×

Gelin Saçı Takıları Hakkında

Gelin Saçı Takıları Hakkında

Gelin Saçı Takıları Hakkında

Düğünde gelinin en ilginç detaylarından biri de saçlarıdır. Düğünde gelinin saçı, makyajı ve gelinliği kontrol edilir. Gelin, gelinlik ve gelinlik tarzına göre gelin saç aksesuarlarını seçer ve gecenin yıldızı olur. Elbette gelin saçı için pek çok seçenek var ama sadece bir başınız var ve seçim yapmanız gerekiyor. Bu yazıyı okuduktan sonra uygun aksesuarları belirlemeniz daha kolay olacaktır. Gelin saçı takıları hakkında;

Duvağı olmayan gelin olmaz. Bir otel düğünü planlıyorsanız veya balo salonu gelini iseniz, gelinliğiniz organizasyonun tüm çekiciliğini ve mükemmelliğini temsil etmelidir. Gelinliğiniz kabarık eteklerden, uzun kuyruklardan ve dantel kumaştan oluşuyorsa gösterişli bir gelinlik ile gitmek için en şık seçim duvaktır. Düzensiz, omuz uzunluğunda bir duvak, dirseğe kadar uzanan rahat bir tül, parmak uçlarınıza düşen estetik bir tül veya uzun süpürülmüş muhteşem bir tül kullanıp kullanmayacağınıza karar vermeden önce, istediğiniz saç stilinin belirleyici olduğundan emin olun. Bunu aynı zamanda işinizi gelinlik tasarımcınıza veya gelinin kuaförüne danışarak kolaylaştırın.

Gelin Saçı Takıları Hakkında

Gelin Başı

En güzel gelin saç modeli, gelinin bütün gece çekici kalabilmesi için en rahat modellerden biri olabilir. Konfor, doğanın en önemli önceliğidir ve doğa güzelliktir. Bazı ipuçlarını takip ederek hangi gelinlerin saç aksesuarı olarak taç seçmesi gerektiğini nasıl öğrenebilirim? Eğer eşiniz ve siz düğünde dans etmeyi ve eğlenmeyi seven bir çiftseniz, düğün mekânınız bir kulüp olmalıdır. Gece boyunca dans edebilmek için mümkün olduğunca az yer kaplayan ve mekânı işgal etmeyen gelinlikleri tercih etmelisiniz. Gelinliğinizi kısa ve modaya uygun detaylar katmak için işlemeli taçlar ile saçınızı süslemelisiniz.

Doğal mis kokulu çiçekler… İlkbahar gelini iseniz ve yemyeşil doğada ya da sahilde düğün yapmaya karar verdiyseniz, sizin için saç aksesuarları şüphesiz çiçeklerdir. Rahat ve dağınık saçlarınızı mevsimlik çiçeklerle süsleyebilir, düğünde bahar esintisi gibi hoş bir koku yayabilirsiniz. Çiçekleri düğünün konsept rengine veya gelinlik rengine göre seçebilirsiniz. Bu saç aksesuarı ile entegre edilebilecek gelinlik, tabii ki 2013 gelin modasına hakim olan antik Yunan gelinlik modelleri arasından seçilmelidir … Öyle sade, rahat, özgün, kısa ömürlü bohem bir gelinlik, kır düğünü ve süs çiçekleri olan güzel çiçekler bahar gelinleri için çok iyidir.

Şapka Takmak

Büyükannenizin uzun yıllar sonra sandıktan çıkaracağı kıyafetleri, şalları ve eldivenleri seviyorsanız, çocukluğunuzdan itibaren sandıktan çıkabilecek gelinlikleri hep hayal ettiyseniz, doğru başlığın altında dolaşıyorsunuz demektir. 30’ların ciddi hatları, 50’li yılların hareketli etekleri veya 70’lerin hippileri olabilir ama illaki de nostalji … Gelin şapkalarında en iyi retro tarzı şapka tam size göre. Ayrıca düğününüz uzun bir geçmişi olan bir yerde olacaksa ve gelinliğiniz vintage hatlara sahipse daha uyumlu bir saç aksesuarı bulamazsınız.

