×

Ankara’nın En İyi Düğün Mekanları

Ankara'nın en iyi düğün mekanları

Ankara’nın En İyi Düğün Mekanları

Ankara’da eşsiz bir düğün yapmak isteyen çiftler hemen Ankara’nın en iyi düğün mekanları arayışına girerler. Fakat çok aramak yerine çok araştırma yapmak en doğrusu olacaktır. Ankara’da hayallerinizi süsleyecek olan ve hatta hayallerinizdeki kadar mükemmel bir düğün sizlere sunacak olan birçok düğün mekanı bulunmaktadır.  İster açık alanda ister kapalı alanda hatta havuz başında mekanlar bulunmaktadır. Hem şık hem de kır düğünü tarzında düğün isterseniz yine bu istekleriniz doğrultusunda birçok mekana ulaşabilirsiniz ve fikir alabilirsiniz. Ankara’da popülerliği ile konuşulan birçok düğün mekanı vardır ve sizler için en popüler olan ve en çok tercih edilen düğün mekanlarından bahsedeceğiz.

Ankara'nın en iyi düğün mekanları

Havuz Başında Eşsiz Bir Düğün İçin Aqua Apple Garden

Bu popüler düğün mekanlarının en başında Aqua Apple Garden gelmektedir. Havuz başında kır düğünü yapmak isteyen çiftlerin özellikle tercih etmesi gereken büyüleyici bir mekandır. Bu eşsiz mekan Ankara Çay yolu bölgesinde bulunur. Havuz başında bahçesi ile kır düğünü yapmak isteyen çiftlere belki de önerilebilecek en güzel seçenektir. Hem açık hem de kapalı alanı bulunan bu düğün mekanında dizayn ve tasarım oldukça şık ve modern tasarlanmıştır. Üstelik deneyimli personelleri ile sizlere ve misafirlerinize kusursuz bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca hem kokteylli hem de yemekli düğün seçenekleri sunar. Kapalı alan için hem kokteylli hem de yemekli düğünler için sizlere yaklaşık 375 kişilik bir kapasite sunar. Açık alanlar için ise hem kokteylli hem de yemekli düğünler için yaklaşık 1000 kişilik bir kapasite sunmaktadır. Ayrıca bu fiyatlar içinde tüm süsleme ve tasarımlar ile beraber düğün pastası da yer almaktadır. Yemekli düğünlerde ise menüler bu fiyatlara dahil edilmektedir. Aqua Apple Garden tarafından sizlere hem oldukça uygun hem de kusursuz bir hizmet sunulmaktadır. Eğer hem havuz başında hem de bahçeli bir kır düğünü olsun istiyorsanız kesinlikle Aqua Apple Garden’ı tercih etmeniz gerekiyor.

Eğlenceli Bir Düğün için Wonders Event & Wedding

Ankara Yenimahalle’de bulunan açık hava düğün mekanları listesinden biri olan Wonders Event & wedding sizlere havuz başında düğün sunarken ayrıca eğlence alanları da sunmaktadır. Bu düğün mekanı  Kulüp ve düğün mekanı kategorisine dahil olmaktadır. hem kapalı alanı hem de açık alanı bulunan bu mekanda masa ve dizayn tasarımları şık bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca tasarım için sizlerle iletişime geçilerek zevkinize ve fikrinize göre tasarlanmaktadır. Yuvarlak bir havuz kenarında düğün davetlileri oturmaktadır. Şık tasarımı ile havuzun iç kısmına doğru nikahın kıyılacağı alan tasarlanmıştır. Açık alanı ve yeşillikleri ile dikkat çeken Wonders Event & Wedding mekanı Ankara’da en çok tercih edilen düğün mekanlarından biridir. Kapalı alan kapasitesi yaklaşık 250 kişi ve 300 kişi arasında değişmektedir. Bu eşsiz havuz başı düğün mekanı için açık alan kapasitesi ise 900 kişi ve 1000 kişi arasında değişmektedir. Özellikle de yeşil alanın ve beyaz örtülerin şıklığının birleştiği bu düğün mekanını kesinlikle ziyaret etmelisiniz ve seçimleriniz için göz önünde bulundurmalısınız.

