×

Masallardaki Gibi Düğünler İçin En Şık Oteller

Masallardaki Gibi Düğünler İçin En Şık Oteller

Masallardaki Gibi Düğünler İçin En Şık Oteller

Her genç kızın hayali peri masallarından fırlamış gibi bir düğün organizasyonu yapmak ve en mutlu gününün hatıralardan silinmesini engellemektir. Her genç kız beyaz atlı prensiyle tanışıp masallar gibi dillere destan bir düğünle mutlu ilişkisini taçlandırmak ister. Bunun için yoğun ve yorucu geçen hazırlıklar başlar ve çiftler yüklü miktarda bütçe ayırırlar. Daha sonra uzun bir uğraş gerektirmeden hayallerindeki peri masalı düğünlerine bahsedeceğimiz oteller sayesinde kavuşurlar. Böyle bir günde her şeyin mükemmel olabilmesi için çiftler ellerinden gelen her türlü imkânları değerlendirir ve çabalarlar. Çünkü her şey peri masalından fırlamış gibi olmalıdır. Gelin prensesleri, damat prensleri ve düğün ortamı kraliyet sarayını yansıtmalıdır ki bir peri masalı gibi düğün ortaya çıksın. Kraliyet sarayını aratmayacak birçok otel mevcuttur. Bu yazıda size peri masallarındaki kadar muhteşem düğünler için otel önerileri hakkında bilgi vereceğim.

Masallardaki Gibi Düğünler İçin En Şık Oteller

İstanbul Da Bulunan Peri Masalı Gibi Hissettirecek Oteller

Bu otellerin başında İstanbul Büyükada da bulunan splendid palas hotel gelmektedir. Bu mekânın dış mimarisi oldukça dikkat çeken ve muhteşem bir yapıdadır. Bu mekânın yapısı oldukça peri masallarını yansıtmaktadır. Bu mekânın dış yapısı düğün pastasını andırmaktadır. Bu otel ortalama 300 kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Çiftler ister iç mekânda, ister havuz başında, ister terasta peri masallarından çıkmış gibi hissettirecek düğünlerini yapabilirler.

Bir diğer otel önerisi ise İstanbul, şişli de bulunan muhteşem otel Dedeman oteldir. Bu otel çiftleri düğününde peri masalında olduğu gibi hissettirmeyi başaran en iyi oteller arasında yer almaktadır. Otel kapalı bir mekân olmakla beraber sonbahar ve kış aylarında yapılacak olan düğünler için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Hizmet mükemmel ve otelin davetli kapasitesi oldukça geniştir.

Masalsı bir atmosfer veren otel gören herkesi büyüleyecek derecededir ve İstanbul da bulunmaktadır. Düğününü casa lavanda boitique hotel de yapacak olan çiftler kendilerini masaldaymış gibi hissedeceklerdir. Bu otelin peyzaj düzenlemesi muhteşem yapılmıştır. Yeşilin verdiği doğa esintisiyle otele verilen hava eşsiz bir görüntü sunmaktadır. Otelin menüsü oldukça zengindir. Peri masalı gibi düğün isteyen çiftler mutlaka bu oteli ziyaret etmelidirler.

Şişli de beş yıldızlı bir şehir oteli olan Wyndham Grand İstanbul levent, otelinde iki türlü açık ve kapalı olacak türde mekân bulunmaktadır. Kapasitesi diğer otellere oranla çok fazladır. Panoramik bir manzaraya sahip bu otelde çiftler kendini peri masallarında gibi hissetmektedir. Otelin kapalı olan kısmında bale salonu bulunmaktadır. Ayrıca çiftler bu alanda da düğün organizasyonlarını gerçekleştire bilir. Yapılan olan menü servisleri oldukça zengindir.

