×

Unutulmaz Evlilik Teklifleri

unutulmaz evlilik teklifleri

Unutulmaz Evlilik Teklifleri

Her kadın ömrü boyuna unutamayacağı bir evlilik teklifi almak ister. Kimi bunu sevdiklerinin önünde olsun ister, kimi baş başa olsun ister. Erkekler ilişkileri boyunca kız arkadaşlarının nelerden hoşlandığını gözlemler, iş ciddiye binmeye başladıkça çaktırmadan kız arkadaşlarının ağzından laf alırlar ya da kız arkadaşının yakın arkadaşlarından tüyolar alarak unutulmaz evlilik teklifleri etmeyi planlarlar. Evlilik teklifi fikirleri konusunda büyük beklentilere giren kadınlar, erkeklerinden gerekli ilgi alaka ile beraber mükemmel bir evlilik teklifi beklerler. Yazmış olduğumuz bu yazımızda damat adaylarına ilham verecek harika evlilik teklifi fikirleri sunacağız. Okumaya devam ederek bu ilham verici şahane evlilik tekliflerinden haberdar olabilirsiniz.

unutulmaz evlilik teklifleri

Peri Masalı Temalı Evlilik Teklifi

Sıradan bir evlilik teklifinden uzak, farklı bir evlilik teklifi konsepti düşleyen damat adaylarımız için peri masalı temalı evlilik teklifi şahane bir seçenek olacaktır! Kumsalda veya çim bahçede beyaz tül, loş bir ışık ve minderler ile hazırlanmış çadırın içerisinde son derece şahane ve romantik bir evlilik teklifi çok cazip değil mi? Fotoğraflarınız ile süslemiş olduğunuz bir köşede zamanda yolculuk yapmaya, kenarda yanan ateşin içinizi ısıtmasına ne dersiniz! Son derece romantik bir evlilik teklifi isteyenler için bu mükemmel konsept tavsiye edilebilir.

Puzzle ile Evlenme Teklifi

Hayatının anlamı olacak insana sürpriz bir evlilik teklifi yapmak isteyen damat adayları için puzzle ile evlenme teklifi konsepti harika bir seçim olacaktır. Gelin ve damat adayının maskesini takmış olan insanlar yoldan geçerken, gelin adayının eline puzzle kutusu ile beraber balonları verir. Puzzle parçalarını tamamlamış olan gelin adayı, “benimle evlenir misin” yazısını görür ve damat adayının yaptığı sürpriz gerçekleşmiş olur. Ardından bu mükemmel günü boğaza karşı bir yemek ile taçlandırabilirsiniz.

Macera Seven Çiftler İçin Sürpriz Evlilik Teklifi

Özellikle son yıllarda büyük bir yaygınlık kazanan odaya çıkış oyunu neredeyse hemen herkes tarafından duyulmuştur. Bu harika etkinlik ile beraber mükemmel bir evlilik sürprizi hazırlanabilir. Damat adayı gerekli bir firma ile anlaşarak macera seven çiftler için sürpriz evlilik teklifi planını hayata geçirebilir. Firma damat adayı işle görüştükten sonra, damat adayının tüm isteklerini özenle dinler ve bu şahane anın gerçekleşeceği mekanı hazır hale getirir. Damat adayı organizasyonun nasıl işlemesi gerektiğine karar verebilir. Firmanın yaratıcı ekibi de desteklerini organizasyon boyunca eksik etmez. Mutlu bir son ile bitecek olan bu organizasyon gelin adayı tarafından çok beğenilecek!

Boğaz Köprüsünün Altından Geçerken: Yatta Evlilik Teklifi

Yatta evlilik teklifi fikri de yine son dönemlerin en yaygın evlilik teklifleri arasında yer almaktadır. Profesyonel bir destek ile beraber mükemmel bir organizasyon oluşturup, gelin adayına harika bir evlilik teklifi edebilirsiniz. Sıradan bir günde kız arkadaşınıza çaktırmadan onu boğazda yemeğe çıkarmak istediğinizi söyleyerek, bir farklılık olsun diye belirtirsiniz. Ardından tüm organizasyonu ayarlayarak, evlilik teklifinizi edebilirsiniz. Boğaz köprüsünün altına “benimle evlenir misin” lazeri tutmayı unutmayın.

