×

Kullanışlı Yatak Modelleri

Kullanışlı yatak modelleri

Kullanışlı Yatak Modelleri

Kullanışlı yatak modelleri arasında yer alan bazı modeller hem pratik olması hem de görüntü açısından şık durması nedeniyle birçok kişinin tercihleri arasındaki yerini almıştır. Bu yatak modelleri arasında pek çok açıdan kullanıma hazır hale gelen aksesuarlar da bulunmakla beraber bu yatakların etrafında kendiliğinden yapılar da yer almaktadır. Şöyle ki bazı yatak modellerinde yatakların yanında bulunan komidin masaları yatakla bitişik halde durmakta ya da yatakta bunun görevini görecek bazı detaylar yer almaktadır. Bu şekilde ortaya çıkan yataklarda ayrı bir masanın yer kaplamaması aslında alan tasarrufu açısından oldukça fayda sağlayan bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kullanışlı yatak modelleri

Oval şeklinde yer alan yataklarda yatak başlığı çok yüksek olmamakla beraber bir fanus modeline benzerlik söz konusudur. Bu yataklar etrafında sert yapılar bulundurmakla beraber bunların üzerlerinde bazı eşyalarını bulundurabilmektedirler. Bu açıdan bakıldığında yatak kenarları burada oldukça kullanışlı bir hale gelmiş olup ayrı küçük çekmeceli dolaplara yer verilmesine gerek kalmamıştır. Bu açıdan incelendiğinde yatakların oval şeklinde bulunması genişlik bakımından bir sıkıntı yaratmadığı için oldukça kullanışlı bir model olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yatak başlığının çok yüksek olduğu ve iç bükey bir vaziyete olduğu yatak modelleri de çok kullanışlı olup bunların alt kısmı açılan versiyonları da pek çok işe yaramaktadır. İç tarafa fazlalık eşyaların konulmasının yanı sıra yatak başlığının geniş olması hem kafanızı duvara vurmanızı engeller hem de dik oturduğunuzda daha rahat olmanızı sağlar. Bu açıdan bunların iç bükey vaziyette olanları da oldukça şık durmakta olup etrafı hafif bir şekilde kapladığı için daha pratik bir kullanım sunmaktadır.

Yatakların alt tarafında bulunan aydınlatma sistemi oldukça kullanışlı bir yatak modeli sunmakta olup gece lambası yerine yatak altından aydınlanmanın var olması farklı bir konsepti ortaya koymaktadır. Bu açıdan incelendiğinde pek çok kişi açısından farklı bir dekorasyon modeli olarak kabul edilen yatak altlarından aydınlanma sistemi aynı zamanda uykudan tam uyanılmamışken bir kazanın meydana gelme riskini de azaltır. Bu açıdan oldukça işe yarayan bu sistemli yataklar günümüzde tercih edilen sıra dışı ve kullanışlı yataklar arasındaki yerini almıştır.

Yorum gönder