×

Uygun Fiyatlı Kına Gecesi Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Uygun Fiyatlı Kına Gecesi Organizasyonu Nasıl Yapılır

Uygun Fiyatlı Kına Gecesi Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Bekârlığa veda partisi genel olarak gençler arasında yapılan, düğün stresi atılması için, bekâr geçirilecek olan son arkadaşlık ortamı için ve bekârlığa veda etmek için düzenlenen bir eğlence organizasyonudur. Bekârlığa veda partisini her ne kadar bayanlar yapıyor algısı oluşsa da bu partileri erkekler de birçok farklı organizasyon olarak düzenlemektedir. Kına gecesi ise, genellikle akraba, eş dost, arkadaş olan ortamda birçok çeşit olarak yapılan geleneksel bir gecedir. Bu gecede gelin ve damada kına yakılıp, eğlenilir.  Kına gecesi çok öncelere dayanan kültürümüze ait, düğünden önce yapılan eğlence organizasyonudur. Kına gecesi için birçok seçenek mevcuttur. Eskiye nazaran yapılan kına geceleri şimdilerde daha çok talep görmektedir. Yine aynı zamanda bekârlığa veda partisi yapmak isteyen çiftler için de yaratıcı fikirler buluna bilir.

Uygun Fiyatlı Kına Gecesi Organizasyonu Nasıl Yapılır

Uygun Fiyatlı Kına Gecesi Mekânları?

Evlenecek olan bazı çiftler kına gecesinin abartılı yapıp, paraya pek önem vermeden gösterişli bir kına gecesi yapmak ister. Fakat bazı evlenecek olan çiftler ise; kına gecesini çok gösterişli yapmadan, gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınarak hoş, sade ve mükemmel bir kına gecesi yapmak isterler. Peki, güzel ve şık bir kına gecesi uygun olarak nasıl yapılır? Uygun yollu kına gecesi için yapılacak olan mekânların başında kız tarafı veya erkek tarafının evi olabilir. Organizasyon şirketinin süslemesi sonucu oldukça şirin ve uygun bir mekân olacaktır. Bir diğer seçenekler ise; düğün salonu, organizasyon şirketlerine ait yerler, otelin parti mekânı ve balo salonları birkaç dokunuş sonrasında isteğinize uygun şık ve uygun mekân haline gelecektir. Uygun fiyatlı kına gecesi mekânlarına örnek olarak İstanbul da bulunan Güleryüz davet ve balo salonu, Anadolu yakasının en sevilen mekanı gülbahar sultan verilebilir. Bu mekânların ücretleri uygun olmakla beraber ikramlıkları da muhteşemdir.

Bir diğer seçenek ise; kına ve düğün organizasyonu yapan restaurant mekânları mevcuttur. Buna örnek olarak Çamlıca dilek restaurant verilebilir. Bu mekân oldukça nezih ve isteklerinizi eksiksiz olarak yerine getirmektedir. Hafta içi yapılacak kına gecesi eğlencesi daha uygun olacaktır. Kınada dağıtılacak olan ikramları kendi imkânlarınıza göre ayarlaya bilirsiniz. Yapılacak olan kına gecesinde dağıtılacak olan kınalar almak yerine evde hazırlana bilir ve bu durum sonucunda kına gecesi istenilen fiyatta olacaktır. Uygun fiyatlı kına gecesi mekânı seçimi; Ankara da bulunan Osmanlı köşkü davet sarayı ve Ankara konağı kusursuz tasarımı ile sizlere kına gece organizasyonunuz için hem uygun fiyatlı hem de göz alıcı bir mekân sunmaktadır. İzmir de bulunan Queen Of Foça oldukça güzel bir mekân olmakla beraber fiyatı da uygundur. Hayalinizdeki kına gecesi için oldukça ideal bir mekândır.

Yaratıcı Bekârlığa Veda Partisi Fikirleri Nelerdir?