Ayakları Yerden Kesen Sürpriz Evlenme Teklifi

Tatil organizasyonları yapmayı seven bir çiftseniz, kız arkadaşınıza birlikte çıkmış olduğunuz bir tatilde evlenme teklifi edebilirsiniz. Mesela kayak yaparken, balonla havalanırken ya da yüzme yarışına girdiğiniz anda cebinizden çıkardığınız evlenme teklifi yüzüğü ile teklifinizi yerine getirebilirsiniz. Hiç beklemediği bir anda yapacağınız evlenme teklifi, gelin adayını inanılmaz mutlu edecektir, bu da kulağınıza küpe olsun!

Tekneyle Yanaştığı Sahilde Evlenme Teklifi

Kız arkadaşınızın bir arkadaşı ile iletişime geçerek teknenin yaklaşabileceği bir mekanda oturma planı yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Kız arkadaşınız ve arkadaşı tekne ile yaklaşacağınız mekanda otururken siz de gerekli tüm hazırlıkları yapabilirsiniz. Ardından doğru bir zamanlama ile mekana yaklaşıp, kız arkadaşınızın hiç ummadığı bir anda müzik eşliğinde evlilik teklifinizi yapabilirsiniz.

Hatıraları Kullanarak Sade Evlenme Teklifi

Abartılı organizasyonlardan hoşlanmayan gelin adayları için, abartıdan ve herkeste olan şeylerden yapmaktan kaçının. Nostaljik ve sade bir evlilik teklifi bu gelin adaylarını mutlu edecektir. Sıcak bir ilkbahar akşamı veya yaz günü şehirden uzak şahane bir ormanda minik bir piknik eşliğinde, sevdiğiniz dostlarınızın da yer aldığı bir organizasyonda evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Kız arkadaşını pırlanta, tek taş, on taş gibi klişelerden hoşlanmıyor olabilir. Ona sürekli bahsettiği ve sevdiği bir şeylerden bir yüzük hazırlayabilirsiniz.

Modası Geçmiyor: Mum Işığında Evde Evlilik Teklifi

Tüm abartılardan, sesten ve gürültüden uzak son derece sakin ve güzel bir evlilik teklifi için modası geçmeyen mum ışında evde bir evlilik teklifi gerçekleştirebilirsiniz. Kız arkadaşınız eve gelmeden evvel tüm hazırlıkları yerine getirebilirsiniz. Küçük kağıtlara kız arkadaşınızın ne yapması gerektiğini güzelce yazıp son kağıtla beraber olması gereken yere ulaşmış bir vaziyetteyken, o şahane evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İş Seyahatinde Evlilik Teklifi

Evlilik teklifinin en makbulü, habersiz olanıdır. İş seyahatinde, kız arkadaşınızın hiç beklemediği bir anda edeceğiniz evlilik teklifinin, kendisini sevindireceğinden çok eminiz. İş seyahati esnasında kız arkadaşınızın yemek saatine denk getirerek, mükemmel romantik bir yemek ile evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.

Vermiş olduğumuz tüm bu evlilik teklifi tavsiyeleri, birebir yaşanmış olmakla beraber gelin adaylarını son derece mutlu etmiştir. Uzun uzun bu anıları sizlere aktarmak yerine, bu anılardan yola çıkarak erkeklere yapabilecekleri evlilik teklifleri hakkında kısa tüyolar verdik. Hayatındaki kıymetli kadına bir evlilik teklifi etmeyi düşünüp fakat herhangi bir fikri bulunmayan damat adayları vermiş olduğumuz tavsiyeler doğrultusunda bir karar verebilir. Hala aklınızda bir evlilik teklifi planı oluşmadıysa, profesyonel bir yardım almanızda hiçbir sakınca yok. Bunun için türlü organizasyon firmaları bulunmaktadır. Şimdiden bol şanslar!

Yorum gönder