×

En Hesaplı Tekne Düğünü Önerileri Nelerdir

En Hesaplı Tekne Düğünü Önerileri Nelerdir

En Hesaplı Tekne Düğünü Önerileri Nelerdir

İstanbul da yaşayan çiftlerin düğün planlaması yaparken birçok tercih edebilecekleri düğün türleri ve düğün mekânları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra en çok tercih edilen düğün türü ise hiç kuşkusuz teknede yapılan düğünlerdir. İstanbul’a ait birçok teknede düğün organizasyon teknesi mevcuttur.  Bu yazı sonucunda her bütçeye uygun tekne firmaları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Bunun yanı sıra İstanbul da yaklaşık olarak 20 yıllık bir tecrübe sahibi Eftalya tekne turundan bahsetmek en doğru olacaktır. Eftalya tekne turu aracılığıyla düğün yapmak isteyen her çifte özel düğün paketleri sunulmaktadır. İsteyen çiftler için özel düğün paketi, isteyen çiftlere özel uygun düğün paketleri ve isteyen çiftler için ekonomik düğün paketleri gibi seçenekler sunulmaktadır ve çiftlerin isteğine göre bu paketler uygulanmaktadır. Eftalya tekne turu gelin ve damadın girişi için özel yatla giriş imkânı vermektedir. Bu tekne düğünü isteyen çiftler için drone çekimi, isteyen çiftler için ise fotografçı yardımı ile çekim yapmaktadır.

Bu tekne turunun sağladığı imkânlar çok olmakla beraber en çok tercih edilen teknedir. Teknede kaptan köşkü mevcuttur. Bu kaptan köşkünde çifte özel hazırlık yapılmaktadır aynı zamanda masalar canlı çiçeklerle süslenmektedir. Bu teknede davetlileri hostesler karşılamaktadır aynı zamanda tekne düğünlerinde havai fişek kullanılmaktadır. İstanbul da ki en büyük tekne organizasyonu ve en çok tercih edilen firma olmakla beraber; Eftalya tekne turlarında davetli kapasitesi oldukça geniştir. Bu teknelerde iki farklı alan bulunmaktadır. Bu alan kapalı ve açık olmak üzere çiftlerin isteğine göre düzenlenmektedir. Teknelerde iki alanın olması durumunda teknede düğün yapma isteği dört mevsim mümkün olmaktadır. Eftalya tekne turlarını tercih eden çiftler davetlilerini istedikleri iskeleden alma şansına sahiptirler. Bu tekne turlarında birbirinden lezzetli ve birçok çeşidi olan menüler mevcuttur. Uzman ekipler her zaman yanınızda ve size yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca bu teknelerin bilinen en iyi özelliği ise davetli sayısı arttıkça kişi başına düşen ücretin azalmasıdır.

En Hesaplı Tekne Düğünü Önerileri Nelerdir

Beş Yıldız Konforunda Düğün İçin Sunset Cruise

Beş yıldız konforunda düğün yapmak isteyen çiftlerin ilk olarak ve en çok tercih ettikleri bu tekne çok uzun senelerdir faaliyetine devem etmektedir. Bu firma kullan at ürünler kullanmaktadır. Ambalajlı, kapalı kutulu içecekler ikramda bulunmaktadır. Bu firmanın teknesinde kapalı ve açık alan olmak üzere iki alan mevcuttur ve dört mevsim tercih edilebilir. Firma oldukça uygun olmakla beraber yemek kapasitesi de mevcuttur. Bu firmanın vale hizmeti mevcuttur. Aynı zamanda fiyat oldukça uygundur. Her bütçeye uygun organizasyonlar yapılmaktadır. Menü de tadım şansı vardır ve bu sayede beğenilmeyen ve değiştirilmesi istenilen menülerde değiştirme imkânı bulunmaktadır. Oldukça kapasiteli olan bu tekneleri çiftler öncelikli olarak tercih edilmektedir. Bu teknenin bir diğer güzel yanı ise her yeme şekline ve çocuklara uygun olarak menüler çıkmaktadır. Çiftler bu firmayı tercih ettikleri için çok memnun kalacaktır. Çiftler, düğünlerini yaparken beş yıldız konforun da düğün yaptıklarını hissedecektir.

