×

Nişan Kıyafetine Uygun Takılar Hakkında İpuçları

Nişan Kıyafetine Uygun Takılar Hakkında İpuçları

Nişan Kıyafetine Uygun Takılar Hakkında İpuçları

Tarz söz konusu olduğunda, hepimiz sözde “kuralları” çiğnemekten yanayız. Elbisenize aksesuar yerleştirme konusunda biraz rehberliğe ihtiyacınız varsa, aşağıyı okuyun. Bu, elbette, takımınızı tamamlamak söz konusu olduğunda tekerleği tamamen yeniden icat etmenize gerek olmadığı anlamına gelir. İçgüdülerinize güvenin, neyi beğendiğinizi seçin ve en iyi stil ipuçlarından birkaçını takip edin ve yıllarca sevgiyle hatırlayacağınız bir düğün günü görünümüne sahip olacaksınız. Nişan kıyafetine uygun takılar hakkında ipuçları;

Her gün gelinlik giymesek de takılara biraz daha aşina olma ihtimalimiz var. Sakinliğinizi sürdürün ki neticede bu konularda neyin işe yaradığını az çok tahmin ediyorsunuz, bu yüzden düğün görünümünüz için bunun bir temel olmasına izin verin.

Nişan Kıyafetine Uygun Takılar Hakkında İpuçları

1. Kendinizi Gölgede Bırakmayın

Düğün takılarınızı seçmenin ilk ipucu, aşırıya kaçmayın olacaktır. Çeşitli takıları ve süs eşyaları takmak ne kadar cazip olursa olsun, aksesuarlarınızın sizi gölgede bırakmasına müsaade etmek istemezsiniz. Mantığınız olarak “az daha çoktur” u tutun ve vücudunuzun her yerine erişmek yerine birkaç anahtar parçaya sadık kalın.

2. Metallerinizi Elbisenizle Eşleştirin.

Gümüş ve altın takı arasında karar veremiyor musunuz? Elbisenizin renginin seçiminize rehberlik etmesine izin verin.

Elbiseniz beyazsa: Bu parlak renk, platin veya gümüş parçalarla en güzel görünür.

Elbiseniz fildişi ise: Altın takılar bu kremsi rengi en iyi şekilde geliştirecektir.

Elbiseniz şampanya ise: Altın takılar bu çok açık bej renginde sıcak tonları tamamlayacak. Antika esintili bir görünüm oluşturuyorsanız, yapay elmaslarla parlatılmış gümüş de işe yarar.

Elbisen kızarmışsa: Gül altınını deneyin ve metal takınızdaki pembe dökümün elbisenizin yumuşak pembesiyle uyumlu olmasına dikkat edin.

3. Elbisenizin Yakasını Düşünün.

Elbisenizin dekolte kısmı yüzünüzü çerçevelemede rol oynayacaktır. Onunla mükemmel şekilde eşleşen takıları seçerek işini yapmasına yardımcı olun.

Elbisenizde askısız bir yaka varsa: Yükseklik yaratmak ve tüm gözleri gülümsemenize yönlendirmek için bir gerdanlık veya daha kısa bir kolye takmayı düşünün.   Alternatif olarak da kolyeyi ekarte edin ve bunun yerine ihtişamlı avize küpeyi deneyin. Odak noktanız dekolte olduğu için, göze çarpan parçalarınızı orada isteyeceksiniz, ancak her şeyi dengelemek için daha küçük bir bileklik veya kokteyl yüzüğü eklemekten çekinmeyin.

Elbisenizin V yakası varsa: Bu tarz dekolte dekorasyonu için yapılmıştır. Bir gerdanlık veya kolye seçin ya da narin parçalarsa ikisini de katmanlamayı deneyin. Kolye takacaksanız, genel kuralın elbisenizin yakasını takip eden bir kolye seçmek olduğunu söylüyoruz. V yakalar bir kolye ucu ile en iyi sonucu verir; Chokers ve açık renkli kolyeler, askısız ve kalp şeklinde yakalarla daha iyi gider. Boyun çizgisi ne olursa olsun, deri görünümü varsa kolye elbiseye değil cildinize oturmalıdır.

Elbisenizde halter veya ters halter varsa: Saçınızı iğne, tarak veya sarmaşıklarla süsleyerek aksesuarınıza odaklayın. Bunlar, istediğiniz etkiye bağlı olarak şık, bej mücevherli veya çiçekli olabilir. Retro bir havaya mı gidiyorsunuz? Muhteşem bir süslenmiş kuş kafesi peçe deneyin. Biraz fazladan bir şeye ihtiyacınız varsa, bir bileklik veya kokteyl yüzüğü takın.

