×

Yeni TV Ünitesi Modelleri

Yeni TV Ünitesi Modelleri

Yeni TV Ünitesi Modelleri

Her insan boş zamanlarını değerlendirmek için eğlenceli bir aktivite edinmenin peşinden koşar, bazen spor yapmak, bazen oyun oynamak bize zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmeden akıp gider. Peki ya yorgunluğunuzu unutturacak ve de hiç güç kaybetmeden vakit geçireceğiniz bir aktiviteniz olsa ne dersiniz?. Evet tam tahmin ettiğiniz gibi, televizyon izlemek üstelik birçok araştırmalarda izlerken kalori yaktığı bile söyleniyor. Televizyon izlemenin elbette zararları mevcut örneğin sabit bir şekilde yirmi dakika boyunca ekrana bakmanız gözlerinizi yaşlandırabilir. Bizde bu yazımızda ekrana kitlenmemek adına göz alıcı TV ünitelerinin modellerini sizlere anlatacağız, artık gözlerinizi ünitelerden ayıramayacak hale gelebilirsiniz. Yeni TV Ünitesi Modelleri;

Yeni TV Ünitesi Modelleri

Mat Görünümlü Velvet TV Ünitesi

Estetik duruşu ile görenlerin dikkatini çekmekte hiç zorlanmayan bu tasarımın orijinal rengi siyah olsa da dilediğiniz renge kaplatmanızda mümkün olacaktır. Salonunuzda en beğenilen köşenizin bu TV ünitesi olacağından emin olabilirsiniz. Zarif çekmeceleri ve rafları ile benzersiz süslemeler yapabilir, toz kaplamayan dış görünüşü ile her güne temiz uyanabilirsiniz. Piyasa da ki TV ünitelerine göre temizliği ise oldukça kolay olur, yerden yüksek ve ayaklı olan alt çekmecesi sizi yormadan temizlenir. Döşemesinde kullanılan madde ise su geçirmediğinden şişme yapmayacaktır.

Fiyat: 8.400 TL

Ahşap Renkli Glorya TV Üniteleri

TV ünitesi için salonunuzda ayırdığınız duvarın tamamını kaplayacak olan bu tasarımın kurulumu da zahmetlidir, ancak satışını yapan firma kurulumunu da üstlendiğinden bu konuda içiniz rahat olabilir. TV altında bulunan şık parmaklıkları bu parmaklıkların içerisinde ise şömineyi andıran üç boyutlu görseli bulunur. Yere sabitlenmiş olan bu ünitenin TV yanlarında ki küçük raflar sizin tasarımınıza bırakılmıştır. Eğer büyük bir salona sahipseniz bu lüks görünümlü TV Ünitesini tercih edebilirsiniz.

Fiyat: 11.000 TL

Çekmece Tasarımlı Rosalie TV Ünitesi

Rosalie TV Ünitesi, tasarımından çok üretildiği maddenin kalitesi konuşulmuştur, çevre dostu olan ürünler ile üretilen bu ünite geniş çekmecelere sahiptir. Yerden yüksek olarak ayarlanmış olan çekmece ayakları oldukça zariftir ancak bu zarif ayakların üzerinde büyük çekmeceler ve geniş kapakları mevcut. Taktir edersiniz ki bu büyük tasarımın monte edilmesi de oldukça zahmetlidir, bu sebeple TV ünitesi eve parçalar halinde gelir evde yetkililer tarafından monte edilir.

Fiyat: 7.000 TL

Açık Renk Colletta TV Ünitesi

Sade ve şık görünümlü bu tasarımın en çok kullanılan maddesi cam olmuştur, yerden yarım metre yüksek olan demir ayaklarının ardından küçük camlı çekmeceleri bulunur. TV’ nin yanında bulunan zarif dolap ise tasarıma farklı bir hava katmıştır. Eğer küçük bir salona sahipseniz salonu olduğundan da küçük gösteren ünitelerle cebinizi yormayın deriz, hem uygun fiyatı hem de kaliteli görünümü ile sizi memnun eder. Colletta TV ünitelerinde daha çok tercih edilen renk beyazdır bu sebeple salonunuzu açık renkte ve yer kaplamayan şık tasarımlarla dizayn etmek isterseniz, kesinlikle bu markaya göz atmanızı öneririz.

Fiyat: 4.000 TL

Adgin TV Ünitesi

Bir eşyanın birçok farklı şekilde kullanılıyor olması kimin hoşuna gitmez ki, Adgin bu hoşluğu tasarımlarında kullanmış. Lüks ve şık görünümü ile başlı başına tasarım harikası olan bu ünite TV yanında bulunan küçük kitaplığı ile salona farklı bir hava katacağından şüpheniz olmasın. Kitaplık tasarımının yanında küçük saksılarınızı da çiçekleri ile birlikte yerleştirebilir misafirlerinizi alışılanın dışında ağırlayabilirsiniz. TV ünitesinin altında bulunan sürmeli çekmeceler ise hem yer kaplamaz hem de camlı ve camsız taraf olarak ikiye ayrılır. Dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bu tasarım evinizde de yer kaplamayacak ölçülerdedir.

Fiyat: 8.500 TL

Çerçeveli Fleur TV Ünitesi

Modern görünümü ile Fleur tasarımı klasik detaylarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Yerden yüksekliğini dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz özelliğe sahip olan bu ünite, küçük çekmecelerden oluşan masasının üzerine TV yerleştirilebilir. En çarpıcı detayı ise TV ünitesinin etrafında bulunan çerçeve görünümlü kalın şerit oluşturuyor. TV etrafına yerleştirilen küçük raflar ise çekmecenin renkleri ile uyum sağlayarak oldukça şık bir görüntü sunuyor. Genişliği 260cm, yüksekliği ise 190cm olan bu ünite salonunuzda da gereğinden fazla yer kaplamayacaktır.

Fiyat: 6.000 TL

Yorum gönder