×

Ankara’daki En Güzel Düğün Mekanları

Ankara’daki En Güzel Düğün Mekanları

Ankara’daki En Güzel Düğün Mekanları

Ankara da düğün fotoğrafları için ideal mekânlar bulunmaktadır. Ankara da çiftlerin düğün fotoğrafı çekilmek isteyen çiftler için tarihi mekânlar, yeşil alanlar, göller ve buğday tarlaları bulunmaktadır. Deniz içeren düğün fotoğrafları artık her çiftin tercih edeceği sıradan bir konsept olmakla beraber çoğu çiftin tercih etmekten hoşlanmadığı bir konsepttir. Ankara da fotoğraf çekimi yapılacağı durumlarda genel olarak çiftlerin ve fotoğrafçıların tercih ettiği mekânlar vardır. Bu mekânlar genel olarak parklar, bahçeler, göl kenarları ve son zamanlarda ilgi odağı olan düğünlerin fotoğraf çekimleri müzelerde de yapılmaktadır. Düğünler için dış çekimlerde genel olarak fotoğraf çekilen mekânlardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir fakat bazı durumlarda dış çekim yapılan bazı mekânlarda ücret talep edilmektedir. Ben de size yardımcı olmak adına, düğün fotoğraflarınızı çektirebileceğiniz mekânlardan bahsedeceğim. Ankara’daki en güzel düğün mekanları;

Ankara nın seyir tepesi olarak bilinen ve çiftlerin ilk tercihi konumunda bulunan, çiftlerin yanı sıra düğün fotoğrafçılarının da sürekli tercih ettiği mekân; 50. Yıl parkıdır. Bu mekânda şehir panoramik manzara olarak görülmektedir. 50. Yıl parkı şehri ayağınızın altında hissetmenizin yanı sıra bu parkta bulunan balıklı göl sayesinde de müthiş bir görüntü yakalamış olacaksınız. Bu parkta orman da mevcuttur. Çiftler dilerse orman yolunu da değerlendirerek bisiklet yardımıyla ilgi çekici ve modern fotoğraflara sahip olabilirler. Bunun yanı sıra çeşitli renkte çiçekler bulunan bu parkta çiçek konseptleriyle çekilecek birçok fotoğrafa sahip olabilirsiniz.

Bazı çiftler içlerindeki çocuğu durduramazlar. Torunlarına ve çocuklarına eğlenceli hatıra bırakmak isteyen çiftler fotoğraflarını eğlenceli olarak çekilmek isterler. Ankara’daki doğal mekanlar denilince parkta bulunan lunapark sayesinde çiftlerin eğlenceli fotoğraflar çekilmesi oldukça mümkündür. Bazı çiftlerin tercihinde ilk sırada olan bu parkın oldukça geniş manzarası bulunmaktadır. Bu parkta yeşil alan bir hayli fazladır. Yeşil alan konseptiyle birçok güzel fotoğraflar elde edilmektedir. Ayrıca bu parkta köprü bulunmaktadır. Fotoğraflarınıza köprüyü de dahil edebilirsiniz. Bu köprü fotoğraflarınızda oldukça güzel ve şık bir ayrıtı olma özelliği taşıyacaktır.

Ankara’daki En Güzel Düğün Mekanları

Ankara Da Doğayla Bütünleşerek Düğün Fotoğrafı İsteyen Çiftler İçin Mekânlar

Ankara da doğayla bütünleşen mekânlar bulunmaktadır. Ankara Hacettepe kampüsünde bulunan yeşil vadi, bulunduğu konum itibariyle Ankara da yaşayan çiftler için vazgeçilmez ve ilk tercih edilen mekândır. Yeşil vadi içerisinde iki adet gölet bulunmaktadır. Gölet in birinde kuğu ve ördekler bulunmaktadır ve bu sayede çekilecek olduğunuz fotoğraflar son derece nezih ve şık olacaktır. Bu gölet in kenarında bulunan uzun ağaçlar düğün fotoğraflarınıza ayrı bir esinti katacaktır ve fotoğraflarınızı gören herkes hayran kalacaktır. Hacettepe üniversite kampüsü içerisinde bulunan yeşil vadi yerleşkesinde ormanlık alana doğru çıkan merdiven bulunmaktadır. Burada çekilecek olan fotoğraflar hoşunuza gidecek ve bir hayli memnun kalacaksınız.