Rahatlığı Tercih Eden Çiftler İçin Tane Turizm

Bu tekne firması rahatlık ve konfor seven çiftler için bir numaradır. Bu tekne turunu tercih eden çiftlerin balayı için de gemi seyahati düşünmesi durumunda zorluk çekmesi gerekmiyor çünkü bu firma balayı için gemi seyahatleri de düzenlemektedir. Kapasite oranı 400 e yakın olan bu tekneler oldukça uygun fiyatlıdır. Bu firmanın en önemli özelliği ise engelli girişinin de mevcut olmasıdır. Yalnız bu tekneyle anlaşan çiftler düğüne fotoğrafçı getirmeleri yasaktır. Tekne firması her şeyi karşılamaktadır. Siz düğün anlaşmasını yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla bütün işleyişi, organizasyonu firmaya bırakıp siz başka işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Bu firmanın işleyişinden çok memnun kalacaksınız. Firma sizi organizasyon konusunda yanıltmayacaktır.  Bu firma da çocuklara özel, diyet yapanlara özel ve vegan bireyler için özel menüler çıkarmaktadır. Çiftler istekleri doğrultusunda menüyü değiştirme haklarına sahipler.

Davetlilerin Sigorta İle Güvence Altına Alınmasını İsteyen Çiftler İçin Beyaz Martı Davet Gemisi

Düğün yapacak olan çiftlerin davetlilerini düşünmesi çok doğaldır. Davetlileri ferdi sigorta ile güvence altına almak isteyen çiftler için tercih edilebilecek beyaz martı davet gemisi en önemli ve en güvenilir firmadır. Beyaz martı davet gemisinde bireylerin güvenliği çok önemlidir bu nedenle yapılacak olan tekne turuna katılacak olan davetliler ferdi olarak sigortalı olmaktadır. Bu özellik dolayısıyla düğünlerde en çok tercih edilen tekne turudur. Bu tekne hiçbir hava koşullarından etkilenmeyecek şekilde ayarlanmaktadır. Dört mevsim tercih edilebilecek bu tekne oldukça samimi ve güzel manzaraya sahiptir. Ortalama davetli kapasitesi 400 ila 500 arasındadır. Diğer tekneler gibi açık ve kapalı alan özelliği mevcuttur. Her bireye uygun menü çıkarılmaktadır ve bu tekne fiyatı oldukça uygundur. Menünün istenilen şekilde değiştirilme durumu söz konusudur.

Tekne Kiralayıp Organizasyon Kişiye Ait Olmasını İsteyenler Bella Bosphorus Teknesi

Bazı çiftler tekneyi kiralayıp organizasyonu bireysel olarak yapmak isterler. Bu durum Bella Bosphorus teknesi ile mümkün. Çiftlere sunulan bu güzel imkân sonucunda sadece tekne kiralamak mümkündür. Düğün organizasyonunu klasikleştirmeden herkes den farklı organizasyon planlayanlar için muhteşem olan bu fırsatı Bella Bosphorus Teknesi sunmaktadır. Yemekli kapasitesi 50 ile 100 kişi olan bu teknede açık hava kapasitesi 100 ile 200 arasındadır. Ayrıca teknede kapalı alan da mevcuttur. Çiftler düğünlerine istedikleri fotografçıyı getirebilme özelliğine sahiptir. Bu teknede organizasyon firması ile çalışmak serbesttir. Mekân kısıtlaması da mevcuttur, bunların en önemlisi havai fişek kullanımının yasak olmasıdır. Çiftler istediği takdirde organizasyon için tekne ye ait organizasyon sorumluları ile çalışabilmektedir.

Yorum gönder