×

Damatlar Gelinlerini Nasıl Görmek İster

Damatlar Gelinlerini Nasıl Görmek İster

Damatlar Gelinlerini Nasıl Görmek İster

Planlı Gelin Olun

Düğünden önce, resepsiyondan sonra tüm hediyelerinizi ve anılarınızı (misafir defteriniz ve kart kutunuz gibi) eve götürecek ve son satıcı ödemelerini kapatacak birini belirleyin. Otele gitmeden önce elbisenizi değiştiriyorsanız, onu eve götürecek birine de ihtiyacınız olacak. Bu sorumlulukları bir nedime, aile üyesi veya planlamacıya devredebilirsiniz. Düğün gününüz ve dahil olan herkes için çok detaylı bir düğün hafta sonu güzergahı oluşturun. Bu, herkesin nerede olması gerektiğini ve onlardan ne beklendiğini anlamasına yardımcı olacaktır. Nefes alın, planlama sürecinin tadını çıkarın ve nihayetinde günün tüm sevdiklerinizle birlikte olmanın keyfini sürün. Damatlar gelinlerini nasıl görmek ister?

Yemeğinizi Hazırlayın

Yemek tedarikçinizden sizin için yiyecek paketlemesini isteyin (kokteyl saati yemeği, ana yemek, kek … her şey) çünkü muhtemelen hiçbirini yemek için kesinlikle zamanınız olmayacaktır.

Nefes alın, planlama sürecinin tadını çıkarın ve nihayetinde gününüzün ve tüm sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarın. Bir şeyler ters giderse, size yardım etmeye ve destek vermeye istekli insanlarla çevrilirsiniz.

Katılan herkese gerçekten bakın ve onların sizin için ne kadar önemli olduklarını düşünün. Muhtemelen tüm bu insanların aynı odada olacağı tek zaman olacaktır. Sevdiğiniz kişiyi ne kadar sevdiğinizi ve bu konuda ne kadar harika hissettiğinizi düşünün. Tam da o an. Evlilik hayatının zorlukları vardır ve zaman zaman bu duygudan yararlanmanız gerekir. İster bir ev satın almak ister bir aile kurmak için endişeleniyor olun, bu duygu sizi her şeyin üstesinden gelmeniz için diriltebilir.

Damatlar Gelinlerini Nasıl Görmek İster

Bir Şeyler Yemek

Düğün gününüzde yemek yemeyi unutmanız düşük kan şekeri ile sizi hasta, asabi ve yorgun hissettirebilir. Düzenli yemek yiyin (belki biraz daha fazla) ve en güvenilir nedimenizi bu işe koyun ya da bunu yapmanızı sağlamaktan sorumlu olan kişi anneniz olacaktır.

Geceyi Yeni Eşinizle Geçirin

Katılan herkese değil, evlenmek üzere olduğunuz kişiye damada odaklanın. Sabahı annenizle, günü nedimelerinizle geçirdiğinizde damatla vakit geçirmeyi tamamen unutabilirsiniz. Geriye dönüp baktığınızda, keşke dememek adına buna dikkat edin.

Burada, evlenmek, günü planlamak ve günün tadını çıkarmak hakkında bir iki şey öğrenmiş gerçek gelinlerin düğün tavsiyelerini derledik. Bazen, en basit ve en akıllıca tavsiye, gözden kaçırılması en kolay olanıdır. Gerçek gelinlerden düğün günü tavsiyesi alın ve büyük gününüze doğru ilerlerken en iyisini sizinle birlikte yürütün

Her Anı Yaşayın

Evlenen tanıdığımız herkes bize günün uçup gideceğini söyler ve bizde buna inanmalıyız. Strese girmemenizi söylerler. Keşke kelimesini düğün gününden daha sonra kullanmamak için bunlara dikkat edin. Öyle olur ki her şeyin mükemmel olmasını sağlamakla uğraşırken o kadar meşgul olursunuz ki bazen nefes almayı dahi unutabilirsiniz. Düğün gününüzde birbirinizi öpün, birbirinizi tutun ve birbirilerinize tatlı şeyler söyleyin. Bugün tamamen ikinizin günü ve başka hiç kimse ile ilgili değil. Herkes senin mutluluğundan zevk almak ve paylaşmak için oradadır ama günün sonunda her şey sizinle beraber kalacaktır.  Düğününüz ne kadar pahalı olursa olsun yorgunluğunuzu atmak adına balayına çıkın. Bir motelde iki kasaba olsa bile, uzaklaştığınızdan emin olun Balayınız şimdiye kadarki en güzel haftanız olacaktır ve balayınızda iken geri dönene kadar hiçbir şey için endişe etmeyin. Damadınızı ve ilişkinizi rahatlatın, en iyisi bu olacaktır.

