×

Unutulmaz Harika Balayınız İçin Gidilecek Yerler

Unutulmaz Harika Balayınız İçin Gidilecek Yerler

Unutulmaz Harika Balayınız İçin Gidilecek Yerler

İster lüks ama uygun fiyatlı bir balayı konaklaması, ister bir ömür boyu sürecek bir macera ya da özel ve romantik bir kaçamak arıyor olun, beklentilerinizi karşılayacak ve hatta aşacak birçok yer var. Unutulmaz harika balayınız için gidilecek yerler;

Hawaii gibi eski egzotik yerler harikadır ve bir nedenden ötürü yerleşik hale gelmiştir, ancak içinde yaşadığımız bu engin ve güzel dünyada aşikarın ötesinde birçok olasılık vardır. Evlenmek, insanın hayatının en değerli anlarından biridir ve hiçbir şey, daha iyi yarınızla sakin bir balayı tatili geçirmekten daha iyi olamaz. Tüm telaşlı düğün ritüellerinden sonra balayı, çiftin hayatında bir mutluluk olarak gelir ve onlara birbirlerini tanımaları ve unutulmaz anılar yaratmaları için zaman verir. Sakin plajlardan dağların inzivaya çekilmesine kadar dünyanın en iyi balayı yerlerini yapan pek çok yer var. Yıldızların altında romantizm yapmaktan beyaz kumlu plajlarda uzun yürüyüşlere çıkmaya kadar, dünyanın bu muhteşem yerlerinde fantastik balayının tadını çıkarabilirsiniz. Evlenmeyi planlıyorsanız veya zaten düğümleri bağladıysanız, sevdiklerinizle o özel zamanı geçirmek için en gerçeküstü yerleri bulmak için bu yazıya göz atın.

Yeni evlenen çiftler için hazırladığımız unutulmaz düzeyde bir balayı yaşamanız adına keşfetmenizi tavsiye edeceğimiz balayı cennet yuvaları aşağıdadır.

Unutulmaz Harika Balayınız İçin Gidilecek Yerler

1. Maldivlerin Meeru Adası

Hint Okyanusu’nda dikkat çekici ve tropikal bir ülke olan Maldivler, lüks ve uygun fiyatlar arasında istediğiniz mükemmel bir denge kurar. Beyaz kumsalları, mercan resifleri ve mavi lagünleri, burayı gerçekten harika bir kaçamak yapar. Bu rahatlatıcı ve nefes kesici tropik cennette balayınızın unutulmaz bir deneyim olacağından emin olabilirsiniz.

Çeşitli oteller geceliği ortalama sadece 247 $ ‘dan konaklayın. Kagi Resifi’nde kaplumbağalarla şnorkelli yüzme, gün batımı yumruk gezisinde yunusları izlemek veya adanın etrafında kürek sörfü yapmak Meeru Adası’nda yapabileceğiniz şeylerden sadece birkaçı.

2. Uganda

Uganda, Afrika’ya gitmek için pek çok neden var: dost canlısı yerliler, yeşillik, vahşi yaşam, güzel su manzarası ve daha fazlası. Yıl boyunca goril trekkingi, Uganda’ya gelen çoğu ziyaretçi için önemli bir olaydır ve bu görkemli yaratıkları vahşi doğada görmek bir onurdur. Özel, güvenli ve lüks bir balayı arıyorsanız, kara ile çevrili Uganda’da da ortalama fiyatları gecelik 240 dolardan başlıyor.

3. Bali

Ubud şehri, manzaraları, tapınakları ve tapınakları yanı sıra geleneksel dans ve el sanatları ile tanınan Bali’nin kültür merkezindedir. Gevşemek istiyorsanız, aradığınız şeye bağlı olarak germe, akupunktur, refleksoloji ve benzeri konularda uzmanlaşmış birçok kaplıcaya da erişim bulacaksınız. Eve tazelenmiş ve rahat bir şekilde döneceksinizdir. Bali’de güzel bir villa bulun ki fiyatlar gecelik yaklaşık 100 $ ‘dan başlar.

4. Finlandiya

Herkes kuzey ışıklarını yaşamları boyunca en az bir kez deneyimlemelidir ki tipik olarak eylül ve mart ayları arasında kuzey Finlandiya’da açık bir gecede gezegendeki en şaşırtıcı ışık gösterilerinden birini ortaya çıkartır. Ne zaman gitmeyi seçerseniz seçin, kışın husky ve ren geyiği safarilerinden, yazın dağ bisikleti ve balık tutmaya kadar yapılacak pek çok şey olacaktır.

