×

En Güzel Davet Örnekleri

En Güzel Davet Örnekleri

En Güzel Davet Örnekleri

Bir düğün davetiyesi seçtiniz ama ne yazacağınızı bilmiyorsunuz. Bununla nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsanız, size iyi önerilerde bulunacağız! Tek yapmanız gereken, klasik ve farklı davet kelimelerini bulabileceğiniz bu makaleye bir göz atmak.

Düğün davetiyesine ne yazmalı” sorusu sizin ve müstakbel eşinizin de kafasında mı var? Misafirlere evlilik sırasında ne kadar mutlu olduğunuzu anlatmak için kısa düğün davetiyesi kelimeleri bulmak zordur. En hoş evlenme davetlerini sizler için yazdık.

En Güzel Davet Örnekleri

Klasik Davet Kelimeleri

Siz ve müstakbel eşiniz; muhteşem bir yerde evlenmeyi planlıyorsanız, büyüleyici detaylarla dolu bir düğün yapmayı planlıyorsanız, çok şık konuklarla beraber olacaksa, kabarık gelinlik ve şık smokin giymek istiyorsanız, o zaman sizlerin daveti de, sevginizi kelimelerle ifade ederek asaletinizi yansıtmalıdır.

Bu mutlu günde sizinle tanıştığımız için çok mutluyuz.

Düğünümüzde sizleri görmekten çok mutluyuz.

6 Ocak 2018 Cumartesi günü Sefji Otel’de düğünümüzde sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Düğünde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.

Bu özel günü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sizlerle birlikte olmaktan ve hayatımızın mutluluğu için bir sözleşme imzalamaktan çok mutlu olacağız.

Bu neşeli günde bize katılmanızı ve neşemizi paylaşmanızı isteriz.

Birliklerini korumak ve sevgilerini sonsuzluğa götürmek için sizinle mutluluğu paylaşmak istiyorlar.

Hayatımızın en anlamlı gününde siz değerli dostlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.

İlginç Davet Teklifleri

Tabii ki, davetiyeleriniz için mükemmel fikirler ve düğün davetiyeleri için mükemmel öneriler sunacağız. İlginç çiftler, rengarenk düğünler, tutkulu müzikler, ilginç ve sıra dışı düğün davetiyeleri … Bu sözler sizi ve eşinizi tarif edecekse mizahi davet sözleri de davetinize çok uygun olacaktır.

Yakında evleneceğiz. Düğünümüzün evliliğimizden daha eğlenceli olacağını garanti veriyoruz. İyi müzik, bedava yemek ve sürpriz aktivitelerimiz var. Çocuğunuzu yanınıza almayın. Hala zaman varken olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz.

Birbirlerine mutluluk suçları işledikleri için Medeni Kanun’un 4721. maddesine göre evlenme cezasına çarptırıldılar. Sizi aranızda görürlerse, suçları ömür boyu mutluluğa dönüşür.

İki gencin birbirini sevdiği ve evlenmeye karar verdiği trajik bir evlilik hikayesi. Kaçırmayın!

Gelin ve damat başrolde! Yemek, kek ve eğlence … bunların hepsi bu düğünde. Büyük gecede görüşürüz. Yapımcı: Aile

İsmi bir ömür boyu birlikte aradık ve cevabı bulduk: delilik. Bilen birine danışmak istedik ve cevabı acı verici olarak aldık. Başkaları ne söylerse söylesin, biz bir karar aldık: evleniyoruz.

Tek saltanat limanına veda edip aşkımızın akıntısına düştüğümüzde, bu gece mutluluğa ulaştığımızda bizimle birlikte olmak ister misin?

Leyla ve Mecnunu görmemiş, Kerem ve Aslı’yı duymamış, Ferhat ve Şirin’i tanımıyor olabilirsiniz. “Titanic” i seyretmediyseniz, lütfen bu şansı kaçırmayın. Düğünümüze katılın ve en büyük aşka tanık olun.

Birbirlerine aşık olan ve evlenmeye karar veren çiftin duygusal ve komik hikayesi yakında geliyor. Kaçırmayın.

Karımı televizyondan, futboldan, Pazar gazetelerinden daha çok seveceğim; Kocamı alışveriş mağazalarından, moda dergilerinden ve son dedikodulardan daha çok seveceğime söz veriyorum! Sözlerimize tanıklık etmenizi bekliyoruz.