La Rossa’da Şıklığın Ve Zarafetin Konuştuğu Bir Düğün Yapmak İstemez Misiniz?

Ankara Çankaya’da bulunan en şık düğün mekanı olarak La Rossa sizleri ve davetlilerinizi zarafeti ile memnun bırakacaktır. Hayallerinizdeki kadar şık ve görkemli bir düğün yaşamak istiyorsanız Ankara’da tercih edeceğiniz en mükemmel düğün mekanı kesinlikle La Rossa’dır. Bu mekanın sadece kapalı alanı vardır fakat buna rağmen oldukça ferah ve etkileyici bir mekandır. Tasarımları oldukça şık ve lükstür. Gold ve Beyaz renkleri ile süslemeleri vardır. Harika ışıklandırmaları ile kapalı alan olmasına rağmen çok şık ve güzel bir hava katmaktalar. Yaklaşık 500 kişilik ya da 750 kişilik kapasitesi bulunan La Rossa’nın perdeden masa örtüsüne kadar tüm konsepti dilerseniz sizler için değiştirebiliyorlar. En önemli ve bu mekanı en çok öne çıkaran özelliği ise mekan tasarımında çiftlerin zevklerine ve fikirlerine önem vermeleridir. Sizlerin istediği renklerde genel mekan tasarımı yapabiliyorlar.

Ayrıca sadece bununla kalmayıp tüllere kadar sizlerin zevkine göre tasarlayabiliyorlar. Üstelik masalar için süslemelerde yine sizlerin isteklerine önem vererek gerek çiçek gerekse şık ve sizin zevkinize uygun şamdanlarla süsleyebiliyorlar. Işıklandırmaları ile oldukça göze çarpan ve zarafetinden konuşturan bu düğün mekanının en belirgin avantajlı yönü tam da budur. Yani La Rossa’da her şeyi sizler tasarlayabilirsiniz. Böylelikle hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirmiş olursunuz. Bu avantajı kaçırmamak ve şık bir mekanda düğün yapmak için kesinlikle La Rossa’yı tercih etmelisiniz.

Salkım Söğüt Kır Bahçesi ile Cennette Düğün

Ankara Yenimahalle’de bulunan açık ve kapalı alanları ile seçenekler sunan harika bir Ankara kır düğünü mekanı ile karşınızdayız. Hayallerinizdeki kır düğününü en şahane şekilde yapmak ve cennet havası ile unutulmaz düğün anıları yaşamak istiyorsanız kesinlikle Salkım Söğüt Kır Bahçesine göz atmalısınız. Bu benzersiz mekanda hem yemekli düğünler hem de kokteyller yapabilirsiniz. Yemekli düğünler için Salkım Söğüt Kır bahçesi alan kapasitesi yaklaşık 700 kişi ve 750 kişi arasında değişmektedir. Kokteyl düğünler için ise kapasitesi 1000 kişiye kadar çıkabilir. Ayrıca bu cennet görünümlü kır düğünü alanında 200 araçlık otopark ve beraberinde çocuklar için oyun mekanı bulunmaktadır. Salkım Söğüt Kır Bahçesinin diğer tüm mekanlardan çok daha sakin ve farklı bir havası vardır. Her yer yeşilliklerle dolu ve şık tasarımı ile göz kamaştırıcı bir düğün sizlere sunmaktadır. Özellikle de çocuklar için birçok oyuncağın bulunduğu özel tasarlanmış alanın olması da en büyük avantajlarından birisidir. Unutulmaz ve hayallerinizdeki gibi bir kır düğünü için kesinlikle aklınızda bulunmalıdır.

Yorum gönder