×

Alaska’da Bulunan Gizemli Siyah Piramit

Alaska’da bulunan  gizemli Siyah Piramit

Alaska’da Bulunan Gizemli Siyah Piramit

Alaska’da gömülü olarak bulunduğu söylenen Siyah Piramit, tüm dünyada gizemini korumaya devam etmektedir. 3800 yıl öncesine ait dünyanın en büyük piramidi olan, Büyük Giza Piramidi’nin iki katı büyüklüğünde olduğu iddia edilen Siyah Piramit halen Amerikan Ordusu tarafından korunmaktadır ve çevresine erişimi yasaktır.

Bazı çevrelerce dünya dışı bir teknolojinin ya da bir medeniyetin kalıntısı olabileceği düşünülen, bu piramidin en büyük özelliği ise kendi enerjisini üretebilmesidir. Enerji türünün ne olduğu henüz bilinmemekle beraber ürettiği enerjinin, Alaska’nın veya Kanada’nın tümüne yetecek kadar olduğu, konunun uzmanları tarafından söylenmektedir. İkinci Dünya Savaşının sonlarına doğru keşfedildiği bilinmektedir.

Alaska’da bulunan  gizemli Siyah Piramit

Alaska’da bulunan  gizemli Siyah Piramit dair ilk net bilgileri, gazeteci ve ufoloji uzmanı olan Linda Moulton Howe’in bir radyo programına konuk olarak katılan, ABD ordusundan emekli Subay Mutschler vermiştir.  Mutschler’e göre tesisi tespit etmek için 1992 yılında büyük bir yeraltı nükleer patlaması gerçekleşmiştir, kaynaklara büyük bir deprem olarak geçen bu patlama aslında Siyah Piramit araştırmaları için yapılmıştı.

Yine Mutschler’in aynı radyo programında anlattıklarına göre, yerel bir NBC kanalının bu patlama için, Siyah Piramit’in bulunduğu yerde keşif olarak yapıldığını haber yaptığını ama haberin kopyasını istediğinde, böyle bir haberi yapıldığını inkâr ettiklerini belirtmiştir. Alaska’da bulunan bu Siyah Piramit günümüzde de gizemini korumaya devam etmekte olup, bölgede yapılmak istenen bütün araştırmalar engellenmektedir.

Yorum gönder