Görülmemiş Davet Örnekleri

Şimdi komik davetiyeleri okuduğumuza göre, nadiren karşılaştığımız kelimelere bir göz atalım. Listede anlamlı davet kelimeleri ve ilginç ifadeler var! İşte onlar:

Günün makyajı akarken harika bir gecede iki kişinin bir araya geldiğini görmediler ama beyaz ile siyahın, şekerin ve tatlının dansına eşlik etmek isterseniz eğlence işte burada. Sevdiklerimizi de yanımızda görmeyi isteriz.

Harika bir başlangıçla başladık ve her zaman ilerleyeceğiz. Hayatımızın en önemli gününde görüşmek dileğiyle.

Aşk denen kervana bindik ve sevgi denen bir fırtınaya yakalandık. Evlilik denen bu yola girmeye karar verdik! İlk adımda bize eşlik edeceğinizi umuyoruz.

Birbirimize aşığız ve inanıyoruz. Bir ömür eş olmaya karar kıldık. Düğünümüze katılmanızı bekliyoruz.

İki kalpteki tutkulu aşk birbiri için atıyor. İki genç adam kendi başlarına ayakta durmaya karar verdi. Her iki aile de çok mutlu, çocukları kendi kanatlarıyla uçuyor. Arkadaşlarımızı aramızda görmekten çok mutluyuz ve onları böyle mutlu bir sahneye dahil etmek istiyoruz.

Düğünümüze tanıklık etmenizi istiyoruz, bu birlikte bir yol olacak ve aşkımız her şeyi kayıtsız şartsız aşacaktır.

Biz kalplerimizin ve sevgimizin bizleri alıp götürdüğü yerdeyiz. Düğünümüzde sizleri görmekten çok mutluyuz.

Romantik Davet Sözleri

Sevginizi en iyi tanımlayan ve tanışırken sihri yansıtan anlamlı davet kelimelerine bir göz atalım. Bu en iyi düğün daveti!

Aşk yağmurunun altında mutlu bir şekilde dolaşmaya karar verdik. Sevdiklerimiz de bizle olsun istiyoruz.

Aşk köprüsünü geçtik ve gökyüzüne açıldık. Bulutlardan tüm arkadaşlarımıza haber gönderdik. Bu eylülde bir gece evlenmeye karar verdik. Düğünümüzde sizleri görmekten çok mutluyuz.

Binlerce yıldız var, hepsi parlıyor, hepsi gökyüzünde. Ama ben; seni seçtim güneşi ve senin için binlerce yıldızdan vazgeçtim. Bu mutlu günde birlikte olmayı umuyoruz.

Sessiz yıllarda birbirimizi bulduk. Aşkımıza tutunuruz, aşkımızı yaşarız. Şimdi bu mutluluk hepimizi birleştirecek! Düğünümüze herkesin katılmasını bekliyoruz.

İddialı Davet Örnekleri

Tutkulu aşk denince akla ilk gelen çift sizseniz ve mekânda iddialı bir düğün düzenlemeyi planlıyorsanız, davet sözlerinin de düğününüz ve aşkınız kadar iddialı olması gerekir. Kararlıysanız bu kelimeleri yazdırmak için düğün davetiyesi firmasının davetiye modellerini kontrol etmeye başlayabilirsiniz. İşte iddialı düğün davetiyesinin örnekleri:

Dünyanın en güzel evetini duymaya hazır mısınız?

Uzun bir hazırlık süresinin ardından filmimiz nihayet bitti. Bizle beraber izlemek ister misiniz?

Hayatımızın ilk anını sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız.

Nikah Daveti Seçenekleri

Düğün davetiyesinden size en uygun olanı seçmenizi tavsiye ederiz. Düğün davetiyeleri genellikle nispeten basit ve anlaşılır yazılardır. Bu nedenle, basit birkaç davet mektubunu buraya bırakalım:

Birliğimizi sürdürmeye karar verdik ve sonsuz sevgi, saygı ve anlayışla temelleri atacağız. Düğünde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.

Gökyüzündeki düğünümüzün yerde yaşanacağı bu mutlu günde sizleri aramızda görmekten çok mutlu olacağız.

Sevgiyle yüzleşiyoruz, el ele tutuşuyoruz, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğünümüze tanıklık ederseniz çok mutlu oluruz.

Uzun bir yol kat edip hayatımızın en güzel günlerini paylaşacağız. Düğünde görüşmek dileğiyle.

Yaşama çok sıkı bağlıyız. Başkasını değil, herkesi kıskandıran bir aşkımız var. Bu sevgiyi hayata geçireceğimiz günlerde sizi de aramızda görmek istiyoruz.

Yorum gönder