×

Evde Vintage Merdiven Kullanımı

Evde Vintage Merdiven kullanımı

Evde Vintage Merdiven Kullanımı

Evde Vintage Merdiven kullanımı son yıllarda ev dekorasyonunun gelişmesi ve yeni modanın gelmesiyle beraber oldukça yaygın bir kullanım alanıyla karşı karşıya kalmıştır. Evlerde var olan merdivenler duvara yapışık bir şekilde durarak oluşabileceği gibi tek başına zeminin üzerinde bir destek almadan da durabilmektedir. Bu açıdan bakıldığında pek çok farklı şekilde kullanımı mümkün olan bu merdivenler aynı zamanda görüntü açısından da çok farklı bir şekilde durmaktadır. Çünkü kendilerinde eski modalardan kalan bir hava sezilmekte ve görüntü açısından insana farklılık yansıtan bir izlenim sağlamaktadır. Bu yüzden de vintage tarzı mobilyaların yanında vintage tarzı merdivenler evlerdeki yerini almaya başlamıştır.

Evde Vintage Merdiven kullanımı

Evlerde kullanılan vintage tarzı merdivenler bazen bir saksı niyetine kullanılmakta bazen de bir süs alanı olarak ortaya çıkmaktadır. Bunun yanında bu merdivenleri kıyafet dolabı ya da ayakkabılık olarak kullananların sayısı da epey fazladır. Bu da vintage merdivenlerin kullanım alanının ne kadar geniş olduğunu bir kez daha ortaya koyar. Vintage merdivenler üzerlerine çiçek konulması ve bitki saksılarının yer alması açısından oldukça avantajlı olup aynı zamanda dekoratif bir görüntünün de elde edilmesini sağlamaktadır. Bu açıdan bakıldığında dekoratif bir unsur olan vintage merdivenler ayrıca kullanım açısından da rahat bir uygulama alanı sağladığından oldukça tercih edilen ev eşyaları arasındaki yerini almıştır. Bu sayede var olan saksılar ya da kitaplık gibi alanların yerine dekoratif merdivenlerin kullanılması da mümkün olacaktır.

Vintage tarzı merdivenler ayrıca kitaplık ve gardırop açısından kullanıldığı gibi farklı amaçlara da hizmet etmeye müsaittir. Bu  merdivenlerin üzeri sarmaşıklarla örtülebilir ve evde bunun yanında koyulacak çiçeklerle beraber botanik bir hava yaratılabilir. Ya da bunun yanı sıra üzerlerine yine şık mumlar koyularak evde romantik bir aydınlatma sistemi oluşturulabilir. Ayrıca bu merdivenler özellikle televizyon ünitesinin yanında kullanıldığında hizmet açısından daha rahat bir uygulama sağlamaktadır. Bunun yanında  merdivenlerin üzerine birçok kitap konarak onu televizyon ünitesinin yanına koyabilirsiniz. Bu durumda merdivenler hem salonda hem de oturma odasında kullanıldığı gibi çocuk odalarında da kullanılabilmeye uygun bir hale gelir.

Yorum gönder