  1. Sakinliğinizi koruyun.

Mücevherlerinize karar vermek, elbiseyi bulmaktan daha zor görünüyorsa, araştırmanıza odaklanın. Kesinlikle sevdiğin ve yatırım yapmak istediğin bir parça bul ve onu giy. Hala şüpheniz mi var? Basit inci veya elmas çiviler (kostüm veya diğerleri) her zaman klasiktir. Bunları bir setin parçası olarak satın almadığınızdan emin olun. Takı süitleri eskiden tercih edilirken, modern gelinler çok uyumlu görünen aksesuarlardan kaçınırlar.

5. Kendiniz Olun.

Gelinliğiniz için mükemmel parçaları seçmenin en önemli yanı, sizin bir yansımanız olması gerektiğidir. Büyük, avize küpeler takmaktan rahatsızsanız, çivilere yapıştırın.

6. En başından İtibaren Yerleşik Duygusal Parçalar.

Düğün gününüz için size bir aile yadigarı parçası teslim ediliyorsa (yani ödünç almıyorsanız), bir kuyumcu ile çalışarak onu kişisel tarzınıza daha uygun bir şeye dönüştürmeyi düşünün. İlk kez evlendiğinizde yapın, ardından anıları yeniden yaşamak için özel günler, hatta günlük kullanım için tekrar ortaya çıkarın.

Düğün dünyası kesinlikle trendlere karşı bağışık değildir ve sizinle gerçekten konuşanları kucaklamakta utanılacak bir şey yoktur. (Aslında, eğlencenin yarısı bu!) Bununla birlikte, sırf sosyal medyada olduğu için size doğru gelmeyen bir görünüm peşinde koşmayın. Trendler gelip geçecek, ancak düğün fotoğraflarınız sonsuza kadar sürecek.

Düğün gününüz için giyinmenin nasıl olması gerektiğine dair farklı nesillerin farklı fikirleri vardır. Annem için resmiyete geçmek otomatik olarak bir kolye takmak anlamına gelebilir, ancak bu günlerde her şeyin küpeyle ilgili olduğunu söylüyoruz. Ve dekolte bir kadının vücudunda o kadar güzel bir nokta ki, onu daha fazla süslemene gerek yok.

Töreniniz için taktığınız takılar, düğünün geri kalanında takacağınız mücevherler olmak zorunda değildir. Bu ifade peçe sizi ifade küpeleri takmaktan alıkoyuyorsa, resepsiyon için bazı maytaplar giyin. Uzun kollu bolero veya cüppe askınız bileklik takmanıza engel oluyorsa, çıkarırken kollarınızı bileziklerle doldurun. Resepsiyon için tamamen yeni bir ikinci görünüm elbisesi yapabilseniz de bir aksesuar değiştirmek, istenen etkiyi sağlayacak daha bütçe dostu bir yaklaşımdır.

7. Düğün Takı ve Aksesuarları

Gelin takılarınızı seçmeye geldiğinde nereden başlayacağınızdan hala emin değil misiniz? İşte aramanıza ilham verecek birkaç genel yaklaşım.

Hali Hazırda Popüler Olan Düğün Takıları

Geçtiğimiz yıl, kurallar yeniden yazıldı. İnsanlar daha kişisel, yaratıcı ve duygusal hale geliyor ve geleneksel tercihleri ​​geride bırakıyor. Yalnızca estetiğe dayalı moda ve mücevher kararları vermek yerine, yerel tasarımcıları desteklemeye, değerleriyle uyumlu markalarla alışveriş yapmaya veya daha sürdürülebilir bir yaklaşım için yadigâr takılarını yeniden üretmeye odaklanan daha fazla gelin görüyoruz.

Klasik Düğün Takıları

Bizim için elmaslardan veya incilerden daha klasik bir şey yok. Yüksek ve sıkı bir çivi, bir elmas tenis bileziği- bunlar, 25 yılda görünecekleri gibi şimdi de zarif görünecek zamansız parçalardır.

Romantik Düğün Takıları

Çok fazla hareket veya çiçek unsurları olan bir şey seçin. Çiçek tomurcuklarının ortasında taşlarla tamamlanmış, yaprak veya asma ile kazınmış bir metal, bir bahçede veya bağ düğününde muhteşem görünecektir.

Yorum gönder