Kuzey Işıklarını yaklaşık 611 $ ‘dan başlayan fiyatlarla izleyebileceğiniz yeri iglolar, kabinler, süitler, odalar ve hatta evler arasından seçerek yapabilirsiniz

5. Botsvana

Botswana Afrika macera, görülecek yerler ve etkileşim için harika insanlarla doludur. Nefes kesici safari macerası Botsvana’da sizi bekliyor olacaktır. El değmemiş vahşi doğa, avlarını takip eden aslanlardan güzel kuş yaşamına kadar muhteşem manzaralara erişmenizi sağlar. Dört ana safari destinasyonuna erişim sağlayan çeşitli fiyat noktalarında seçim yapabileceğiniz altı orman evi ve kamp çeşitleri sunuyor. Botsvana’da nadan başka vahşi yaşam açısından daha zengin bir deneyim bulamazsınız.

6. Sri Lanka

Sri Lanka, çeşitlilik, kültürel miras, vahşi yaşam, macera ve yemeğin mükemmel kesişme noktasıdır.

Galle’nin sunabileceği çok şey vardır. Yürüyüş ve bisiklet turları, plajlar, tüplü dalış ve şnorkelli yüzme, muhteşem mimari ve daha fazlası bu imkânlardandır. Civardaki odalar 270 dolardan başlıyor. Su kulesi odalarından aile ve göl villalarına kadar, Güney Asya deneyiminin tadını çıkarmanın farklı yolları var. Otelleri nefes kesici ve aynı zamanda yeşil olmakla övünüyor. Gerçekten eşsiz bir destinasyon olacaktır.

7. Bora Bora

Fransız Polinezyası’nda bulunan Bora Bora, romantik, samimi, dinlendirici ve güzel bir destinasyondur.4×4 safariden doğal su altı parkına hatta gerilim severler için köpekbalığı beslemeye kadar adada görülecek ve yapılacak çok şey vardır. Ortalama bir ödeme ile lüks kaplıcaların keyfini çıkarın veya tüplü dalış ve diğer su sporları ile eğlenin.

8. Filipinler

Filipinler, güzel plajlara ve adalara, harika havaya ve çok çeşitli vahşi yaşamlara sahiptir. Buranın manzaralarını, egzotik vahşi yaşamını görün ve tüm dünyadaki en iyi dalış alanlarından birine dalın. Konaklama yerler yeraltı nehri boyunca rehberli bir tekne turuna sahiptir. Tam bir balayı deneyimi için onu seyahat programınıza dahil etmelisiniz. Palawan adasında yeraltı nehir turundan başlayıp hız ve aksiyon arayan çiftler için ATV orman parkuru turuna kadar çok çeşitli macera aktiviteleri sunulmaktadır. Aktif ve maceraperestler, Filipinler’de onları meşgul edecek çok şey bulacaklardır.

9. Kapadokya, Türkiye

Kapadokya’nın etrafında farklı deneyimleri ve manzaraları keşfedebilir, zengin tarihi takdir edebilir ve gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz. Ek olarak, sıcak hava balonu şiddetle tavsiye edilir. Bağlar ve vadiler arasında diğer önemli yerlerde eşinizle sürüklenirken, ülkemizin eşsiz manzarasının görülmesi için gidilmesi gereken bir yerdir. Konaklama alanlarında, taş odalar ve süitler de dahil olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı oda tipine sahip lüks ortamlar sunulmaktadır.

  1. San Pellegrino

İtalya birçokları için favori bir yer ama ilk akla Roma, Milano, Venedik ve Floransa gibi yerler geliyor.

San Pellegrino Terme’de muhteşem doğal manzaraları ve enfes mimarisi ile görülmeye değerdir. Rahatlatıcı yürüyüş alanları ve bisiklet yolları, yüzme ve balık tutma imkanları da bulunmaktadır.

Civardaki konaklama alanları termal banyo, saunalar, koku alma yolu ve daha fazlasıyla donatılmıştır. Rahatlatıcı ve tedavi edici bir balayı için San Pellegrino Terme’yi tercih etmemek zor olacaktır.

Son Düşünceler

Balayınız, yapacağınız en önemli tatillerden biridir. Hayatta bir kez unutulmaz bir deneyim haline getirin ve hayattaki yeni partnerinizle benzersiz bir yerde kutlayın.

Yorum gönder