×

Hangi Takı Hangi Gelinlik İle Uyumludur?

Hangi Takı Hangi Gelinlik İle Uyumludur

Hangi Takı Hangi Gelinlik İle Uyumludur?

Modaya uygun mücevherler, hayalinizdeki gelinliği süsleyecek ve geceleri sizi bir prenses haline getirerek dikkatinizi çekecek. Tamam, hangi gelinliğin sana uygun olduğunu biliyor musun? İpuçlarına göz atarak gelinliğiniz için en iyi gelin takı modelini seçebilirsiniz. Hangi takı hangi gelinlik ile uyumludur?

Gelinliğinizi Tamamlayacak Gelin Takıları

En özel gününüze ışıltı katacak gelin takılarına hazır mısınız? Gelinlik tarzınıza, detaylarınıza ve kesiminize uygun takıları seçerek kusursuz gelin olabilirsiniz. Öyleyse nasıl? Elbette kolye, küpe, bileklik ve gelin takımları gibi takıları tercih ederek gelinliği tamamlamak için kullanılabilecek düğün takıları ile başlayalım. O gece bir moda dergisinin kapağında kendinizi en tarz kombinasyonu yapmış gibi hissedebilmeniz için kullanılan aksesuarların gelinlik modeliyle uyumlu olması çok önemlidir. Doğru gelinliği seçmek için püf noktaları takip etmeniz yeterli, bu gelinlikler gelinliği boğmayacak ve şıklığı korurken tarzınızı destekleyecektir. İdeal gelinlik ve aksesuarları birleştirerek göz kamaştırabilirsiniz. Bazen küçük bir kolye, bazen gösterişli bir küpe size yardımcı olabilir. İşte, farklı gelinlikler için farklı tavsiyeler.

Hangi Takı Hangi Gelinlik İle Uyumludur

Straplez Model İçin Gelin Takı Seti

Omuzlarınıza inanıyorsanız ve orta göğüslere sahipseniz askısız bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Kendinizi serin gecede korumak için üzerine şık bir kürk manto giyebilir, gözlerinizi buklelerden oluşan saçlarla doldurabilirsiniz. Omuzlarınız açık olacağı için tülü kısaltabilir ya da şapka kullanabilirsiniz. Gelin takı setinde dilediğiniz gibi göz alıcı takıları tercih edebilirsiniz. Özellikle sade, düşük askılı, düşük dantelli bir gelinlik seçerseniz pırlanta, inci veya pırlanta ile kalın kolye ve küpeler seti kullanabilirsiniz. Deneyebileceğiniz stiller arasında son yıllarda popüler hale gelen yakalı kolyeler bulunmaktadır. Biraz modern bir gelinlik seçerseniz, kendi tarzınıza şık bir imza atmak için orijinal takıları kullanabilirsiniz. Kendinden emin bir görünüm için omzun tamamını kaplayan takıları deneyebilirsiniz.

İnce İpli Gelinlik Ve Kolye Seçimi

Göz alıcı kıyafetleri seviyorsanız ve ince bir ipli gelinlik giymek istiyorsanız göz alıcı bir gelin kolyesi kullanabilirsiniz. Hangi kolyeyi kullanırsanız kullanın ister ince ister kalın olsun, bu tarz gelinlik modeli her kolyeye uygundur. İnce ipli gelinlik modelinde boynu boş bırakabilir, göz alıcı küpeler ile tarzınıza ışıltı katabilirsiniz. Kombinezon tarzı bir yakayı seviyorsanız küpelerinizde zümrüt, yakut gibi renkli taşlar da kullanabilirsiniz. Son yıllarda küpe olarak popüler hale gelen kulaklık modellerine bakmakta yarar var.

Kalın İpli Gelinlikler İçin Ufak Aksesuarlar

Kalın ipli gelinlik tercih ettiyse boynunuz ve kulaklarınız boş kalmalı. Kalın askı keskin kesim olduğu için dekolte bölgenizdeki hava kadar sert olabilir. Ancak bu sizin seçiminiz, kolye takmak istiyorsanız ince bir su yolu kolyesi seçmelisiniz. Bunların yanı sıra muhteşem yüzükler, bilezikler ve kareler, kalın ipli gelinlikler için güzel takı seçenekleridir. . Elbette gelin kıyafeti kullanmayı tercih ederseniz, gelinliğin sert etek ucunu yumuşatmak için inci kolyeler ve inci küpeler kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz model dantel veya küçük taşlarla süslenmişse küçük taşlarla zarif bir takı tasarımı seçmelisiniz. Bu modele alternatif olarak boyun ve yüz etrafındaki takıları dolaştırmaktan kaçının; gelin şapkaları ve gelin saç aksesuarlarını deneyebilirsiniz. Yeni bir görüntü vermek için sade bir makyaj yapmanız iyi olacaktır.

