×

Taş Desenli Duvar Kağıdı Modelleri

Taş desenli duvar kağıdı modelleri

Taş Desenli Duvar Kağıdı Modelleri

Taş desenli duvar kağıdı modelleri geçmişten günümüze kadar modasını hiçbir zaman yitirmemiş duvar kağıtları arasında olup insanlar bu tarz duvar kağıtlarını çok fazla kullanmaktadır. Bulunduğu odaya modern bir hava katmayı ihmal etmeyen bu duvar kağıtları oldukça başarılı bir şekilde duvardaki şeklini almıştır. Taş desenli duvar kağıtları evi daha şık ve farklı göstermeyi başarmakta bununla beraber evin atmosferinde ani bir değişim yaratmayı amaçlamaktadır. Bu sayede odaya girer girmez sizi daha otantik bir hava karşılamakta ve taşlar sayesinde odanızın içinde hafif bir romantizm hakim olmaktadır. Bu sayede taş desenli duvarlar gerek taş evlerde gerek normal evlerde çok fazla kullanılan duvar kağıdı modelleri arasındaki yerini almıştır.

Taş desenli duvar kağıdı modelleri

Koyu kahverengi taşlardan meydana gelmiş duvar kağıtları çok fazla tercih edilen renkler arasındaki yerini almıştır ancak bunların birbiriyle uyumlu şekilde ton farkı bulunanları da oldukça dikkat çekicidir. Bunun yanında beyaz ve grinin buluştuğu taş desenleri de pek çok duvar kağıdında kendini göstermiş olup özellikle mutfak alanlarında çok fazla kullanılan modeller arasındaki yerini almıştır.

Taşların belirgin girinti ve çıkıntıya sahip olanları günümüzde çok fazla kullanılan taş desenli duvar kağıtları arasında yer almakta ve daha farklı bir görünüme sahip olmaktadır. Burada taş desenlerinin çok gerçekçi olması dikkat çekmektedir ve bu sayede taşlar sanki canlı bir şekilde duvardaki yerini almış imajı çizilmiştir.

Beyaz zeminin üzerinde koyu kahve rengi ve hardal renginin bir arada bulunduğu ayrı ayrı taşlar oldukça farklı bir görünüm elde edilmesine neden olmuştur. Genel olarak mutfağın bar şeklinde olduğu ve oturma alanıyla beraber bulunduğu evlerde bu tarz motifler çok fazla tercih edilmektedir.

Uyumlu bir dekorasyonun sağlandığı taş desenli duvar kağıtlarında bazıları üç boyutlu taşlardan meydana gelmiş olup bunlar bir tasarım harikası olarak göze çarpmaktadır. Çünkü bakıldığında taşlara dokunulabilirmiş hissiyatı veren bu motifler çok gerçekçi durmaktadır. Üç boyutlu olarak göze çarpmaları onların evin havasını değiştirmelerine ve evde daha şık bir havanın yer almasına neden olmalarını sağlamıştır.

Yorum gönder