×

Sevgililer Gününde Gidilebilecek En İyi Restorantlar

Sevgililer Gününde Gidilebilecek En İyi Restorantlar

Sevgililer Gününde Gidilebilecek En İyi Restorantlar

14 Şubat sevgililere özgü özel bir gündür. Bu özel gündü bireyler partnerlerine sürpriz yapmak için yemeğe çıkarmak isterler. Bu özel gün tüm sevgililer arasında kutlanmakta aynı zamanda bazı sevgililerin ise aralarında evlilik başlaması için ayrı bir özel gündür. Çünkü bazı kişiler evlilik teklifinin özel olması için on dört şubat günü partnerini yemeğe çıkarıp evlenme teklifinde bulunmak ister. Bundan dolay İstanbul un en güzel mekânları merak edilmekte ve çiftler sevgililer gününde gidilecek en güzel restoranları araştırmaya başlamaktadırlar. Size yardımcı olmak adına sevgililer gününde rezervasyon yaptırabileceğiniz İstanbul da bulunan restoranlardan bahsedeceğim. Sevgililer gününde gidilebilecek en iyi restorantlar;

Usta şeflerin elinden çıkan yemekleri tatmak isteyen çiftler için önerilebilecek bir numaralı mekân tabiki de Sabancı müzesinin içerisinde yer alan; MSA Restaurant olmalıdır. Sevgililer gününde gidilebilecek restoranlar arasında yer alan bu mekâna sevgilinizi rahatlıkla götürebilirsiniz. Yeşille mavinin uyumunu yakaladığı bu mekânda akşam yemeği müthiş olacaktır. Aynı samanda yemekleri usta şeflerin elinden çıkmaktadır ve muhteşem yemeklerdir.

Sevgililer Gününde Gidilebilecek En İyi Restorantlar

Boğaz Manzaralı Restaurant İsteyenler İçin Mekân Önerisi

Sevgililer gününüze bir anlam daha katacak yemek sonunda sürpriz bir şekilde evlilik teklifi yapmak isteyen çiftler, bu özel günü mutlu geçirmek isteyen çiftler, bu özel günde güzel bir mekânda yemek fikri güzel olur diyen çiftler boğaza karşı bulunan restoranlar da yemek fikrini reddedemezler. Bundan dolayı boğaza karşı restaurant olan Salvador Çengelköy çiftlerin ilk tercih edeceği ve vazgeçemeyeceği bir mekândır. Bu mekânda yenecek yemek hem romantik olacak ve boğazın eşsiz manzarasında özel bir yemek olacaktır. Bu restaurant da dekorlar özenle seçilmiş, yemeklerin uyumu, servis edilmesi, hizmet bir muhteşem. Bu yemek esnası ve sonrasında partnerinize mahcup olmayacaksınız. İyi ki bu restaurant seçmişim diyeceksiniz. Bu mekânda menü zenginliği çok fazladır ve aynı zamanda mekân sevgililer günü için özel olarak hazırlanmaktadır.

Deniz manzaralı bir diğer restaurant ise lacivert restorandır. Bu restaurant İstanbul da en güzel manzaraya sahip mekân olduğundan dolayı en çok tercih edilen mekânlardan bir tanesidir. Bu mekânda yemeğiniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. Bunun sebebi mekânın manzarasının iç ferahlatıcı ve çekçi olmasından kaynaklıdır. Bu mekânda genel olarak Akdeniz mutfağının leziz yemekleri servis edilmektedir. Bu mekâna ait kapalı noktalarda bulunmaktadır. İster deniz manzarasında istersiniz kapalı noktalarda masa rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Kapalı alanda yenilen yemek sonrasında romantik ortam hazırlandıktan sonra denize karşı da partnerinize evlilik teklifi edebilirsiniz.

