×

Yeni Evlenenler İçin Düğün Hediyesi Fikirleri

yeni evlenenler için düğün hediyesi fikirleri

Yeni Evlenenler İçin Düğün Hediyesi Fikirleri

Yeni evli çiftler için hediye almayı düşünen kişiler için oluşturduğumuz bu yazıda, yeni evli çiftlerin ihtiyaç duyabileceği şeylere odaklı bilgi aktarımı yapacağız. Eğer siz de yeni evlenenler için düğün hediyesi fikirleri araştırıyorsanız, doğru adrestesiniz! Yeni çiftlere, düğünlerinden sonra hediye vermek adetlerimiz arasında yer almaktadır. Hediye seçme konusunda zorluk yaşayan bireyler, yeni evli bir çifte ne alınır diye düşünüp durur. Aslında yeni bir evli çifte hediye bakmak, çok da zorlu bir konu değil!

yeni evlenenler için düğün hediyesi fikirleri

Yeni Evlenenlere Alınabilecek Düğün Hediyeleri

Düğünde takılan takılar haricinde, yeni evlenenlere alınabilecek düğün hediyeleri konusu da özen gösterilmesi gereken bir konudur. Düğünü kutlamak amaçlı olarak alınan bu hediyeler, çiftlerin hoşuna gidebilecek tarzda olmalıdır. Yeni evli çiftlere alınabilecek hediyeler şu şekildedir:

  • Tercih edeceğiniz hediyenin, evli çift tarafından kullanışlı olmasına son derece büyük bir özen gösterin. Evini sıfırdan dizmiş bir yeni evli çift için, hangi konuda eksiklik yaşadığını bilmek de fayda var. Öncesinden çifte eksikleri konusunda fikir danışması da yapabilirsiniz.
  • Yakınlık derecenize göre, yeni evli çifte ihtiyacını sormanızda bir sakınca yoktur. Yakın olmadığınız taktirde herhangi bir ev aksesuarı alabilirsiniz.
  • Yeni evlenmiş olan çifte hediye tercihinde bulunurken, gelinin de damadın da kullanabileceği bir hediye seçiminde bulunman faydalı olacaktır. Bütçen yeterli ise her iki tarafa da ayrı hediye alabilirsin.

Yeni Evlenen Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

Yakınlık derecene göre, yeni evlenmiş olan arkadaşına hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Yakın arkadaşın ya da iş arkadaşına alabileceğin hediyeler konusunda şöyle fikirler sunabiliriz:

  • Yakın arkadaşa düğün hediyesi: Yakın arkadaşa düğün hediyesi almak isteyenler, bu bölümü dikkatli bir şekilde okusun. Gerekli gördüğü çeyiz eşyalarını tamamlamış olan yakın arkadaşına, eksik ufak parçaları tamamlayan olabilirsin. Yeni evli çift ile konuşarak, ihtiyaç duydukları bir eşyayı da hediye edebilirsin. Küçük ev aletleri, çay makinesi gibi alınabilecek hediyeler, yeni evli çiftleri mutlu edebilir. Gerekli gördüğü tüm eşyaları alan çifte, güzel bir ev aksesuarı da alabilirsin. Her ihtimale karşı, hediyenin içine değişim kartı koymayı unutma.
  • İş arkadaşına düğün hediyesi: İş arkadaşına düğün hediyesi konusunda fikir sahibi olmak isteyenler bu kısma dikkat etsin. İş arkadaşınız ile henüz çok taze tanışıyorsanız, iş arkadaşlarınız ile birleşerek ortaklaşa güzel bir hediye alabilirsiniz. Eğer tek başına bir hediye almayı düşünüyorsan, klasik bir seçim yapmanda fayda var. Ev dekorasyonu ile uyum yakalayabilecek bir yastık kılıfı gibi, şamdan, tablo ya da fotoğraf çerçeveleri de mantıklı birer tercih olabilir.
  • Akrabalar için düğün hediyesi: Akrabaya düğün hediyesi konusunda fikir sahibi olmak isteyen sevgili okurlar da bu kısma dikkat etsin. Arkadaşlara göre daha büyük hediyeler alan akrabalar, genelde yeni evli çiftin neye ihtiyaç duyduğunu bilir ve ona göre bir hediye alır. Bornoz takımı, havlu, ütü, tost makinesi, çamaşırlık gibi pek çok alternatif seçeneğinizin bulunduğu bu noktada, yeni evli çifte eksiklerinin neyden yana olduğunu öğrenmek adına sorabilirsiniz.

