×

Dünya Evine Giren Genç Çiftlere İlk Geceleri İçin İpuçları

Dünya Evine Giren Genç Çiftlere İlk Geceleri İçin İpuçları

Dünya Evine Giren Genç Çiftlere İlk Geceleri İçin İpuçları

Dünya evine giren genç çiftlere ilk geceleri için ipuçları konumuz hakkında akla ilk gelen detay evliliğin ilk gecesidir. İlk gece çok endişeli ve nefes kesici olabilir; bazen gelin için de bunaltıcı olabilir.

Evlendikten sonraki ilk düğün gecesinde, bazı gelinlerin tedirginliği ve endişesi olduğu aşikardır. Düzenli bir evlilik düzeni ise veya gelin çekingen ve uysal ise, daha fazla endişeler olabilir. İkili uzun zamandır birbirlerini zaten tanıyorsa, durum yine de kolay olabilir. Buradan yola çıkarak gelinler için bazı pragmatik ilk düğün gecesi ipuçları sunuyoruz.

Bu öneriler kesinlikle deneyimi daha büyüleyici kılar. Evlilik yasal ve sosyal bir yapıdır hem ciddi hem de heyecan verici. Bu evlilik duygusu beraberinde bir ehliyet ve arkadaşlık beklentisi getirir.

İlk Gece İpuçları Gelinler İçin Neden Bu Kadar Önemlidir?

Gelin ve damat için birlikte ilk gece heyecan verici olabilir. İkili genellikle o gergin duyguya ve ardından heyecana sahiptir. Bununla birlikte, bin yıllık bir çift zaten birbirleriyle tanışmışsa, kaprisleri ve hayalleri hakkında açıkça ifade etmeleri kolaylaşır.

İlk gece düğünün ömür boyu sürecek bir arkadaşlığa kapı olması bekleniyor. İlk gece etrafındaki nüans da endişelenecek bir şey olmasa da gelin üzerinde çok fazla baskı yaratır. Burada gelinler için ilk gecenin o kadar da zor ya da bunaltıcı olmadığını belirtmek için bazı ilk gece tüyoları hazırladık. Yaratılan sadece yutturmaca! Rahatlığa ve desteğe ihtiyacı olan gelinler için bazı yararlı ilk gece ipuçlarını okuyun.

Dünya Evine Giren Genç Çiftlere İlk Geceleri İçin İpuçları

Gelin İçin Temel İlk Gece İpuçları

İlk gece çok tuhaf olabilir ama gelin için bu ilk gece tüyoları ile bu tuhaflığı kolaylıkla yenebilirsiniz:

 Seks Her Şey Değildir

Çoğu zaman, kıkırdayan arkadaşlarınızdan, nedimelerden ve hayatınızdaki diğer önemli kadınlardan alacağınız gelin için ilk gece tüyoları, birlikte samimi bir gece geçirmenize yardımcı olmaya çalışıyor.

Seks, bu ömür boyu süren ilişkinin bir parçasıdır ve fiziksel bağlanmaya yardımcı olur. Ve televizyonda, filmlerde ve internette gördüğünüzün aksine zorunlu değildir. Evlilik ilk gece ne yapıldı anılar değil üretmekle ilgili. İlk gecenizde samimi olmanız gerektiğine dair bir kural yok. Aksine, buzu kırın ve önce birbirinizi tanıyın. Yıllar sonra bugün hakkında her zaman hatırlayacağın şey buydu.

 Rahatlayın, Birlikte İlk Gecenizin Tadını Çıkarın

Biz insanız ve hata yapıyoruz, bu yüzden endişelenmeyin ve derin bir nefes alın, sonra rahatlayın. Gelin için en önemli ilk gece ipuçlarından biri olarak rahatlayın ve hediyenin tadını çıkarın. Geçmişle veya gelecekle meşgulseniz, tüm bu kaygılar bir işe yaramayacaktır. Ve anksiyete cinsel deneyimi etkiler, bu yüzden rahatlamak ve akışa devam etmek daha iyidir.

Unutma, her şey ikinizin birbirinizle arkadaş, arkadaş ve çift olarak nasıl bağlandığıyla ilgili. Bunu basit bir Netflix gecesi ile elde ederseniz ve telaşlı günler ve yorucu bir gelin diyetinden sonra patates kızartması yudumlarken, hatta yudumlarken, sizin için daha fazla güç olur.