Küçük Şeylerle Uğraşmayın

Küçük şeyler hakkında strese girmeyin çünkü sonunda önemli olmadıklarını anlamayacaksınız ki insanlar sizin takıldığınız noktayı dahi fark etmeyeceklerdir. Bugünün sizin gününüz olduğunu unutmayın. Senin ve damadının istediğine sadık kalmalısınız. Elbette pek çok insan size her konuda tavsiyelerde bulunacaktır. Onları dinleyin ve gülümseyin ama sonunda sizin için doğru olanı yapın. (Ama aynı zamanda başkalarının söylediklerine açık olun, çünkü aslında onların fikirlerini / bakış açılarını değerlendirip beğenebilirsiniz.)

Aile ve arkadaşlardan yardım istemek ve onlardan gelen yardımları kabul etmek de sorun olmayacaktır. Ailelerimizin ve arkadaşlarımızın ne kadar yardım etmek istediği bizi özellikle sakinleştirecektir. İnsanların yardım etmesine izin vermeniz için aldığınız tavsiyeler doğru olabilir. Çünkü “mükemmel resim” olmasa bile yaptıkları sevgi dolu davranışlar olacak ve bu o eylemi mükemmel kılacaktır.

Hayatınızın Günü Kaçıyor Olabilir

Törenden önce fotoğraf çekme tavsiyemize uymak işinize yarayabilir.  Tören öncesi gelin partisi ile fotoğraf çekebilmeyi çok seveceksiniz.  Bu, törenden sonra resepsiyondaki misafirlerinizle buluşmak için size zaman kazandıracaktır. Keşke gün içinde yavaşlayıp daha çok fotoğraf çekseydim deyip pişman olmamanız için bu çok önemli olacaktır. Düğün gününüz göz açıp kapayıncaya kadar o kadar hızlı geçecek ki, hatırlayamadığınız pek çok ayrıntı olabilir.

Düğününüzün başından sonuna kadar her saniyesini ince ayrıntısını güzelce yaşayın ve küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Yani bunlara örnek olarak saç maşası tutuşması, limuzinin gelmemesi, elbisenizin tam içeride kırpılmaması söylenilir. Birkaç şey daha vardı ama şimdi gülünç olan durumlar bunlar olabilir. Küçük şeyleri asla üstelemeyin. Bir şeyler ters gitse bile yine de her saniyenin tadını çıkarmanız için devam edin. Çünkü o gün   hala hayatınızın en güzel günü olarak kalacaktır. Her şeyi hafızanıza kaydedin ve aynı zamanda olayları yaşayın. Zira bu düğününüz evli kaldığınız süre boyunca sadece bir kez olacaktır.

Sakin ve Dürüst Olun

Sakin kalmaya odaklanın. Bırakın ve fazla düşünmeyin herkes işini yapsın! Herkesin ihtiyaç duydukları şeyi ve programa uygun şekilde yaptıklarından emin olmak için sürekli olarak kontrol etmek sizin için gerçekten cazip olabilir. Ama bu işi bırakıp sakin ve hazır olduğunuzdan emin olmaya çalışın. Kim olduğunuza sadık kalın. Pek çok insan size ne yapmanız ve ne yapmamanız veya neye sahip olmamanız gerektiğini söyleyecek. Eğer yapmak istiyorsanız, yapın yapmak istemiyorsanız, yapmayın. Bu mesele bu kadar basit olmalıdır. Öncelikle kendinize ve evleneceğiniz kişiye sadık kalın, sonra düğünü bunun etrafında şekillendirin.  Başkalarının ne yaptığına fazla bağlı kalmayın.

Yorum gönder