×

Antalya’daki Paranormal Apartman

Antalya'daki Paranormal Apartman

Antalya’daki Paranormal Apartman

Paranormal aktiviteler, dünyanın pek çok yerinde anlatılmakta olan söylentiler arasındadır. Ülkemizde de bu tarz anlatımlara konu olan mekânlar yer almaktadır. Bunlardan bir tanesi, Antalya’da yer alan ve içerisinde Paranormal olayların gerçekleşmekte olduğu iddia edilen bir apartmandır.

Antalya'daki Paranormal Apartman

Antalya’nın Paranormal Apartmanı

Antalya’da yer alan ve içerisinde 16 dairesi bulunan apartmanda, cinlerin ve perilerin yaşadığı söylenmektedir. Bu konuda bazı kişiler binanın bir yatır üzerine yapıldığını, bazıları da bir kızın cinnet halinde annesini öldürdüğünü söylemektedir.

Burada eskiden yaşamış olan kişiler, sabahları bazen banyoda bulduklarını, kapı ve pencerelerin herhangi bir neden olmadan hareket ettiğini, gece yarısı ardından garip sesler geldiğini, altında bulunan markette çalışanlara göre de ürünlerin sıklıkla yer değiştirdiği gibi çeşitli durumları anlatmaktadır. Yine söylenenler arasında geceleri insan silueti görüldüğü, gündüz hiçbir şey olmamakla beraber geceleri korku yaşandığı, binaya taşınanların da bir sonraki gün evi terk ettiğini ve en fazla kalan kişilerin 1 hafta durduğu yer almaktadır. Bu nedenle söz konusu binaya hiç kimse taşınmak istememektedir. Bazı kişiler ise bu iddiaların sadece binanın değerini düşürmek için yapıldığını söylemektedir.

Halk arasında yaygın olan bu söylentiler, binanın Türkiye’de oldukça ünlenmesine neden olmuştur. Bu anlatımlar üzerine, duruma ilgi duyan, merak eden bazı gençler kamera ile beraber, söz konusu binayı videoya alma amacıyla ziyarete gitmiştir.

Yorum gönder