×

Salonumuz İçin Farklı Duvar Kağıdı

Salonumuz İçin Farklı Duvar Kağıdı

Salonumuz İçin Farklı Duvar Kağıdı

Şömineyi Çerçeveleyin

Bir şöminenin her iki tarafını da duvar kağıdıyla kaplamak, odanın odak noktası olarak onu sağlamlaştırmaya yardımcı olur. Şemayı mükemmelleştirmeye yardımcı olmak için baca göğsündeki boya gölgesiyle ton olarak bir duvar kâğıdı seçebilirsiniz. Burada uyumlu bir renk şeması tutmak, yoğun bir tarz baskının bile odaya aşırı güç vermesini engeller. Nötr keten döşeme ve yıkanmış ahşap mobilyalar görünümü sabitlemeye yardımcı olur. Salonumuz İçin Farklı Duvar Kağıdı;

Salonumuz İçin Farklı Duvar Kağıdı

Dekoratif Bir Zemin Oluşturun

Arkası açık bir raf ünitesi, dekoratif bir duvar kağıdıyla güzel bir şekilde desteklenebilir. Görünüme katmanlar eklemenin ve daha da fazla ifade yaratmanın harika bir yoludur. Yoğun duvarın odanın geri kalanını boğmasını önlemek için mobilyaları denge için nötr tutabilirsiniz. Parlak beyaz, çarpıcı bir kontrast oluşturmaya yardımcı olur.

Odayı Birbirine Bağlayın

Açık plan bir alanda farklı yaşam alanlarını birleştirmek için göz alıcı bir duvar kâğıdı kullanabilirsiniz.

İnce Çizgilerle Daha Şık Hale Getirin

Oturma odanızda ince çizgilerle size özel, tasarımcı bir görünüm yaratabilirsiniz. Duvarlarınızda da takım elbiselerde olduğu kadar şık görünürler. Düzenin aşırı erkeksi hissetmemesi için yumuşak grileri seçin ve aksesuarlarınızda ve yumuşak mobilyalarınızda altın vurgularla lüks bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

 Duvar Kağıdı Baca Gibi Dursun

Mekâna cazibe katan mimari detayları kucaklayabilirsiniz. Küçük bir alanı duvar kağıdıyla dekore etmenin güzelliği, maliyetlerden tasarruf etmenizi sağlar. Çünkü yalnızca bir rulo gereklidir. Oturma odanızda güçlü bir tema ya da trend seçeceğinizi istiyorsanız, temanızı tamamlayacak ve vurgulayacak duvar kağıdını seçebilirsiniz. Botanik desenli bir duvar kâğıdı, harika dış mekanların düşüncelerini anında uyandırır. Doğal ahşap mobilyalar, yumuşak çakıl tonları ve rustik ormanlık aksesuarlarla temayı planınızın geri kalanına taşıyın.

Monokrom ile Kendinizi İfade Edin

Bu çarpıcı şehir manzarası gibi cesur siyah beyaz bir duvar kağıdıyla planınıza dramatik bir fon oluşturun. Özel duvarınızı çerçevelemek ve onu bir sanat eserine dönüştürmek için ahşap işçiliğini siyaha boyayabilirsiniz. Düzeni yumuşatmak için, doğal ahşap tonlarında bir dizi mobilya ve aksesuar ekleyin. En azından, doğru türde duvar kağıdını seçerseniz. Bazı duvar kağıtları, görülebilen ve iç dekorunuza ayrıntı katan kaba bir doku sunar.

Yüzyıl Ortası Kalıplarıyla Oynayın

Yüzyıl ortası renkleri ve desenleriyle oturma odası düzeninize retro bir eğlence duygusu ekleyebilirsiniz. 1950’lerin baskıları söz konusu olduğunda, bu bir durum ne kadar cesursa o kadar iyidir, bu yüzden cesur olun ve cüretkâr bir gölge veya tasarımda çarpıcı bir özellik duvarı oluşturun. Duvar kağıdınızı tamamlayıcı bir renkte modern dönem tarzı bir kanepe ile dengeleyin.

 Canlı Tonlarla Tamamen Tropik Alan Oluşturun

Sade beyaz bir odayı, egzotik bitkilerle dolu bir duvar kağıdıyla tropikal bir cennete dönüştürün. Beyaz zeminli bir duvar kâğıdı seçin ve desenin canlılığına rağmen planınız yine de hafif ve havadar hissedecektir.

Bir Ton Şeması Deneyin

Alanı boğmak yerine ince ama çarpıcı bir duvar oluşturmak için aynı rengin farklı tonlarını içeren bir duvar kâğıdı seçin. Telaşlı bir desen yerine basit bir tasarım tercih etmek de düzeni yatıştırmaya yardımcı olacaktır. Kâğıttan bir duvarı kırmak için mobilyalarınızı ve sanat eserinizi odanın kenarındaki stratejik konumlara yerleştirin.

 Parlak Renkler

Oturma odanıza parlak gölgeler katmak istiyorsanız, renkli bir duvar kağıdıyla nötr bir düzeni dengeleyin. Duvar kağıdından tonları seçin ve bunları yumuşak mobilyalarınızda tamamlayın. Bu güneş ışığı sarısı dağınık yastıklar, odayı bir araya getirmenize yardımcı olur. Güçlü renk bloklarını kırmak için beyaz gibi nötr bir renk kullanın.

Drama Duygusu Yaratın

Cesur bir baskılı duvar kağıdıyla nötr bir şemaya teatral bir dokunuş ekleyin. Bu zengin gece mavisi ve altın rengi desen, modern baca göğsünden bir odak noktası oluşturur ve hemen göze çarpar. Altın dokunuşlar, mekâna lüks hissi katar ve odanın geri kalanının etrafındaki metalik unsurlarla bağlantı kurar.

 Eski Bir Klasiği Güncelleyin

Klasik bir baskıya yeni bir hava katan bir duvar kağıdıyla oturma odanızda son teknoloji bir hava yaratın. Pikselli bir tasarım, bu çiçek desenini geleneksel ülkeden çağdaş havaya dönüştürür. Güçlü, birleşik bir şema için, duvar kağıdınızdaki renkleri ve desenleri seçin ve bunları yumuşak mobilyalarınızda ve aksesuarlarınızda yineleyin.

 Taze Çiçekleri Kullanın

Kırsal flora ve faunayı sergileyen klasik bir duvar kağıdıyla bahçedeki öğeleri iç mekâna getirin. Bahardan ilham alan bu oturma odasında yumuşak çiçekler, oyun oynayan kuşlar ve yapraklı yeşillikler bulunur. İlkbahar yeşilleri, yumuşak leylaklar ve beyaz zemin üzerine hoş pembeler bu klasik stile modern bir dokunuş katıyor.

Yorum gönder