×

Modern Kına Gecesi Nasıl Oluyor?

modern Kına Gecesi

Modern Kına Gecesi Nasıl Oluyor?

Kına Gecesini, modern Kına Gecesi arayan gelin adayları için geleneksel bir tarz olarak düşünün. Peki ya modern Kına Gecesi organizasyonu? Yazımızda detaylar var!

Yaşam tarzının hızla değişmesiyle birlikte, özellikle büyük şehirlerde kına geceleri, bekarlığa veda trendini ya da modern yaşam tarzlarıyla harmanlanan kına gecelerini bir gelenek haline getiriyor.

Yeni Tarz Kına Geceleri: Evler Yerine Oteller

Kına gecesine duygusal türkülerle eşlik eden kına yakılarak birçok gözyaşı dökülen konseptler geçmişte kaldı. Artık modern gelinler modern bir kına gecesi anlayışına sahipler.

Bu büyük talebin farkında olan oteller, özel kına gecesi paketleri ve gelin hamamı ile kına gecesini unutulmaz kılmak için yarışıyor. Kına gecenizi keyifli bir yerde geçirmek için modern şehirlerdeki kına otellerimizi listeleyen aşağıdaki yazımıza da göz atabilirsiniz.

modern Kına Gecesi

Renkli! Hint Kına Gecesi Tarzı

Son yılların en popüler kına gecesi konseptlerinden biri de Hint Kına Gecesi. Tarza uygun müzikler çalabilir, akşamları rengarenk Hint kıyafetleri giyerek eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapabilirsiniz.

Ayrıca birçok modern gelinin bir tende bir yara gibi görünen kınanın görüntüsünden hoşlanmadığını da biliyoruz. Ancak oldukça sade ve çok şık bir alternatif var: Hint kınasından yapılmış çiçek desenleri ile süslenmiş ve ellerde oldukça şık görünen kına kına ve geçici gelin dövmelerini kullanabilirsiniz.

Ferah Ve Özel: Açık Havada Kına Gecesi Konsepti

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında evlenecek gelinlerin gözdesi açık havada yapılan kına gecesi. Havuz başı veya kır kına gecesi size organizasyon için birçok fikir verir.

İster bir çingene konsepti ister bir kır kına gecesi … seçim tamamen size kalmış! Söylemeye gerek yok, açık havada yapılacak bir kına size misafirlerle daha rahat ve samimi bir ortam hazırlama fırsatı veriyor.

Modern bile olsa kına gecesi fikrinden hoşlanmıyorsanız güzel bir organizasyonda eğlenceli bir gece geçirmeyi de tercih edebilirsiniz.

Kına Gecesi Mi Yoksa Bekarlığa Veda Partisi Mi Düzenlemelisiniz?

Düğünü sizin için adım adım ayarlayacağız. Ama kına gecelerini veya bekarlığa veda partilerini de atlamayalım! Bu ilginç organizasyonlarla düğün öncesi tüm stresten kurtulabilirsiniz. Öyleyse, geleneksel bir kına gecesi mi yoksa bir bekarlığa veda partisi mi düzenlemelisiniz? İkisini de inceleyin ve kararınızı verin!

Günümüzde birçok gelin adayı, kına geceleri için geleneksel eğlenceler düzenlemektedir. Bekarlığa veda partisi, yurt dışından ülkemize gelerek hızla yayılan bir organizasyondur. Bu partiler, genellikle bir grup arkadaşla planlanan kına gecelerinin modern versiyonlarıdır.

Evet, kına gecesi ile bekarlığa veda partisi arasında seçim yapmak çok zor, seçim yapmakta kararsızsınız! Şimdi, kına gecesinin ve bekarlığa veda eğlencelerinin nasıl bir şey olduğunu ayrı ayrı öğretirsek, seçiminizi daha rahat hale getirebilirsiniz.

Keyifli Bir Kına Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Evde kına gecesinin tadını çıkarmayı planlamıyorsanız, önce kına için bir yer bulmalısınız. Kullanılacak aksesuarlar temin edilerek birçok kına mekânı tüm akşam organize edilebilir. Evde daha mütevazı bir davete ev sahipliği yapmayı planlıyorsanız, kına ve bekarlığa veda aksesuar firmalarından destek alabilirsiniz.