Toka

Gelinin başı her zaman zihninde birkaç korkutucu ve stresli anı işaret etse de bu işkenceden kurtulmak için sadece küçük bir karar vermeniz yeterli. Düğününüz bir restoranda yapılıyorsa, bunu avantaja dönüştürebilirsiniz. Restoran düğünleri daha mütevazı kutlamalar gerektirir. Zarif ve sade gelinlikleri, beyaz saten elbiseleri anımsatan zarif ense saç topuzlarıyla eşleştirebilir, ayrıca beyaz taş taraklar veya işlemeli tokalar kullanarak topuzlarınızı süsleyebilirsiniz. İşiniz basit olsa da gece boyunca zarif kalacaksınız.

Artık hazırsınız! Artık daha fazla ekipmana sahip olacak, fikir sahibi olacak ve gelinin saç modeli ve gelinliğine en uygun aksesuarları seçeceksiniz. En önemli kararı verdiyseniz, şimdi yetkin bir kuaföre ihtiyacınız var. En güzel şeyleri seçin, tercih edin ve uygulayın.

Saçınıza inanılmaz efektleri vermek için saç tokası (günümüzün en popüler gelin aksesuarlarından biri) kullanmayı düşünüyorsanız, lütfen bu makaleyi sonuna kadar okuyun! Çünkü piyasadaki en moda gelinlik tokalarını sizler için bir araya getirdik!

Gelin Yan Toka Modeli

Bu aksesuarlar için modaya uygun seçenekler var. Saç stilinize göre bu modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Örneğin; sade ve sıkı bir topuzunuz varsa, bu parlak yan toka modelini dinamik bir görünüm katmak için kullanabilirsiniz.

Taşlı Gelin Tokası

Muhteşem bir düğün yapmak istiyorsanız makyajınızı daha güzel hale getirmek için saç aksesuarlarından da destek alabilirsiniz. Örneğin; topuz ya da yarım küre şeklinde gelin saç modeliniz varsa GözdemModaevi’nin bu çiçekli çiçekli taş tokasını tercih edebilirsiniz.

Gelin Tarağı

Taraklar gelin tokası stillerinde en kullanışlı seçeneklerden biri ve son zamanlarda da oldukça popüler. Özellikle GülOya firmasına ait tarak klipsi ile yandan açılmış saçları toplayabilir ve çemberimizdeki tarak klipsi ile tarayabilirsiniz. Siz de tarzınıza göre bu tasarımı firma ile iletişime geçerek tamamlayabilirsiniz.

Nişan Saç Tokası

Özellikle tarz bir nişan veya düğün düzenlemek istiyorsanız, aksesuarlarınız tarzınıza uygun görseller oluşturmanıza yardımcı olabilir. Örneğin; Dandelion Design imzalı gelin tokası seti, gümüş temelli bir konsepte uyum sağlamanıza olanak tanıyor.

Topuz Saç Takısı

Son yılların en popüler gelin aksesuarları arasında saç tokası ve at kuyruğu etrafında tokalar da bulunuyor. 4ONE Boutique bu tasarımların en moda örneklerini üreten firmalardan biridir.

Göz alıcı bir görünüm elde etmek için bu altın çiçek gelin tokasını dağınık saç topuzlarında kullanabilirsiniz.

Çiçekli Gelin Saç Tokası

Gelin adayları Şelale Yılal imzalı tokalara bayılacak! İlkbaharda açık hava düğünleri için rengarenk çiçekler ve bal peteği tül detaylarıyla bu gelin tokasını kullanabilirsiniz.

Vintage Düğün Saç Tokası

Nostaljik tasarımı seven gelin adayı iseniz, düğününüz için Aksesuarista’dan bu zarif gelin tokasını tercih edebilirsiniz. Yarı dağıtım için mükemmel olan bu modeli bir tül klipsi olarak da kullanabilirsiniz.

Ensedeki Saç İçin Toka

Zarif topuzun etkisini artırmak için aynı zarif ve göz alıcı tokayı tercih edebilirsiniz. Bunun için Narin Demirbaş gelinlik aksesuarlarının tasarımına mutlaka göz atmalısınız!

Model, sonbahar gelinleri için çok uygun olan kır ve pamlas çiçek tokalarını kullanıyor.

Birbirimiz için modaya uygun gelin toka stillerini listeledik. Ancak şunu da söyleyelim: seçimleriniz bu modellerle sınırlı değil. Şehrinizdeki gelin aksesuarı firmasının tasarımını da inceleyebilir ve fiyat teklifi için ilgili firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum gönder