×

Anadolu Yakası En İyi Düğün Mekanları

Anadolu yakası en iyi düğün mekanları

Anadolu Yakası En İyi Düğün Mekanları

Hayallerinizdeki gibi muhteşem bir düğün yapmak imkansız değil. Anadolu yakası en iyi düğün mekanları sizlerin hayallerinizi gerçekleştirecek kadar kusursuzdur. Anadolu yakasında oldukça fazla düğün mekanları vardır. Şimdi sizlere hem ortamın şık hem uygun fiyatlı hem de yemekli ya da yemeksiz olarak seçeneği olan düğün mekanlarından bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz düğün mekanları sizler için en uygun düğün mekanları ve hayallerinizi gerçekleştireceğiniz düğün mekanları olduğundan oldukça eminiz. Eğer ki kır düğünü yapmak istiyorsanız bu mekanlar en çok Beykoz’da bulunur. Kapalı bir düğün salonu tercih etmek istiyorsanız da Anadolu Yakası’nda Maltepe, Kartal, Ata şehir, Ümraniye ve Üsküdar’da bu mekanlara sıkça rastlayabilirsiniz. Peri masallarındaki gibi bir düğün istiyorsanız eğer kesinlikle Anadolu yakasındaki bahsedeceğimiz mekanları görmeden karar vermemelisiniz.

Anadolu yakası en iyi düğün mekanları

Anadolu Yakasının Cenneti Süslü Konak Kır Bahçesi

Kır düğünleri için kır bahçeleri son zamanların en popüler düğün mekanları arasında yer alıyor. Cennet gibi bir düğün her kadın ve her erkeğin hayalidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen çiftler hem tasarımın güzelliğini hem mekanın şıklığını isterler. Üstelik tüm bu kriterlere uygun Anadolu Yakası’nda çok güzel bir mekan vardır. Ata şehir’de bulunan bu mekan Süslü Konak’tır. Aynı zamanda “ Ata şehir’in En Süslüsü “ olarak da bilinir. Şehrin için de bulunan bu kır düğün mekanı oldukça göz alıcı bir dekorasyona sahiptir. Üstelik yüksek kapasiteli büyük bir bahçeye sahiptir ve bu en büyük avantajıdır diyebiliriz. Yaklaşık olarak 750 kişi ve 1000 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Ayrıca bu mekanda yemekli bir kır düğünü de yapabilirsiniz. Görünüşü ile göz alıcı tasarımı yanında ayrıca lezzetli yemekleri ile de oldukça ünlü bir mekandır. Sizlere hem lezzetli yemekler sunar hem de isteğe göre diyet ya da vegan yemek servisleri de vardır.  Sadece yemekleri değil eğlencesi ve müzikleri ile de ön plana çıkan bir kır düğünü mekanıdır. Yemekli düğünler dışında kusursuz bahçesinde kokteyllerde düzenlenebilir.

Süslü Konak hem hafta içi hem de hafta sonu sizlere hizmet vermektedir. Kır düğünü yapmak isteyen çiftlerin Anadolu Yakası’nda tercih etmesi gereken en popüler ve en güzel mekan Ata şehir’in En Süslüsü adıyla bilinen Süslü konaktır. Fiyatları da oldukça uygun olan bu mekan sizlere kaliteli hizmet sunmaktadır. Süslü Konak’ta emekli bir kır düğünü yapmak istiyorsanız eğer hafta içi fiyatları 80 lira ve 100 lira arasında değişirken, hafta sonu bu fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmamaktadır. Eğer ki yemekli bir düğün yerine kokteyl tercih edecekseniz de, hafta içi ve hafta sonu fiyatlar değişiklik göstermektedir. Kokteyl hafta içi fiyatı 80 kira ve 100 lira arasında değişiklik gösterirken, hafta sonu kokteyl için fiyatlar 50 lira ve 100 lira arasında değişiklik göstermektedir.  Anadolu Yakası’nda hem ekonomik hem de cennet gibi bir kır düğünü için mekan arıyorsanız kara vermeden önce kesinlikle Süslü Konağı ziyaret etmelisiniz.

Kadıköy’de Eşsiz Bir Düğün Mekanı İnci Su Yatı

Boğazın ortasında ulunan ve kapalı alanda sizlere düğün mekanı olarak tasarlanan İnci Su Yatı hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirmek için bulunmaz bir düğün mekanıdır. Tekne’de düğün mekanı olarak bilinen ve en güzel düğün mekanlarından biri olan İnci Su Yatı tasarımı ve şıklığı ile de oldukça dikkat çekmektedir. Anadolu Yakası’nda Kadıköy’de bulunan bu mekan diğer teknelere göre daha ferah olduğu için davetlileriniz oldukça rahat edeceklerdir. Yüksek tavanlı, denizde sarsılmaması ve kaliteli ses sistemi ile hem davetlilerinizi rahat ettirecek hem de hayallerinizdeki kadar muhteşem bir düğün sizlere sunacaktır. Ayrıca dik ağacı tekneye ayrı bir hava katmaktadır. Bu mekanda da hem yemekli düğünler hem de kokteyller düzenlenmektedir. Yemekli düğünler için yemek menüleri oldukça çeşitlidir ve buna ek olarak vegan ya da diyette olan davetlilerinize özel yemek menüleri de hazırlanmaktadır.  Hem kapalı alanda hem de teknede düğün yapmak istiyorsanız kesinlikle Kadıköy’de bulunan İnci Su Yatını tercih etmelisiniz. Üstelik gece 3’e kadar program yapabilirsiniz.

Dilerseniz kendi fotoğrafçınızı düğüne getirebilirsiniz.  Hem hafta içi hem de hafta sonu hizmet veren bu mekan fiyatları da bu kusursuz dizayna göre oldukça uygundur. Yemekli düğünler için hafta içi fiyatları 100 lira ve 150 lira arasında değişiklik gösterirken hafta sonu ise 150 lira ve 200 lira arasında değişmektedir. Eğer yemekli düğün yerine kokteyller tercih etmek isterseniz de hafta içi fiyatlar 80 lira ve 100 lira arasında değişirken hafta sonu 100 ve 150 lira arasında değişmektedir. Bu zarif süslemeleri ve sıra dışı konsepti ile İnci Su Yalısında düğün yaparak tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Anadolu Yakası’nda Harika Bir Otel Düğünü İçin Mercure Hotels Hizmetinizde

Düğününüzü hem kapalı alanda hem de şık ve zarif bir mekanda yapmak istiyorsanız sizin için kesinlikle otel düğün mekanları tavsiye etmeliyiz. Peki Anadolu Yakası’nda bulunup hem de şıklığı ile göz kamaştıran bir otel var mıdır dersek tabi ki de vardır diyebiliriz. Mercure Hotels Ümraniye’de bulunan en çok şık tasarımı ve hizmeti ile konuşturan bir mekandır. Karar vermeden önce kesinlikle gözden geçirmelisiniz.

Kır Bahçesi’nde Şahane Düğün

Kır bahçesinde düğün planlayan çiftlere özel Anadolu Yakası’nda bulunan ikinci bir mekan daha tavsiye edeceğiz. En az Süslü Konak kadar çekici olan Ayşe Teyze Bağ Bahçe mekanı da tavsiyelerimiz arasındadır. Beykoz’da bulunan bu mekan tasarımı ile şıklığı ön plana çıkmaktadır ve fiyatları oldukça ekonomiktir. Kesinlikle kır düğünü için akılda bulunmalıdır.

Yorum gönder