×

Hayallerindeki Gelin Arabasını Kiralamak İsteyen Çiftlere Kiralık Gelin Arabası Önerileri

Hayallerindeki Gelin Arabasını Kiralamak İsteyen Çiftlere

Hayallerindeki Gelin Arabasını Kiralamak İsteyen Çiftlere Kiralık Gelin Arabası Önerileri

Düğünler genellikle hazır olduğumuzda yapabileceğimiz hedeflerdir, ancak her zaman çocukluk hayallerimizin bir parçası olmuştur. Evlenmek, sakinleşmek ve mutlu bir aile kurmak, herkes güzel bir peri masalını yaşamak ister.

Bununla birlikte, yaşamda belirli bir aşamaya (yani yetişkinliğe) ulaştığımızda, bazı hayallerin bir servete mal olabileceğini fark etme eğilimindeyiz. Bir yandan hayallerimizi yaşamak isterken bir yandan da masraflarımızı ekonomik hale getirmeliyiz. Çoğu çift hayalindeki enfes arabaya bir kez de olsa binmek ister ve o arabayı alamadığı içinde kiralama yoluna başvurur. Bu yüzdende gelin arabası kiralama piyasası oluşmuştur.

Hayallerindeki Gelin Arabasını Kiralamak İsteyen Çiftlere

Düğün Günü Araçlarında Popüler Seçenekler

Kiralık gelin arabası üç ana türü vardır. Vintage ve klasik araçlar, modern ve sportif arabalar ve yenilikçi ulaşım modları.

Bunlar damat ve geline bağlı olarak genellikle tercih edilen seçimlerdir, ancak limuzinler, kamyonetler gibi düğün için bazı özel ihtiyaçlara da cevap verebilecek seçenekler vardır.

Vintage ve Klasik Araçlar

Bu vintage ve klasik araçlar hem eski hem de yeni birçok düğün fotoğrafında görülen farlara sahip kıvrımlı araçlardır. Her zamanki işe gidip gelirken görülmeyen zarif şekli ile yeni evliler, özel günlerinde limuzinle şoförlü olmanın çekiciliğini takdir edebilirler.

Eski limuzinler, eski bir deneyim yoluyla lüks bir tadı sunar; bu bir müzenin içinde gezinmek gibi olacaktır.

Modern Sportif Araçlar

Bu hızlı ilerleyen tempolu dünyada, katı değişmez düğün gelenekleri artık kalıcı bir kural değil ve insanlar düğünlerini kendi zevkleri istedikleri gibi kutluyorlar. Ferrari ve Lambos gibi lüks süper otomobillerin yolda çarpıcı bir düğün aracı olduğu inkâr edilemez.

Kiralık bir gelin arabası olarak, bu modern makinelerden herhangi biri, kaputun altında tüm bu beygir gücüne sahip olmanın getirdiği lüks ve heyecanı sunuyor. Bu yeni arabalar, hayatın sunduklarından daha fazla zevk almak isteyen yeni evliler içindir.

Yenilikçi Ulaşım Modları

Bu tür araçlar, günlerini gerçekten unutulmaz kılmak isteyen yeni evliler için ayrılmıştır. Karikatürize edilmiş VW Beetles’tan giyinmiş golf arabalarına ve düğün temalı bisikletlere kadar, bir düğünü çağlar boyunca bir düğüne dönüştürebilecek birçok başka ulaşım modu var. Lüks bir limuzinin evlenecek insanlar için tek yolculuk olduğunu kim söylüyor?

Neden Gelin Arabası Kiralama Değil?

Sorgulayıcı beyinler elindeki seçeneklerini iyice araştırmak isteyeceklerdir. Başka bir durum olarak düğünler için ulaşım sağlayan çeşitli hizmetler de var. Ancak sadece birkaç saat olacaksa, neden bir düğün aracı kiralamayasınız? Bu durum düğün günü şımarmak isteyen çiftler için geçerli bir seçenektir.

Düğün mekanınıza şık bir şekilde varmak istiyorsanız, ancak mevcut arabalarınızın standartlarınıza uygun olmadığını düşünüyorsanız, gelin arabası kiralamayı tercih edebilirsiniz. Yine de sadece limuzinler ve eski klasik arabalarla sınırlı kalmayacaksınızdır. Dünyada birçok gelin arabası kiralama hizmeti, sayısız düğün teması ve fikirlerinizle uyumlu, farklı zevklere uygun geniş bir düğün sektörü vardır .

