×

İçinde Yaşamak İsteyeceğiniz Taş Ev Modelleri

Taş ev modelleri

İçinde Yaşamak İsteyeceğiniz Taş Ev Modelleri

Taş ev modelleri birçok insanın belirli ya da özel günlerde gidip kaldığı evler arasında olup burada daha çok kısa bir tatil olarak vakit geçirilmesi mümkün olmaktadır. Ancak bu tarz evlerde sürekli kalanların sayısı da tabii ki mevcuttur. Bu evlerin birçok çeşidi bulunmakla beraber bunların sahil kenarlarında yer alan versiyonları da oldukça kullanışlıdır. Taş evler birçok dizide de karşımıza çıktığı gibi bu evler genel olarak özel konseptlerin yer aldığı evler arasına girmektedir. Genel olarak şömine ve ahşap mobilya kombinasyonunun yer aldığı bu evlerde pek çok kişi tatil yapmaktadır. Aynı zamanda hafta sonları da gidilip kalınabilen bu evlerde bazı insanlar mevsim fark etmeksizin sürekli oturmaktadır. Ancak bu tarz evlerin bulunduğu alan çok önemli olup evin yer aldığı arazinin uygun yapıda olması şarttır. Bu açıdan bakıldığında özellikle evin bulunduğu yerin taş evden meydana gelmesine uygun bir ölçüde olması ve evin etrafında yer alan unsurların da bununla örtüşecek şekilde olması gerekecektir.

Taş ev modelleri

Taş ev modellerinde birçok farklı nitelik bulunmakla beraber imkan verse bu evlerde havuz kullanılması da oldukça konforlu bir tercih olacaktır. Bu açıdan imkanı müsait olan kişilerin havuzlu bir taş ev meydana getirmesi oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkabilir. Ayrıca taş ev meydana getirilirken iç dekorasyon da çok önemli olup özellikle şömine alanına dikkat edilmesinde fayda vardır.

Taş evlerde Amerikan tarzı mutfaklar kullanılması evin modern dekorasyonuna uyum sağlayacağı için daha doğru bir tercih olarak karşımıza çıkacaktır. Bunun yanında evlerde kullanılan mobilyaların da bununla paralel olarak ahşap görünümde yer alması taş evdeki tasarım dengesi açısından önemlidir. Çünkü bu tarz evlerde ahşap mobilyaların yanında modern görünümlü diğer dekorasyonların yer alması oldukça şık bir tasarım olarak karşımıza çıkacaktır. Bunun yanında televizyon seçiminde yine büyük ve duvara monte edilmiş televizyonlardan şaşmamanız evin modern dokusu için öneminin yanında rahatlığı açısından da gerekli olmaktadır. Aynı zamanda taş evin içerisinde çok fazla eşyadan ziyade antika ve modernliği bir arada taşıyan az eşya barındırmanız daha iyi bir uyum sağlayacaktır.

Yorum gönder