×

Kır Düğünleri İçin En İyi Stil Önerileri

Kır düğünleri için stil önerileri

Kır Düğünleri İçin En İyi Stil Önerileri

Kır düğünleri en göz alıcı düğünler arasında sayılabilir. Oldukça çekici ve farklı bir havası vardır. Bu tarz düğünlerde giyim her zamanki düğünlerden biraz daha farklı olmalıdır. Stile kara verirken çok abartmamak gerekir.  Kır düğünleri için stil önerileri göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır.

Stil önerilerinden pastel renkler ve straplez kıyafet uyumundan bahsedeceğiz. Bu stil seçimini birinci seçenek olarak düşünebilirsiniz. Her kadın düğünlerde göz alıcı ve dikkat çekici olmak ister. Kır düğünlerde bunu başarmak ise pastel renklerde kıyafet seçiminden geçer. Tabi hangi rengin seçileceğine de kişi hem ten rengini hem de saç rengini düşünerek uyumlu bir şekilde seçmelidir. Pastel renkler her kadına yakışan renklerdir. Bir de kır düğünlerinde tercih edilirse en doğru kullanım alanı seçilmiş demektir. Dikkat çekmek sadece renk seçimine değil aynı zamanda elbisenizin modeline de bağlıdır. Kır düğünlerinde pastel renklerde kısa ve straplez elbise seçimi yapmak sizi daha çekici gösterecektir. Tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Straplez elbise seçimi ile göğüslerinizi daha çok ön plana çıkaracaksınız. Kır düğünleri için en etkili görünüm elde etmek istiyorsanız kesinlikle kısa ve straplez modelinde bir elbise seçimi yapmalısınız.

Kır düğünleri için stil önerileri

Kır Düğünlerinin Vazgeçilmezi Çiçek Desenli ve birlikte Biten Yakalı Elbiseler

Her kadın çiçek desenli kıyafetlere bayılır. Üstelik hem çiçek desenli hem de bilekte bitecek şekilde olacaksa kadınların daha çok dikkatini çekecektir. Kır düğünlerinde çiçek desenli elbiseler özellikle yaz aylarında tercih edilen bir modeldir. Doğaya uygun ve göz alıcı renkleri ile birleşen çiçek desenli elbiseniz ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Stilinize doğal bir masum görünüm katacaksınız. Kır düğünü için belki de en uygun stil çiçek desenli elbiselerdir diyebiliriz. Çok sade bir makyaj ile ve sade bir ayakkabı seçimi ile elbisenizi tamamladığınızda ise daha çok göz alıcı bir görünüme sahip olacaksınız.  Bir diğer stil önerisi de bilekte biten elbiselerdir. Bilekte biten elbiseler hem çiçek desenli olarak hem de sade bir renk tonu da tercih edilebilir. Bilekte biten elbiseler kır düğünleri için aynı zamanda oldukça rahat bir seçim olacaktır. Çimler üzerinde daha rahat hareket edebilmenizi sağlayacaktır. Sadece rahat edebilmeniz değil aynı zamanda size farklı bir hava katarak sizi kır düğünlerinde çekici kılacaktır.

Kır Düğünlerinde Siyah Kısa Elbiseler

Her alana uyum sağlayan ve oldukça çekici bir görünüme sahip olan siyah kısa elbiseler kır düğünlerinde de yerini alıyor. Kır düğünlerinde siyah kısa elbiseler belki de en göze çarpacak olan elbise modelidir. Ayrıca sil duruşu ile kolay kolay kimsenin giymeye cesaret edemediği bir elbise modeli de diyebiliriz. Siyah ve kısa elbiseler her ten rengine uyum sağlar. Her kadını olduğundan daha dikkat çekici gösterir. Bedeninizi sımsıkı sarar ve sizleri olduğunuzdan daha zayıf gösterir. İşte en çok ta bu özelliği sayesinde yaz aylarında yapılan kır düğünlerinde tercih etmek çok doğru bir seçim olabilir. Bu elbise modeli sadece esmer tenli bayanlara değil kumral ve beyaz tenli bayanların üzerinde de oldukça hoş durur. Saç renginiz ne olursa olsun size yakışacaktır.

Üstelik saç renginizi ve göz renginizi daha çok ön plana çıkaracaktır. Düğünde bu kadar çekici olmayı hangi kadın istemez ki? Tabi elbiseniz bu kadar dikkat çekici olunca bir şekilde bu durumu dengelemek gerekir. Kır düğünlerinde siyah ve kısa bir elbise tercih edecekseniz eğer, makyaj seçiminiz çok ağır olmamalıdır. Hafif ve doğal tonlarda bir makyaj seçimi yapmak kır düğünleri için doğru bir seçim olacaktır.

Dantel Elbiselerin Kır Düğünündeki Uyumu

Kadınların çoğu dantel elbiselere bayılırlar. Hemen hemen her alanda dantel elbiseler tercih edilebilir ancak en çok yakıştığı yerlerden biri de kır düğünleridir diyebiliriz. Kır düğünlerinde dantel detaylı elbiseler göze çok şık ve sade görüneceklerdir. Özellikle de üzerinize tam oturmuş ve kısa dantel detaylı elbiseler tercih ederseniz daha çekici olabilirsiniz. Ancak kır düğününe giderken dantel detaylı bir elbise tercih edecek olursanız ayakkabı seçiminiz daha sade olmalıdır. Elbisenizde ki dantel detaylarını ön plana çıkarmak için sade ve aynı tonda bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Makyajınızı ise çok sade yapmayabilirsiniz. Çok abartmadan birkaç dokunuş ta yapabilirsiniz. Bu tamamen sizin seçiminize kalmıştır. Fakat yine de kıyafetinizin rengini ve modelini değerlendirerek makyaj seçimi yapmalısınız. Unutmayın ki kır düğünleri için dantelli bir stil seçimi şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayarak ortama çok yakışacaktır.

Renkli Elbiseler İle Kır Düğünü Stili

Renkli elbiseler kadınlar için her zaman canlı ve göz alıcı olmuştur. Her renk birbirinden harikadır. Renkli elbiselerin kır düğünündeki uyumu gözden kaçınılmaz bir gerçektir. Özellikle de yaz aylarında yapılan bir kır düğününde renkli stilde elbiseler tercih edilecekse bu en doğru seçimlerden biridir diyebiliriz. Canlı renkler ortama katacağınız havayı da değiştirecektir. Renkli elbiseler üzerinizde oldukça göz alıcı görünecek ve dikkatleri üzerinize çekecektir. Ten renginiz ile uyumlu göz alıcı renklerde tercih edeceğiniz elbiseler dar ya da geniş olabilir. Renkli elbiselerin her modeli üzerinizde çekici duracaktır. Makyaj seçiminiz ise yine kıyafetinizle uyumlu olmalıdır ancak unutulmaması gereken şey kır düğünlerinde makyajın abartılmamasıdır. Ayakkabı seçimi yaparken de seçtiğiniz canlı renkteki elbise tonunuzla birebir aynı olabilir ya da daha açık farklı tonlarda olabilir. Ayakkabınızı biraz geri planda bırakmalısınız çünkü renkli ve canlı elbisenizi daha çok ön planda tutarak kır düğünlerinde en etkileyici siz görünmelisiniz. Renkli elbiseler kır düğünlerinde en güzel seçimlerden biridir.

Yorum gönder