Fethiye De Bulunan Peri Masalı gibi Hissettirecek Oteller

Bu otelin adı yunan mitolojisinde ışıklar ülkesi anlamını taşımaktadır. Bu otel Fethiye nin en gözde ve en muhteşem otellerinden bir tanesidir. Adından da anlaşılacağı gibi çiftleri ışıklar ülkesinde gibi hissetme sağlanacaktır. Deniz manzarası olan bu otelin menüleri oldukça iddialı ve yapılacak olan düğün organizasyonlarında peri masallarını aratmayacak bir düzenleme yapılmaktadır. Masaların üzerine gül yaprakları serpiştirilmektedir. Bu otelde kır düğünü yapmak isteyen çiftler de istedikleri kır düğününü yapabileceklerdir.

Otel düğün organizasyonu için ortalama 150- 200 arası davetli kabul edebilen bu otel oldukça şirin ve masa düzenlemesi peri masallarında ki gibi muhteşemdir. Yacht classic hotel, Fethiye de marinada denize sıfır, herkesin tercih etmesi gereken bir oteldir. Her detayın düşünüldüğü bu otelde düğün sonrası balayı da organize edilmektedir.

Bodrum Da Bulunan Peri Masalı gibi Hissettirecek Otel

Bodrumda en çok tercih edilen otellerden birisi torbahan oteldir. Bu otel aşk hikâyenizi sürdüre bilmeniz adına size masallar gibi bir düğün organizasyonu yapmaya imkân tanımaktadır. Bu otelde menüler bir harika. Bodrumda düğün yapmak isteyen çiftlerin ilk tercihidir. Kapasitesi oldukça geniş olan bu otelin düzenlemesi de oldukça başarılıdır.  Bu otel sade ve şık olarak düzenlenmektedir.

Bodrumda peri masallarındaki gibi bir düğün yapmak isteyen çiftler; highligt hotel de kusursuz bir deniz kıyısına sahip bu otelde evlenmek için organizasyon yapmaktadırlar. Davetli kapasitesi oldukça geniş olan bu otel oldukça samimi ve güzel bir düzene sahiptir. Bu otelde görev yapan alanında uzman ekipler sayesinde peri masallarındaki düğünü organize etmeniz zor olmuyor. Menü sizin istediğiniz gibi hazırlanmaktadır. Bu otel için birçok tercihiniz bulunmaktadır. İsterseniz deniz kıyısında bir nikâh töreni, isterseniz otel içerisinde yapılacak olan nikâh töreni düzenlenmektedir.

Çanakkale De Bulunan Peri Masalı gibi Hissettirecek Oteller

Çanakkale de düğün yapmak isteyen çiftler için peri masalında gibi hissettirecek en güzel anlarını hiç unutmayacakları bir şekilde geçirecek oteller vardır. İlk olarak Çanakkale de bulunan ihtişamlı otelden bahsedelim. Bozcaada da bulunan Aral Tatil çiftliği huzur ve doğayı beraberinde bulunduran eşsiz bir oteldir. Bu otel çok yönlüdür. Sadece düğün için değil balayı, kutlama, tatil yapmak için de oldukça uygundur. Aral tatil çiftliği peri masallarındaki ihtişamlı düğün ortamları aratılmadan çiftlere sunmaktadır. Deniz kenarında olan bu otel eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Huzurun, sessizliğin, mavinin ve yeşilin bulunduğu uyum bireylerin içini ferahlatmaktadır.

Çiftler düğünlerini eşsiz bir ortamda yapmak isterler ve bunu fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isterler. Çiftlerin istediği manzara olarak bir numara olan Olıve odore palace Hotel den bahsedelim. Bu otel dağın eteklerinde ve denize sıfır konumdadır. Çiftler için yapılacak olan farklı organizasyonlar sonucu düğün muhteşem olacaktır. Öncelikle dağın eteklerinde yapılacak olan nikâh töreni sonrası deniz kıyısında eğlenceye devam edilebilir ve bu sayede düğününüzde farklılık yaratmış olursunuz. Bu otel sayesinde kendinizi peri masallarındaki peri gibi özel hissedersiniz.

Yorum gönder