Bekârlığa veda partisi söz konusu olduğunda aklı ilk başta eğlenme gelmektedir. Bu eğlencenin anlamı bekârlığa veda edilecek son günlerin keyfini çıkartmaktır ve bu günlerin anlamlı olmasını kılmaktır. Eğlenceye sınır tanımayanlar için yaratıcı bekârlığa veda partisi fikirleri mevcuttur. Bekârlığa veda partisi evde, teknede, kafede veya restaurant gibi mekânlarda yapıla bilmektedir. Ayrıca otellerin parti bölümünde de bu eğlence yapıla bilmektedir. Bekârlığa veda partisi için birçok tercih vardır. Bu eğlencelerde fotoğraf olmazsa olmazdır. Bireyler yapacak oldukları eğlencelerin her anını fotoğraflamak isterler. Yapılacak olan organizasyonda fotoğraf es geçilmemelidir. Bireyler veda partilerini piknik olarak tercih edebilirler. Eğlenceye düşkün bireyler için ise tekne partileri iyi olacaktır. Yapılacak olan eğlencede ikramlıklar değişik şekillerde olabilir. Maske kullanılarak partiler verilebilir ve bu alışılmışın dışında farklı bir eğlence olacaktır.

Uygun Fiyatlı Bekârlığa Veda Mekânları?

Uygun bekârlığa veda partisi yapmakta mümkündür. Yapılacak olan bekârlığa veda partisinde tercih edilebilecek ortam ev ortamı olabilir. Bu durum sonucunda yapılacak ikramlıkları evde birey kendisi hazırlaya bilir. İçecek olarak evde hazırlanan meyve suyu, limonata gibi içecekler yapılıp tercih edilebilir. Ev organizasyon şirketleri tarafından süsletilebilir. Ya da bireyler süsleri kendileri temin edip evi güzel bir şekilde zevke göre süsleyebilirler. Florya doğal alanları ve kır bahçeleri ile bekârlığa veda partiniz için hayalinizdeki yer olabilir. Uygun fiyatlı bekârlığa veda mekânı seçimi; Bağcılar, Esen yurt, Beylik düzü bölgelerinde fiyatları oldukça uygun olduğu için tercihiniz bu yönde olabilir. Beylik düzünde bulunan kervansaray etkinlik merkezi ortalama 200-300 kapasite ile misafir ağırlamaktadır. Fiyat olarak da oldukça uygundur. Cağaloğlu hamamı da isteğiniz doğrultusunda uygun fiyatlı mekânlar arasındadır.

Bekârlığa Veda Partisi Organizasyonların Da Fiyatı Etkileyen Unsurlar

Bekârlığa veda partisinde organizasyon yardımı almak isteyen bireylerin bilmesi gereken noktalar vardır. Bekârlığa veda partilerinde organizasyon fiyatını etkileyen unsurlar başlıca şunlardır; anlaşılan organizasyon şirketlerinin sunduğu bir menü bulunmaktadır. Bu menüde iki türlü seçenek vardır. Birincisi, yemekli menüler ikincisi ise, meyve tabakları, çerezler içermektedir. Meyve tabakları ve çerezler yemekli olan menülere oranla daha uygundur ve uygun bir organizasyon isteyen bireyler tercihlerini bu yönde yapmalıdır.  Bir diğer önemli etken ise; alkolsüz menüleri tercih etmek olacaktır. Alkollü menülerin tercih edilmesi sonucunda bireyler daha fazla ücret ödemektedirler. Seçilecek olan alkolsüz menü tercihi uygun fiyatlı bir organizasyon ayarlamanız için idealdir.

Bekârlığa veda partisinde genel olarak kişi sayısı önemli bir etkendir. Kişi sayısının fazla olması yapılacak olan organizasyonda maliyetin fazla olması demektir. Bir diğer unsur ise, sizden ortamı süslemek için onay isteyeceklerdir. Eğer ki partinizin uygun yollu yapılmasını istiyor iseniz süslemeleri sizin yapmanız daha doğru olacaktır. Organizasyonun kendilerine ait eğlence müzikleri vardır. Siz daha farklı eğlenceler istiyorsanız ek olarak eğlence türleri seçe bilirsiniz.

Yorum gönder