Günümüzde kına organizasyonu eskisinden daha aktif ve ilgi çekicidir. Şirketler her şeyi organize etmeyi mümkün kılar. Geleneksel giyimden kına tahtına, ikramdan ses sistemlerine, dans takımlarından çeşitli etkinliklere kadar pek çok hizmet veren firmalar, çeşitli hizmetler veren kuruluşlarla anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kına gecesi bir düğün gibi akar ve bu akışı eğlence aktiviteleri takip eder. Kına Gecesi’nde neler olduğuna bir bakalım:

● Konuklar atıştırmalıkların ve kına şerbetinin tadını çıkarabilirler

Kına dansının eğlencesi

● Gelin ve dostları ile kına geçit alanına çıkarak dans edin

● Yemekler (varsa)

● Geleneksel kına türküleriyle birleştirilmiş kına yakma töreni

● Dans ekibinin özel performansı (varsa)

● Gelin ve damadın birbirleriyle oynadıkları duvağın açılış töreni

Kına Hediyelerinin Dağıtımı

Çılgın bekarlığa veda partisi için inanılmaz seçenekler

Kına etkinliğinin keyfini yaşamak yerine, bir partiye ev sahipliği yapmanın sorumluluğunu ve stresi azaltmak istiyorsanız, Bekarlığa Veda Gecesi tam sizin için. Seçenekler hayal gücünüzle sınırlıdır! Teknede bir yerde, diskolarda, kafelerde, gazinolarda, spada veya lokantalarda farklı konseptlerde organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Şimdi, Bekarlığa Veda Gecesi’nde neler yapabileceğimize başlayalım:

Tekne partisi: Denizde çılgınca parti yapma fikri size ilham vermez mi? Ek olarak, gerektiğinde sesi açabilirsiniz. Atıştırmalıklar için, alkollü ama sevimli içecekler ile biraz dağıtabilirsiniz!

Erkek dansöz: Erkek dansözleri bekarlığa veda partilerine davet etmeye ne dersiniz? Hiç şüphe yok ki herkes eğlenecek.

Keyifli oyun: “Gerçeklik mi cesaretlik mi?” Neredeyse herkes onun oyununu bilir. Neden bu tür bir oyunu ile ortamı hareketlendirmiyorsunuz?

Karaoke partisi: Son olarak, bir karaoke yarışması yapmak nasıl fikir? En iyi şarkı söyleyen ödülü kapsın!

Onlara çok değerli bir hediye verin! Etkinliğe katılan arkadaşlarınıza bugünü anmak için enfes ve yaramaz hediyeler verebilirsiniz. Örneğin, iç çamaşırınıza seksi mıknatıslar koyabilir, müstehcen sabunlar veya kurabiyeler hediye edebilirsiniz. Ayrıca pudra pufu, el kremi ve oje de tercih edebilirsiniz.

Müstehcen Bekarlık Hediyeleri

Bekarlardan bahsetmişken, şehvet de kaçınılmazdır. Partnerinizle yeni hayatınıza adım atmadan evvel sırlarınız, henüz bilmedikleri, eski erkek arkadaşınız, henüz kimseye söylemediğiniz şeyler kız kıza o gece konuşmanızın mezesi olsun. Müstehcen ama sohbete uygun şirin atıştırmalıklar ile neşelenin. Pek çok fırının böyle bekarlığa elveda pastaları yaptığını da belirtelim. Gecenin lezzetini arttırmak için bu modellerden uygun bir seçenek tercih edebilirsiniz.

Fotoğraf çekinmeden parti olmaz. Tarz ne olursa olsun, bir bekarlığa veda partisinde ne yapılır sorusunun cevabı kesinlikle “fotoğraf çekmeyi” içeriyor. Sadece düğün gününüz için bir fotoğrafçı tutmayı düşünmekle kalmaz, aynı zamanda kına ve bekarlığa veda partileriniz için bir fotoğrafçı tutmayı da düşünebilirsiniz. Elbette amatör bir kamera veya cep telefonuyla asla unutamayacağınız böyle bir geceyi yeterli resmedemezsiniz. Ayrıca o gün fotoğrafçılık veya başka bir şey düşünmeden eğlenmelisiniz. Bu nedenle, en doğal anlarınızı eğlencenizi bozmadan yakalayabilecek bir fotoğrafçı tutmak en iyisidir.

Yorum gönder