×

Siyah Renk Banyo Dekorasyonu

Siyah Renk Banyo Dekorasyonu

Siyah Renk Banyo Dekorasyonu

Siyah Renk Banyo Dekorasyonu; Siyahın ne kadar şık ve modern durduğunun herkes farkındadır tartışmasız. Bu yüzden siyah rengini banyo dekorasyonunda da çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle zeminlerde kontrast yaratıldığı zaman kesinlikle şahane bir görüntü oluşturacaktır. Siyahın şıklığını anlatacağımız bu yazımız, siyah sevenlerin banyo dekorasyonu için ilgisini çekecektir.

Banyo dekorasyonu ev içerisinde oldukça önemli noktalardan biridir. Çünkü yorgun bir şekilde eve geldiğimizde duş almak için banyoya koşacağız. Bunun dışında da oldukça vakit geçirebileceğimiz alanlardan biri olabilir. Bu yüzden bu alanı daha sakin ve huzurlu bir hale getirmek adına iyi bir dekorasyonun şart olduğunu unutmayın. Siyahın gücüne güvenen kişilerin bu rengi banyo dekorasyonuna da çok iyi bir şekilde yansıtabileceğini belirtelim. Hatta öyle ki bu rengi banyonuza işlediğiniz zaman, banyonun o ihtişamına kapılacaksınız.

Banyo duvarlarının ve ışıklandırmaların bir banyo için ne kadar önemli olduğunu belirtelim. Siyah bir banyo tasarımı istiyorsanız duvarlar ve zeminde kullanılacak olan fayansları siyah ve beyaz şekilde seçebilirsiniz. Bu sayede iki farklı zıt renkle çok güzel bir uyum yakalayacaksınız. Siyah rengi cesur bir renk olduğu için beraberinde kullandığınız renklerin de oldukça önemi vardır.

Siyah Renk Banyo Dekorasyonu

Aksesuar Seçimi

Siyahı ağırlıklı olarak kullanabileceğiniz bir başka yer ise aksesuar seçimidir. Banyo içindeki zeminde siyah daha az kullanıldıysa seçeceğiniz banyo aksesuarları ile aradaki farkı rahatça kapatabilirsiniz. Siyahla gümüş ya da altın renginin uyumu ise oldukça ihtişamlı olacaktır. Özellikle fazla ışıltılı bir banyo sevenler için kesinlikle siyahı bu iki renkle uygun hale getirmelerini tavsiye ediyoruz.

Işıklandırma

Banyonuza seçeceğiniz ışıklandırma ise siyahın ağırlığı arasında banyoyu aydınlatmaya yetecek kadar iyi olmalıdır. Biraz daha aydınlık bir ortam yaratmış olarak banyoda zaman geçirdiğinizde daha mutlu olacaksınız. Çünkü kötü bir ışık banyoyu ne amaçla kullanırsanız kullanın her açıdan olumsuz bir etki yaratacaktır.

Banyo Tezgâhı

Banyo tezgahını seçerken mermer tezgâh modellerine göz atabilirsiniz. Siyah banyo dolapları ile mermer tezgâhın uyumu kesinlikle mükemmel olacaktır. Aynı zamanda lavabo tercihiniz yuvarlak olanlardan yana olursa daha iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra musluk başlıklarınızı da farklı modellerde seçebilirsiniz. Siyah bir banyoda oldukça şık ve zarif duracak musluklar kesinlikle kaçırılmayacak detaylardan biridir.

Minimal Seçimler Yapın

Siyah banyolar biraz daha ağır duracağı için çok fazla aksesuar kullanıp banyonuzu ve gözünüzü yormaya gerek yok. Bunun yerine şık ama daha minimal seçimler yapmayı deneyin. Bu sayede banyonuz oldukça ferah bir alan olarak görünecektir. Banyo kesinlikle daha iç açıcı ve sade bir alana sahip olmalıdır ki güzel görünsün. Banyonuzun daha huzurlu olması adına koku aksesuarlarından yerleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra güzel bir şekilde yerleştirilmiş olan havlular ve bakım ürünleriniz de oldukça şık duracaktır. Seçeceğiniz sabunluk ve diğer banyo aksesuarları siyah rengin zıttı olacak şekilde olursa daha iyi bir armoni yakalamış olabilirsiniz.

Yorum gönder