazo ve Parlak Çiçekler

Tezgâh alanınızı canlandırmak için bir avuç dolusu parlak çiçek içeren eski veya sıkıntılı bir vazo yerleştirin. Hepsini bir araya getirmek için uygun bir biblo tepsisi ve havlular ekleyin.

Yorum gönder