Gelin Arabası Kiralama Maliyeti

Gelin arabalarının fiyatları, kiralama süresine ve kiralanan araç tipine göre değişmektedir. Beş saate kadar kullanım için ortalama bir fiyata her şey dahil araç kiralama paketleri sunuluyor. Bu paketin içinde evlenecek çifti düğün öncesi konumundan düğün salonuna götürmesi için bir şoför de dahildir.

Gelin arabaları eski Mercedes Benz, Volkswagen, Beetle, Kombi Minibüsler, limuzinler ve günlük Toyotalar arasından seçim yapabileceğiniz gerçeği göz önüne alındığında, fiyatların arabanın ne kadar nadir bulunduğuna bağlı olarak değişeceğini söyleyebiliriz

Fiyat aralıkları göz önüne alındığında, şık bir şekilde evlenmenin ne anlama geldiği değerlendirilebilir. Yaratıcılığın uzun bir yol kat etmesinin de nedeni budur. Ancak, düğünümüz yani bu uzun zamandır beklenen olay, her zaman ki öğleden sonra hayallerimizin bir parçası olmuştur. Neden bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmayasınız?

Siz ve Partneriniz İçin Önemli Olanlar

Günün sonunda hem siz hem de eşiniz en önemli olanı anlar, bu yüzden önemli olan, onu dinlemeniz ve irdelemenizdir. Düğün gününüzde çok arzu ettiğiniz gibi savurganlık yapın, ama her zaman birlikte savurganlık yapın.

Gelip yola çıkmayı seçtiğiniz araba göz alıcı olmalı ve seyirciyi etkilemelidir. Sadece girip çıkarken kendinizi iyi hissetmekle kalmamalı, aynı zamanda düğün fotoğraflarınız için harika bir fon sağlamalıdır. Dahası, bir çift için en heyecan verici anın da kaynağı olmalıdır.

Vintage Düğün Arabaları

Bir düğün için en şık arabanın limuzin veya lüks bir düğün arabası olması gerektiği yanıltıcıdır. Açık fikirli olmalısınız.

lginç bir şeyle bir açıklama yapmaya istekliysen, o zaman eski bir düğün arabası sizin seçiminiz olmalıdır. Klasik bir Volkswagen Beetle, 1960’ların Ford Mustang’i veya Kombi Frolics Vintage Volkswagen’i seçebilirsiniz. Ayrıca seçiminize bağlı olarak dönüştürülebilir bir Corvette  de seçeneklerinizde olmalıdır. 18. yüzyıl girişini de yapmak istiyorsanız, birçok alanda klasik araba kiralama hizmetleri sayısızca mevcuttur.

Modern Düğün Arabaları

Modern bir düğün arabası, örneğin egzotik bir spor araba arıyorsanız, seçebileceğiniz sayısız seçenek var. Lamborghini Gallardo gibi parlak renkli bir arabaya gidebilir ya da beyaz Aston Martin ile İngiliz zarafeti temalı bir girişe gidebilirsiniz.

Lüks Düğün Arabaları

Bazı durumlarda gelin partisi ile seyahat etmeyi planlayabilirsiniz. Böyle bir durumda SUV gibi daha büyük bir arabayı düşünmeniz gerekir. Diğer birçok seçenek arasında Navigatorlar gibi lüks düğün arabalarını veya parlak renkli klasik vızıltıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca biraz daha büyük düşünürsek hafif dekorasyona sahip bir otobüs de kullanabilirsiniz.

Bir araba kiraladıktan sonra, duruma bakması da önemlidir. Düğün günü araba tipi ve seçtiğiniz renk değiştirilemez. Ancak, düğün planlayıcınızın yardımıyla bazı süslemeler ekleyebilirsiniz. Yeterli değilse, düğün planlayıcısından biraz daha fazla dış kaynak sağlamasını da isteyebilirsiniz.

Bazı durumlarda, çift kişiselleştirilmiş bir plakaya sahip olmak ister. Danışmadan önce tercih ettiğiniz plakaları çıkarmayın. Araç tedarikçisinden plakaların değiştirilmesi için izin istediğinizden emin olun. Plakalar da size ekstra maliyet getirecektir.

Son Sözler

Düğün gününden önce klasik bir düğün arabası seçerken, kiralama şirketinin itibarını gözden geçirmek önemlidir. Ayrıca, planladığınız düğünden önce istediğiniz arabayı iyice düşünüp planlayın ve erken rezervasyon yaptırın.

Yorum gönder