×

İstanbul Anadolu Yakası En Şık Düğün Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası En Şık Düğün Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası En Şık Düğün Mekanları

Her çift düğünlerini eşsiz ve muhteşem bir yerde yapmak ister. Bu konuda en şanslı olan çiftler İstanbul Avrupa yakasında yaşayan bireyler diyebiliriz. Tabi sadece İstanbul’da yaşayan çiftler değil tüm çiftler şanslıdır çünkü İstanbul’da düğünlerinizi hayallerinizdeki gibi gerçekleştireceğiniz harika beş yıldızlı oteller vardır. İstanbul Avrupa yakasındaki en iyi beş yıldızlı otel Elite World Asia diyebiliriz. Bu muhteşem otelin yeri tam olarak Maltepe’dedir. Düğün için yaklaşık kapasitesi 500 kişi ile 800 kişi arasında değişmektedir. Açık alanda düğün organizasyonu yapmak isteyen çiftler için havuz başı ve aynı zamanda bahçeli bir açık hava alanı vardır. Ayrıca açık havadan hoşlanmayan bireyler için ise düğününüzü hem beş yıldızlı bu kusursuz otelde yapmak hem de kapalı alanda gerçekleştirmek isterseniz ayrıca kapalı davet salonu da mevcuttur. Beş yıldızlı otelde düğün yapmayı planlayan çiftler kesinlikle Elite Word Asia otelini gezerek fikir edinmeli ve değerlendirmeleri gerekmektedir. Bu beş yıldızlı otel sadece İstanbul’da yaşayan çiftlerin değil başka bir şehirde yaşayan çiftlerin bile tercih edeceği kadar güzel bir oteldir. Düğün mekanları;

İstanbul Anadolu Yakası En Şık Düğün Mekanları

Anadolu Yakası’nda Kusursuz Ve Göz Alıcı Düğün Yapmak İster Misiniz?

Kusursuz bir düğün için beş yıldızlı otel seçmekte zorlanıyorsanız sizlere en başta önerebileceğimiz beş yıldızlı otel İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan Dedeman Bostancı İstanbul adındaki oteldir. Kadıköy’de bulunan ve büyüleyici havası ile düğününüzü yapacağınız en harika otellerden biridir. Ayrıca merkezi konumu sayesinde en çok bilinen kusursuz bir beş yıldızlı oteldir. Hem açık hava alanı hem de kapalı alanı mevcuttur. Açık hava alanının kapasitesi yaklaşık 750 ve 1000 kişi arasındadır. Kapalı alan kapasitesi ise 400 kişi ve 500 kişi arasındadır. Hayallerinizdeki kadar akıllarda kalıcı ve büyüleyici bir düğün için Avrupa yakasında daha iyi bir beş yıldızlı otel bulamayacağınıza emin olabilirsiniz. Dedeman Bostancı İstanbul otel sınırsız hizmeti ve kusursuz ilgileri ile sizlerin memnuniyeti için en çok önerilen oteller arasında yer almaktadır. Kusursuz bir düğün için seçimlerinizi otellerden yana kullanacak olursanız kesinlikle Dedeman Bostancı İstanbul oteli gezmeniz gerekmektedir.

Şık ve Gösterişli Bir Düğün İçin Avrupa Yakası’ndaki En Güzel Balo Salonu

Kadıköy’de bulunan balo salonları arasında en etkileyici ve gösterişli olan beş yıldızlı balo salonu Dedeman Bostancı Aristo balo salonudur. Oldukça şık bir tasarım ile sizlere en güzel hizmetli sunmaktadır. Balo salonundaki tüm parçalar birbiri ile muhteşem bir uyuma sahiptir. İçeri girer girmez zarafetin ve şıklığın dayanılmaz havasını alacaksınız. Hem açık hem kapalı alanları bulunan bu şık balo salonunun kapasitesi ise, açık alan için de kapalı alan için de yaklaşık 400 ya da 500 kişi arasında değişiklik göstermektedir. Aşırı gösterişli ve rüya gibi bir düğün hayal ediyorsanız İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan Dedeman Bostancı Aristo balo salonu sizler için en doğru seçim olacaktır. Göz alıcı ışıkları ile sizleri ve misafirlerinizi büyüleyerek tüm salonu düğününüz hakkında konuşturmanız mümkündür. Hem açık alanının zarafeti hem de kapalı alanın şıklığı ile birbirini tamamlayan bir beş yıldızlı otel ile karşı karşıyasınız. Düğününüzü yapmanız için daha iyi ve gösterişli bir balo salonu bulmanız mümkün değildir.

Emirtimes Hotel Tuzla’da Göz Alıcı Düğün yapabilirsiniz

İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan hayalinizdeki düğünü sizlere yaşatacak olan en iyi beş yıldızlı otel Emirtimes Hotel Tuzla otelidir. Bu beş yıldızlı otel deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile sınırsız ve kusursuz hizmeti sizlere sunar. Modern dekorasyon ve tüm parçaların uyumu ile oldukça göz alıcı bir havası vardır. Hem kapalı hem de açık alanı bulunmaktadır. Kapalı alan için üstelik yemekli bir düğün organize ederek yaklaşık 350 kişilik bir alan sizlere sunar. Açık alan için ise havuz başı bir alan olmakla beraber kapasitesi ise yaklaşık 200 kişiliktir. Sadece kapalı alan ve açık alanı bulunmamaktadır. Özellikle de diğer beş yıldızlı otellerden farklı bir konsept olarak şehzade salonu da vardır. Eşsiz bir tasarıma ve göz alıcı bir uyuma sahip olan şehzade salonu butik davetler için özel olarak tasarlanmıştır. Yaklaşık 100 kişi ve 150 kişi arasında bir kapasiteye sahiptir. Tüm bu farklı alanları ile Emirtimes Hotel Tuzla kendisini diğer beş yıldızlı oteller arasında öne çıkarmayı başarmıştır. Hem havuz başı hem kapalı alan hem de butik şehzade salonu ile en dikkat çeken düğün için uygun beş yıldızlı oteller arasında yer almaktadır. Tüm bu çeşitli konseptler ile düğün yapmak ve deneyimli personelleri ile misafirlerinizi ağırlamak istiyorsanız kesinlikle Emirtimes Hotel Tuzla’yı ziyaret etmelisiniz. Bu beş yıldızlı oteli görmeden asla düğün yapacağınız otele karar vermemelisiniz.

Rüya Gibi Bir Düğün İçin Wish Hotel İstanbul Sizleri Bekliyor

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda farklı tarzda tasarlanmış en çok tercih edilen kusursuz beş yıldızlı otellerden biri de Wish Hotel istanbul’dur. Hayallerinizdeki düğünü sizlere yaşamak ve rüya gibi bir düğün için otel seçimi yapmak istiyorsanız kesinlikle Wish Hotel İstanbul’u tercih etmelisiniz. Bu otel Bayrampaşa’ da yer alıyor. Otelin konumu oldukça güzeldir. Tasarım ve yapısı ise oldukça ferahtır. Yüksek tavana ve eşsiz bir tasarıma sahip olan bu otelin yaklaşık 500 kişi ve 750 kişi arasında misafir ağırlama kapasitesi vardır. Farklı tarzda olup aynı zamanda ferah bir havası olan bu beş yıldızlı otelde rüyadaymış gibi bir düğün organizasyonu sağlayabilirsiniz. Oldukça deneyimli personelleri ile sınırsız ve kusursuz hizmet sunulmaktadır. Bunun yanında tüm bu özelliklere rağmen ekonomiktir.

Yorum gönder