Kapalı Yaka Gelinlikler İçin Tercih Edilesi Küpeler

Tek pırlanta küpeler ve yüzükler veya tek inci küpeler kapalı yaka gelinlikler için daha iyi bir seçim olacaktır. Boyun kapalı olduğu için bu bölgede kullanılan takılar gözlerinizi yorabilir. Gelinlik ile mücevher arasında uygun dengeyi sağlamak için eğer gelinlik parlak ve dekoratif ise gelin başlığında sadeliğin peşinden gitmelisiniz.

Tek Omuzlu Gelinlik Ve Küpe

Tek omuzlu gelinlikler, mücevher seçimi için en zor üründür. Ancak doğru tekniği takip ederek tek omuzlu gelinlik ile doğru gelinlik takılarını tercih edebilirsiniz. Mümkün olduğunca boynunuza takı takmamalısınız. Gelin takı modelleri arasında oldukça popüler olan, ihtişamlı bir bileklik, küpeler ya da yüzükler tek omuzlu modeller için uygundur. Gelinliğin omzunda değerli taşlar varsa aksesuar ve mücevher seçiminde aynı renkteki taşları kullanabilir ve kesebilirsiniz. Beyaz taşsız bir gelinlik giyiyorsanız; zarif gelinliğinizi renklendirmek için yakut, zümrüt ve safir kullanabilirsiniz.

Kayık Tarzda Yakalı Gelinlik

Bu yaka gelinlik, boynunuzun alt kısmını yatay biçimde kapadığı için bütün görüntü bir takı ile engellenebilir. Bu nedenle kolye seçmek yerine takı yerine sallanan küpeler tercih etmek daha iyidir. Gelinliğin omuzlarındaki detayların yoğunluğuna göre takıların ihtişamını belirleyebilirsiniz. Çok işlemeli yakayı düz örgü küpelerde eşleştirebilirsiniz, basit kesim ise kendine güvenen gelin takı stilleri ile zarif bir şekilde eşleştirilebilir.

V Yaka Gelinlik Ve Takılar

V yakalı bir gelinlikte, cesur bir göğüs dekoltesi için aksesuar giymemenizi öneririm. Nakış ve dantel ile süslenmiş V yaka bir gelinlik için takı seçerken sıradan modelleri tercih etmelisiniz. Bu modeller zaten yeterince muhteşem olduğu için farklı bileklik modelleri, bilezikler ve yüzükler gelin takılarının ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor. Hatta beğendiğiniz iki bileziği alıp, simetrik bir görünüm için kollarınıza takabilirsiniz. Bu modeller sıklıkla ilk tercih olarak platin olup, en iyi artısı şıklıktır.

Sırt Dekoltesi Olan Gelinlikler İçin Vücut Aksesuarları

Dekolte gelinliklerin genellikle yakaları kapalı olur. Bu gelinlikler, güzel bir görünüm oluşturmak için vücut takıları ve kolyeler ile gelinin sırtının tercih ettiği gelinliklerdir. Zarif mücevherler, zarif zincirler ve solitaire elmaslarla dekore edilerek kendinden emin dekolteye tarz katıyor. Sırtı açık bir gelinlik giymek istiyorsanız sırt ve vücut aksesuarlarını düşünebilirsiniz. Bu gelinlik modeli için takılar arasından sırtı açık gelinliğinize çok uygun aksesuarlar bulabilirsiniz. Şu stilleri seçebilirsiniz: inciler, zincirde safir bulunan bir zincir veya gelinliğin omuzları açıksa omuzları kapatabilecek bir zincir seçeneği. Vücut takıları seksidir ve abartılı değildir ve ayrıca yan dekolte bölgesinin daha kendinden emin görünmesini sağlayabilir.

Eski Tarz Gelinlikler İçin Elmas Takılar

Hem ciddi hem de romantik olsalar da sofistike ve zarif bir vintere gelinlik ile seçeceğiniz takılar gelinliğinizle rekabet etmemeli, onunla uyum sağlamalıdır. Elmas gelinlikler için bu mümkündür. Yuvarlak yakalı ve uzun kollu vintage gelinlikleri seviyorsanız pırlanta küpeleri takı olarak kullanabilirsiniz. Zarif küpelerinizin öne çıkması için saçınızı biraz dağınık bir topuz veya yarım daire şeklinde saç yapmalısınız.

Yorum gönder