×

Yazlık Ev Dekorasyonu

Yazlık ev dekorasyonları

Yazlık Ev Dekorasyonu

Yazlık ev dekorasyonları yapılırken her mevsim oturulan evlerden daha farklı bir şekilde bir dizayn ve mobilyalar tercih edilmektedir. Çünkü genel anlamda yazlık evlerde yer alan mobilyalar daha salaş bir şekilde olmakta ve var olan mobilyaların renklerinde de birtakım farklılıklar ortaya çıkmaktadır. Bu durumda yazlık ev dizayn ederken bir iç mimardan yardım alabilirsiniz ya da internette var olan bilgiler eşliğinde evinizin dizaynını gerçekleştirebilirsiniz. Yazlık ev dekorasyonları ortaya konurken bazı kişiler hep açık renk tercih etmekte ve özellikle beyaz koltuk modellerini sevmektedir. Ya da perdeler genel olarak beyaz ve diğer açık renklerden oluşmaktadır. Bu durumda eğer farklılık gözetmek istemezseniz siz de evinizde farklı aynı renkleri kullanabilirsiniz bunda bir sakınca yoktur.

Yazlık ev dekorasyonları

Yazlık evlerde herkes açık renkli mobilyalar tercih ediyor diye siz de açık renk tercih etmek zorunda değilsiniz. Böylece koyu renk mobilyalar ya da renkli diğer eşyalar tercih edebilirsiniz. Yazlık ev dekorasyonu yapılırken dikkat etmeniz gereken şey evin kullanımının normal evlere göre daha rahat olmasıdır. Bu durumda aslında şıklıktan ziyade rahatlığa daha çok önem vermeniz tatil için gittiğiniz yazlıkta daha rahat zaman geçirmenize neden olacaktır. Çünkü çok eşyası olan ve çok lüks eşyalardan oluşan evlerde rahat bir tatil yapılması biraz zor olabilir. Özellikle kalabalık misafirleriniz gelecekse evlerin daha geniş bir şekilde olması önem taşıyacaktır. Bu bakımdan eşyalarınızı ne kadar az olarak tasarlarsanız sizin evinizde var olan alan o kadar geniş olacaktır. Bu durumda misafirleriniz daha rahat edecek ve siz de hareket ederken elinizin altında sürekli eşyalar olmayacaktır. Bu durumda yapılması gereken şey daha az ve şık eşyalar tercih etmektir.

Yazlık ev dekorasyonlarında beyaz raflar ahşap desenli duvarlarda özellikle güze durabilmektedir. Bu anlamda beyaz raflar tasarlayabilirsiniz. Ayrıca koltuklarınızla uyumlu bir halı seçerseniz bir bütünlük sağlamış olursunuz. Bu anlamda da ortaya farklı ve uyumlu bir kombinasyon çıkmış olacaktır. Büyük televizyondan yazlık evlerde de vazgeçmemeniz tavsiye edilmektedir. Çünkü görüntü ve konfor açısından büyük televizyonlar her zaman daha iyi bir seçenek olacaktır.

Yazlık evlerde ahşaptan yapılmış sehpalar çok farklı ve güzel bir görüntü ortaya çıkaracağı için bu tarz evlerde özellikle ahşaptan meydana gelmiş mobilyalar tercih etmeniz evinizin havasını bir anda değiştirecektir. Eviniz daha ferah gözükecek ve atmosfer açısından insana huzur verecektir. Bu tarz ufak detaylar özellikle oturma odası ya da salon tarzı yerlerin yanında terasta da güzel durabilmektedir. Ya da bahçe katında var olan açık bir alanda yine ahşap mobilyalar ve beyaz örtüler ortaya hoş bir dekorasyon çıkarabilecektir. Bu durum da evinizin daha şık olmasını sağlayarak her mevsim yaşadığınız evinizden daha farklı bir görünümle karşı karşıya kalacaksınız.

Yorum gönder