×

Avrupa Yakası En İyi Düğün Yerleri

Avrupa Yakası en iyi düğün yerleri 

Avrupa Yakası En İyi Düğün Yerleri

Her çift hayallerindeki gibi bir düğün yapmak ister ve mekan arayışına girer. En iyi düğün mekanları araştırmaya başlarlar çünkü düğünlerinin hayallerindeki kadar mükemmel geçmesini isterler. Avrupa Yakası’nda ise birçok düğün mekanı vardır. Hatta bu düğün mekanları oldukça ekonomik olduğu kadar etkileyici bir görünüme de sahiptirler. Zarafetli ve şık tasarımları ile davetlilerinizin gözleri düğün mekanınızda ve sizlerde kalacaktır. Hem Avrupa Yakası’nda hem de şık düğün mekanlarını sizler için araştırdık ve sizlere mutlulukla sunacağız.

Avrupa Yakası en iyi düğün yerleri 

Şıklığı İle Büyüleyen Düğün Mekanı Salon Gonca Teras

Avrupa Yakası en iyi düğün yerleri içerisinde sizlere öncelikle en şık tasarıma sahip olan bir düğün mekanından bahsetmek isteriz. Bu mekanın adı Salon Gonca Teras’tır. Özellikle ışıklandırmaları ve tavan tasarımı ile göze çarpan bu eşsiz mekan 1987 yılından bu yana sizlerin hizmetinizdedir.  Salon Gonca Teras yüksek tavanı, özel aydınlatmaları ve panoramik manzarası ile şık bir düğün yapmanız için oldukça uygun bir düğün mekanıdır. Yemekli düğünler için kapasite olarak yaklaşık 700 kişi ve 750 kişi arasında bir sayıda davetli almaktadır. Eğer ki butik bir düğün töreni yapmak istiyorsanız da yaklaşık 350 kişilik bir kapasiteye sahip olan butik salonu da hizmete sunulmaktadır. Butik salonu da kolonsuz ve oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Sadece yemekli değil yemeksiz düğünlerde düzenlenen bu mekanda fiyatlar da çok ekonomiktir.

Hem hafta içi hem de hafta sonu hizmet veren bu mekan da yemeksiz düğünlerde fiyatlar kişi başı olarak alınmamaktadır. Yemeksiz ve hafta içi olacak bir düğün için Salon Gonca Teras’ı tercih etmek isteyen çiftlerin 3000 lira ve 5000 lira arasında bir fiyat ödemeleri gerekir. Eğer ki hem yemeksiz hem de hafta sonu olacak bir düğün planlanıyorsa da yeni evlenecek çiftlerin 5000 lira ve 7500 lira arasında bir fiyat ödemeleri gerekir. Yemekli bir düğün tercih edecek olan çiftlerin ise kişi başı olarak bir fiyat ödemesi gerekmektedir. Eğer hafta içi ve yemekli düzenlenen bir düğün tercih edilecekse yeni evlenecek olan çiftlerin 10 lira ve 30 lira arasında bir fiyat ödemesi gerekmektedir. Fakat hafta sonu ve yemekli bir düğün tercih edilecekse o zaman da fiyat değişmemektedir.

Avrupa Yakası’nda ki En İyi Düğün Mekanı Olimpik Düğün Tesisleri

Avrupa Yakası Bahçelievler’de bulunan bu en kusursuz düğün mekanı sizlerin tüm taleplerinizi karşılamaktadır. Fakat çok geniş bir kapasiteye sahip değildir. Bu mekan yaklaşık olarak 500 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Bulunduğu konumdan kaynaklı davetlilerin ulaşımı oldukça rahattır diyebiliriz. En avantajlı yanı Avrupa Yakası’nda diğer düğün mekanlarında servis ve müzik gece 11 saatlerinde biterken Olimpik Düğün Salon’unda gece 12 ye kadar devam etmektedir. Olimpik düğün tesislerinde hem açık alan hem de kapalı alan bulunur. Açık alan daha çok tercih edilir. Yeşilliklerle donatılmış şık tasarımlı bir bahçesi, göz alıcı bir terası ve çim alanları mevcuttur. Davetlileriniz için oldukça rahat ve hoş bir ortam olacaktır.

Ayrıca otoparkı da bulunmaktadır ve bu otopark yaklaşık 100 aracın üzerinde araç kabul etmektedir.  Bu düğün mekanı hem yemekli hem de yemeksiz bir düğün programı size sunmaktadır. Olimpik Düğün tesislerinde hem hafta sonu hem de hafta içi düğünler yapılmaktadır. Hafta içi Olimpik Düğün Tesislerini tercih edecek olan çiftler, yemeksiz bir düğün yapacaklar ise 2000 lira ve 3000 lira arasında bir fiyat ödemelidir. Eğer ki hafta içi yemekli bir düğün yapmak istiyorlarsa da bu defa ödeme kişi başı olacaktır ve kişi başı bu fiyat 30 lira ve 50 lira arasında değişmektedir. Olimpik Düğün Tesislerinde hafta sonu düğün yapmak isteyen çiftler ise yemeksiz davetler için 3000 lira ve 5000 lira arasında bir ödeme yapmaları gerekmektedir. Hafta sonu yemeksiz bir düğün yapmak isteyen çiftler ise yine ödemeyi kişi başı yapmalıdırlar ve bu fiyatlar hafta içi fiyatları ile aynıdır. Hem kapalı alanı hem de açık alanı olan bu düğün mekanı sizlere önerilmektedir.

Şık Tararımı İle Büyüleyen Düğün Mekanı Neşeli Davet

Avrupa Yakası’nda bulunan en güzel butik düğün mekanı olan Neşeli Davet sizler için özel tasarlanmıştır. Şıklığı ve zarafeti ile bir butik düğün mekanına göre oldukça üst sırada bir güzelliğe sahiptir. Hem az davetli çağırmak hem de şık bir mekanda ağırlamak istiyorsanız Neşeli davet tam da sizlere en uygun düğün mekanıdır. Ayrıca çok geniş olmamasına rağmen oldukça ferah ve iç açıcı bir mekandır. Çoğu butik düğün mekanlarına göre ise oldukça geniştir. Kapasite olarak yaklaşık 100 kişi ve 200 kişi arasında sayılarda davetli almaktadır. Masa örtüsü tasarımından ışıklandırmalara kadar çok detaylı bir şekilde düşünülmüş ve tasarlanmıştır. Ayrıca hem hafta içi hem de hafta sonu hizmet veren bu butik düğün mekanı çok ekonomiktir. Neşeli davet’te düğün yapmak isteyen çiftler eğer ki hafta içi yemeksiz bir davet vereceklerse, 3000 lira ve 5000 lira arasında bir ödeme yapmaları gerekmektedir. Hafta sonu yemeksiz bir düğün fiyatı da yine aynıdır. Fakat hafta sonu bu fiyatlar kişi başı olarak değerlendirilmektedir ve hafta sonu yemeksiz düğünler 10 lira ve 30 lira arasında ücretlendirilir.

Yeni Balkon Düğün Sarayında Unutulmaz Bir Düğün

Hem uygun fiyatlı düğün mekanı tercih etmek hem de şık bir mekan istiyorsanız keinlikle yeni Balkon Düğün sarayını seçmelisiniz. Ücretlendirme yemeksiz düğünde 2000 ve 3000 lira arası, yemekli düğünde 30 ve 50 lira arasında olmaktadır.

Yorum gönder