Deniz manzarasına sahip, dekoruyla kendini hayran bırakan, İstanbul Anadolu yamasında bulunan ve sevgilinizle yemek yiyeceğiniz ve asla pişman olmayacağınız bu mekân Hood Moda sizleri kendine hayran bırakacaktır. Deniz manzarası ve dekoru dolayısıyla Anadolu tarafında en çok tercih edilen mekânlardan bir tanesi olma özelliği taşımaktadır. Özellikle gün batımında tercih edilen bu mekânda sevgililer günü yemeğinizi gün batımında yemeyi tercih etmenizi öneririz. Bu mekânın sunumları oldukça şık ve yemekleri oldukça lezzetli ve başarılıdır.

Denizin Ortasında Akşam Yemeği İsteyenler İçin Mekân Önerisi

Bana boğazda yemek az kalır ben deniz ortasında yemek yemeyi tercih ediyorum mu diyorsunuz? Tam size göre olan bu restorandın adı kız kulesi. Eşsiz bir manzaraya sahip olan kız kulesi İstanbul da ilk olarak tercih edilen mekân arasındadır. Hemen her kadının kız kulesinde yemek yeme hayali vardır. Sizin partnerinizin de hayalinde kız kulesinde yemek yeme varsa bu fırsatı hiç kaçırmamalısınız. Kız kulesinin eşsiz manzarasında rezervasyon yaptırmanız ve yemek sonunda evlilik teklifi yapmayı düşünen birey için bu yemek sonunda kız kulesinde yapacağı evlilik teklifi unutulmaz ve özel bir evlilik teklifi olacaktır. Bu restoranın kendine has sunumu ve kendine özel yemekleri mevcuttur.

Tarih Kokan Mekânda Akşam Yemeği İsteyenler İçin Mekân Önerisi

Partnerim tarih kokan yerleri sever ve tercih eder diyenler için, vazgeçemeyeceği bir mekân olarak 360 İstanbul mekânı olmalıdır. 360 İstanbul tarih kokan bir mekân olmakla beraber konumu itibari ile de büyük ilgi görmektedir. Bu mekân taksim de bulunan tarihi mısır apartmanının en üst katında bulunmaktadır. Bu mekân 360 derecelik açıyla her yeri görme imkânına sahiptir. Uluslararası birçok ödül alan bu mekân İstanbul’a kuş bakışı bakmanızı sağlamaktadır. Yemek konusunda pişman olmayacağınız bu mekânda muhteşem yemekler servis edilmektedir.

Manzaramın bir kenarında tarihi yapıt, bir kenarında İstanbul boğazı olsun diyenler için vazgeçilmez ve ilk olarak tercih edilecek olan mekân Mürver Restorandır. Yemekleri Türk mutfağına ait muhteşem lezzette olmakla beraber mekânın iç dekorasyonu oldukça dikkat çekicidir. Sevgilinizle yemek yiyebileceğiniz müthiş bur ortamdır. Ayrıca tavandan halatla sarkan avizeler ortama farklı bir hava katmaktadır. Sizin için güzel bir gün geçirmenize yardımcı olacak bu mekân oldukça takdir toplayan ve iç açıcı dekora sahiptir. Bu mekân herkesin burada vakit geçirmek isteyeceği bir ortama sahiptir.

Balık Yemeğini Tercih Edenler İçin Mekân Önerisi

Partnerim balık yemeyi çok seviyor diyenler için ilk tercih erilen balıkçı Abdullah mekânı oldukça zarif ve bir o kadar da sevecendir. Balık seven çiftlerin ilk olarak tercih edecekleri balık mekânı olmakla beraber çiftler arasında en çok beğenilen balık restoranı özelliğini de taşımaktadır. Deniz manzarası bulunan bu mekânda mevsimine göre her zaman taze ve lezzetli balık yemeği bulabileceğiniz bir mekândır. Bunun yanı sıra bu mekânda meze ve ara sıcak servisi de yapılmaktadır. Mekân meze, ara sıcak ve balık konusunda takdir edilebilecek bir lezzet sunmaktadır. Genellikle bu mekân günbatımı zamanında tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise İstanbul un gün batımında çekici bir manzarası olduğundan dolayıdır.

Yorum gönder