Yeni Evlenenlere Alınabilecek Hediye Bulamıyorsan

Hediye seçme konusunda zorluk yaşayan bir bireyseniz eğer, yeni evli çifte nakit para yardımında da bulunabilirsiniz. Takdim edeceğiniz bu hediye, yeni evli çiftin her anlamda işine yarayabilir. Ne kadar para hediye edeceğine dair belli bir miktar kuralı bulunmamakla beraber, alacağın hediyenin parası kadar bir para hediye edebilirsin. Bu parayı ne şekilde vereceğin de büyük önem taşır. Balayı harcamaları için hediye edeceği para, bilet ya da bagaj fişi gibi özel bir kartın içinde verilebilir. Yerleşmiş oldukları yeni evleri için bir harcama yapmalarını beklediğin taktirde, sevimli bir kartın içerisine yerleştirdiğin para da yine evli çiftimizi mutlu edecektir.

Yeni Evlenenlere Hediye Önerileri

  • Seramik Banyo Seti: Evin önemli bir bölümü olan banyo, aksesuarlar ile tamamlanır. Kullanışlı bir hediye olarak karşımıza çıkan bu set, evli çiftin hoşuna gidecektir. Evlenen çiftin banyo rengini biliyor olmanız, alacağınız setin rengi konusunda da yardımcı olacaktır.
  • Çift Kişilik Nevresim Takımı: Evli çiftin vakit geçirmeyi en sevdiği bölümlerden bir tanesi olan yatak odası için alınan nevresim takımı da yine evli çifti mutlu edecektir. Konforlu bir yatak hayali kuran yeni evli çifte, konforlu bir nevresim takımı alabilirsiniz.
  • Çay ve Kahve Makinesi Seti: Evin olmazsa olmazlarından bir tanesi haline gelmiş olan çay ya da kahve makineleri, yeni çiftin misafirlerini ağırlaması konusunda hizmet verecektir. Yeni evlenen çifte, düğün hediyesi olarak alacağınız çay ya da kahve makinesi onları mutlu edecektir. Çünkü bu ürünler, bir evde olması gereken eşyalar arasında yer alır.
  • Çatal, Bıçak, Kaşık Seti: Mutfak eşyaları arasında olmazsa olmaz bir yere sahip olan çatal, bıçak ve kaşık seti de bu çiftin gereksinim duyduğu eşyalar arasında olabilir. Onlara alacağınız bu set de yine mutluluk sebebi olabilir.
  • Fotoğraf Makinesi Seti: Bundan sonra birlikte geçirecekleri bir ömür için birbirlerine söz veren yeni evli çifte, armağan edeceğiniz fotoğraf makinesi seti bu çifti mutlu edecektir. Her anlarını ölümsüzleştirdikleri bu makine ile seni her zaman anacaklarından emin olabilirsin.
  • Teraryum Bahçesi: Son dönemlerde büyük bir yaygınlık kazanan ev aksesuarlarından bir tanesi olan Teraryum bahçesi, yeni evli bir çifte hediye edilebilecek eşyalar arasında yer almaktadır. Muhteşem görünümü ile eve renk katacak olan bu ürün, her odada kullanılabilir.
  • Düğün Fotoğraflı-Çiçekli Minimalist Vazo: Her baktıklarında muhteşem geçen düğünlerini hatırlayacakları bu hediye, yeni evli çifti gerçekten mutlu edecektir. Yeni evlerinde bir köşeye koyacakları bu fotoğraflara her baktıklarında ayrıca sizi de hatırlayacaklardır.
  • Kahve Fincan Takımı: Düğünün ardından çokça misafir ağırlayacak olan yeni evli çiftler, birlikte sohbet etmek için de bolca vakit geçirecekler. Bu vakitlerine misafir olacak bir kahve fincan takımı hediyesi onları mutlu edecektir. Kullanışlı, güzel renklere sahip bir kahve fincan takımı hediyenize asla hayır diyeceklerini sanmıyoruz.
  • Mikser Blender Seti: Kullanışlı bir hediye almak isteyen bireyler, yeni evli çiftlere mikser blender seti hediye edebilirler. Mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alan mikser blender seti, özellikle gelin hanımın çok işine yarayacaktır. Çırpma, doğrama ve parçalama konusunda tüm hünerlerini gösterecek olan bu hediye, yeni evli çifti çok mutlu edecektir.
  • Özel Tasarım Vintage Bisiklet Kanvas Saat: Yeni evlerindeki dekorasyona çok özen gösteren, evli çiftimize bu hediye ile bir sürpriz yapabilirsiniz. Salon, oturma odası ya da çalışma odasında güzel bir görünüm oluşturacak olan bu hediye de son zamanlarda büyük bir rağbet görmektedir.
  • Ekmek Kızartma Makinesi: Sıcak kızarmış ekmek ile kahvaltı yapmayı seven bir çiftse eğer yeni evlenen arkadaşlarınız, ekmek kızartma makinesi hediyeniz onları çok mutlu edecektir. Yine mutfak için önemli bir parça olarak karşımıza çıkan ekmek kızartma makinesi, yeni evli çiftlere hediye edilebilecekler arasındadır. Evlenen çiftin mutfak renginin hangi tonlardan olduğunu bilmeniz, aldığınız ekmek makinesinin rengine karar vermeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Yorum gönder