Ankara Da Göl Kenarında Düğün Fotoğrafı Çekilmek İsteyen Çiftler İçin; Eymir Gölü

Göl kenarında düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler bulunmaktadır. Çankaya da bulunan Eymir gölü, düğün fotoğrafı çekilmek için oldukça ideal ve tercih edilme oranı yüksek bir mekândır. Etrafı tepeyle çevrili olan göl bulunmaktadır. Manzarası güzel olan bu gölde birçok düğün fotoğrafı çekilebilmektedir. Konumu itibariyle bisikletle gidilecek olan yerleri de vardır. Bu yüzden bisikletli fotoğraf konseptleri için uygun ve muhteşemdir. Bu gölde gün batımında çekilen kareler muhteşem çıkmaktadır ve aynı zamanda gün batımında çekilen fotoğraflar daha dikkat çekici olmaktadır. Bu ölün ormanlık alanı da mevcuttur. Ormanlık alanda ağaçların içerisinde çekilebilecek değişik türden konseptler de mevcuttur. Gün içerisinde, gün batımında fotoğraf çekimi olan bu kareler muhteşem görüntü oluşturmaktadır. Genel olarak gün batımında fotoğraf çekimi tercih edilen bu göl çiftlere güzel anılar bırakmaktadır.

Farklı Konseptler İsterim Diyen Çiftler İçin; Yel Değirmeni

Ankara altın köy de bulunan yel değirmeni düğün fotoğrafı çekilmek için oldukça şık ve nezih bir mekândır. Açık hava müzesi bulunan bu yel değirmeni ilk tercih edilen mekân arasında bulunmaktadır. Bu müzede bir çok düğün fotoğrafı, çiftlerin isteklerine göre belirli konsept ayarlamasıyla çekimler yapılmaktadır. Altın köy açık hava müzesi içerisinde göl bulunmaktadır ve bu gölün içerisinde çark vardır. Bu manzarada çekilecek olan düğün fotoğrafları farklı bir hava katmakla beraber şık ve asil bir fotoğrafa sahip olmanızı sağlamaktadır. Aynı zamanda yel değirmenine yakın konumda bulunan buğday tarlaları da düğün fotoğrafı çekmek için ayrı güzelliğe ve çekiciliğe sahiptir. Buğday tarlasında düğün fotoğraf çekilmek isteyen çiftlere özel konseptler de yapılmaktadır. Ayrıca yal değirmeni ile çekilecek olan fotoğraflar özel ve farklı bir görüntü sağlayacaktır. Ayrıca altın köy de bulunan eskileri yaşatmak amacıyla yapılan asma köprü mevcuttur. Bu asma köprü çiftler tarafından sevilmektedir. Ayrıca bu asma köprü genel olarak çiftler ve fotoğrafçılar tarafından ilk olarak tercih edilmektedir. Eşsiz güzelliğe sahip olan bu asma köprü fotoğraflarınız masallardaki gibi olacaktır.

Her Mevsim Evlenecek Olan Çiftler İçin; Botanik Park

Yazın, kışın, sonbahar da ve ilkbahar da evlenen çiftler bulunmaktadır. Hava koşullarından dolayı bazı mekânlarda fotoğraf çekilmek mümkün olmayabilir. Her mevsim fotoğraf çektirilebilecek mekânlar çiftler tarafından araştırılmaktadır. Ankara da böyle bir mekân arayan çiftlere önerilecek olan ilk mekân hiç kuşkusuz Botanik park olacaktır. Sonbahar aylarında dökülen sarı yaprakların arasında çekilecek olan düğün fotoğrafı oldukça muhteşem görüntü verecektir. Bunun yanı sıra sonbaharda çekilecek olan düğün fotoğrafı eşsiz güzelliğe sahip fotoğraflara sahip olacağınız anlamına gelmektedir.  Ankara da botanik parkın içinde bulunan gölet etrafında çekildiğiniz fotoğraf mutlaka albümünüzde bulunmalıdır. Botanik park düğün fotoğrafı çekmek için çiftlerin ve düğün fotografçılarının genel olarak tercih ettiği bir mekândır.

Yorum gönder