 İlk Gece Gariplik İyidir

İki farklı insan şimdi aynı mekandayken ve birlikte yaşamaya hazırlanırken, düğün geceniz aniden garip olabilir. İyi bir kur yapma döneminiz veya hatta bir aşk evliliğiniz olsa bile, birlikte yaşamak tamamen farklı bir top oyunudur. Yapmanız gereken tek şey, onu tüm tuhaflığıyla kucaklamak.

Samimi anlarınızın tuhaf olmasına izin verin, biz insanlar hata yaparken konuşmalar tuhaf olsun ve biri mükemmel değilse tamamen iyidir. Sevginin ve çiçek açan bir tutkunun olduğu yerde, küçük bir beceriksizlik hiçbir şeyi mahvetmeyecektir. Öyleyse, kucaklayın ve sahiplenin.

Önce Arkadaş Olun, Sonra Sevgili Olun: Önemli bir ilk gece ipucu

Aşk evliliği durumunda, nasıl arkadaş olduğunuzu ve güveni ve bağı hatırlayın. Bu kesinlikle sizi rahatlatacak ve daha az kaygılanmanızı sağlayacak ve arkadaşlığı derinleştirmenize yardımcı olabilir. Görücü usulü evliliğiniz varsa, önce arkadaş olmak, aslında gelinin arkadaşlarından ve ebeveynlerinden duyabileceği en iyi ilk gece ipuçlarından biridir.

Gelinin rahatlaması ve hayat arkadaşı ile bir arkadaşlık bağı kurmaya çalışması gerekir. Bu arkadaşlık, zor zamanlarda bile evliliğiniz için güçlü bir temel oluşturacaktır.

 Samimiyet Acı Verici Olabilir

Dışarıdaki bakireler için endişelenme, ilk kez seks acı vericidir. Rahatsız edici ve tuhaf olabilir. Ve nasıl doğru yapılacağına dair notlar verdiyseniz, onları canlandırmadan önce onlarla rahat olduğunuzdan emin olun. Güvenebileceğiniz birinden gelin için ilk gece tüyoları alın, böylece en başından karar verebilirsiniz.

 İlk Gece Kalbinizi Konuşun

Her şeye rağmen utangaç bir gelin olmanıza gerek yok. Kendinizi rahatsız hissediyorsanız, konuşun. Mümkünse kocanızın ne yapmasını istediğinizi söyleyin, ona nereye gitmesini istediğinizi de söyleyin a; konuşun ve keyfini çıkarın. Eğer hissetmiyorsanız, konuşun ve kendinize yardım edin.

Ruh Halini Ayarlayın

Sizinki bir aşk evliliği ise, gelin için bu ilk gece tüyoları tam size göre. İlk gece için iyi bir oda dekorasyonu ayarlayarak, romantik anlar, hatta belki bir dizi şehvetli masaj ekleyerek ruh halinizi geliştirin. Bunlar kesinlikle ilk düğün geceniz için her şeyi renklendirecek.

İlk Gece Doğum Kontrolü Konusunda Kendinizi Eğitin

Aile planlaması yolunda değilseniz, ilk gecenizi pragmatik bir şekilde planlayın. Kontrasepsiyon kullanmanın / almanın sonuçlarını görebilirsiniz. Ayrıca, diğer önleyici tedbirlerinizi kullanma yollarını değerlendirin. Tıbbi / gerçek bir tavsiye almak istiyorsanız, jinaınıza bile danışabilirsiniz. İlk geceye ait duygu, çılgınlık ve heyecandan taşmamak önemlidir. Akıllıca planlamak zorunludur- her şeyin daha sonra da sorunsuz bir şekilde dönmesini istiyorsanız.

Yakın Evli Arkadaşlarınıza Kaygılarınız Hakkında Konuşun

Son fakat en az değil, gelin için bu ilk gece düğünü ipuçları faydalıdır. Evet, ilk düğün gecesinde her gelin gergin olabilir ve gerginlikten kaçınabilir- bu aşamadan geçmiş evli bir arkadaşa bunu iletmek önemlidir. Duygularınızı anlayacak ve bu endişeyle neşeyle başa çıkmanız için size rehberlik edebilir. Geceyi canlandırmak için sana bazı yaramaz ipuçları verebilir.

İlk geceniz çok anlamlı ve gelin için bu ilk gece tüyoları gelinlerin onu sevgi, saygı ve bolca sevginin anısı haline getirmesine yardımcı olmak içindir.

Yorum gönder