×

Modern Yatak Dekorasyonu

Modern Yatak Dekorasyonu

Modern Yatak Dekorasyonu

Yatak dediğimiz şey aslında o kadar önemli ki. Gün boyu bütün yorgunluğumuzu attığımız, belki keyifli zaman geçirdiğimiz en güzel ve en özel yerlerden bir tanesi. Yatak odasında bulunduracağınız yatakların dekorasyonuna oldukça dikkat etmek ve daha şık görünmesini sağlamak isteyebilirsiniz.

Yatak dekorasyonu yapmanız aslında çok kolay ama bu sizin zevklerinizle doğru orantılı bir şekilde ilerleyecektir. Mesela yatak odanız çok sade ise yatağınızı daha canlı bir hale getirebilirsiniz. Yatak başlıkları ya da farklı yatak örtüleri kullanarak oldukça modern bir yatak dekorasyonu ortaya çıkarabilirsiniz.

Modern Yatak Dekorasyonu

Yatağın Modeli

Yatak seçimi yaparken yatak modelinin nasıl olduğu oldukça önemlidir. Sıradan ve çok basit görünen yatak modelleri size istediğiniz modern görüntüyü vermeyecektir. Bunun yerine daha farklı yatak modelleri tercih etmelisiniz. Özellikle yuvarlak hatlı yatak modelleri son zamanların gözde yatak modellerinden bir tanesi olmuş durumda. Bu yatak modeli ile odanızın havasını da tamamen değiştirmiş olacaksınız. Yatak modeli seçerken bazalı mı yoksa karyola şeklinde mi bir yatak seçeceğiniz de oldukça önemlidir.

Bazalı yataklar her zaman daha kaba duracaktır. Evet depolama alanı açısında gayet ideal ama görünüş açısından pek de modern olmayacaktır. Karyola tipindeki yataklar ise oldukça şık ve modern bir görüntü yaratabilir. Hatta bu yataklarda metal, ahşap ve farklı seçimler de yapma şansınız bulunuyor.

Yatak Başlığı

Yatak başlığı kesinlikle yatak dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından biridir. Yatağınız çok düz ve boş görünmesini istemiyorsanız kesinlikle bir yatak başlığı edinmeyi düşünün. Seçeceğiniz yatak başlığı ile modern bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Yatak başlıklarında kadife olanlar oldukça şık ve modern görünecektir. Yatak başlığı seçerken yatağınızın boyutuna uygun olması ve renk olarak odaya uygun olması önemli bir detaydır. Bu sayede kötü bir görüntü yaratmaktan da uzak durmuş olacaksınız.

Cibinlik

Cibinlikler kesinlikle yatağınızın görüntüsünü tamamen değiştirecektir. Cibinlik üzerine ekleyeceğiniz ufak peri aydınlatmalar ile oldukça tarz ve modern bir görüntü sağlayabilirsiniz. Bu sayede odanızın görünüşü eski halinden daha farklı olacaktır. Aynı zamanda yatakta cibinlik bulunması sizi sineklere karşı da koruyacaktır. Cibinlik modellerine baktığınızda birbirinden farlı ve oldukça şık modellere rastlayacaksınız.

Yatak Örtüsü

Yatak Örtüsü, modern bir yatak dekorasyonunda oldukça güzel ve iyi bir detaydır. Yatak örtüleri arasında pek çok farklı kumaşta ve kalitede örtü bulabilirsiniz. Özellikle saten yatak örtüleri, yatak üzerine serildiği zaman kesinlikle çok şık ve ihtişamlı görünecektir. Bu yüzden ne tür bir yatak örtüsü seçtiğiniz, dekorasyon açısından çok önemlidir.

Yastıklar

Eğer biraz modern ama aynı zamanda daha sade bir yatak dekorasyonu yapmak istiyorsanız seçtiğiniz yastıklar da yatağınızı tamamlayacaktır. Yastıkların şekillerinden, boyutlarına kadar farklı türlerde olması yatağın ambiyansını tamamen değiştirir. Daha sade ama güzel bir yatak istiyorsanız üzerine desenli kare yastıklar koyabilirsiniz. Bu sayede odanızın enerjisi daha yüksek olacaktır.

Dikkat edeceğiniz birkaç detay sayesinde yatak dekorasyonunuz tamamen değişecektir ve oldukça modern bir görünüm elde edeceksiniz.

Yorum gönder