×

Brandon Swanson’un Esrarengiz Kayboluş Hikâyesi

Brandon Swanson’un Esrarengiz Kayboluş Hikâyesi

Brandon Swanson’un Esrarengiz Kayboluş Hikâyesi

Dünya üzerinde her gün pek çok kaybolma olayı yaşanmaktadır. Ancak bu olaylardan bazıları, bir daha kaybolan kişilerden haber alınamaması nedeniyle oldukça esrarlı bir yapıya sahiptir. Bu olaylardan birisi de, Brandon Swanson’un Esrarengiz Kayboluş Hikâyesi. 30 Ocak 1989 tarihinde doğmuş olan Swanson,  14 Mayıs 2008 tarihinde, saatler gece yarısını geçtikten kısa bir süre sonra son telefon görüşmesini yapmış, ancak bundan sonra bir daha haber alınamamıştır.

Brandon Swanson’un Esrarengiz Kayboluş Hikâyesi

Brandon Swanson Nasıl Ortadan Kayboldu?

Swanson, kaybolduğu gün arabasıyla beraber evine dönerken, yanlışlıkla arabayla bir hendeğe girmiştir. Ancak Swanson, bu durumdan yara almadan kurtulmuştur. Bundan sonra ailesini arayan Swanson, onlara nerede olduğu tam anlamıyla bilmediğini; ancak Lynd adlı küçük bir kasabanın yakınlarında olduğunu düşündüğünü söylemiştir. Bunun üzerine ailesi oğullarının belirttiği adrese gitse de, onu bir türlü bulamamışlardır. Ailesi ile telefonda yaklaşık 45 dakika gibi bir süre kalmış olan Swanson’un son kelimeleri “kahretsin” olmuş, bundan sonra telefon aniden kapanmıştır. Bundan sonra kendisiyle ilgili herhangi bir ize rastlanılmamıştır.

Ailesinin Polise Gitmesi

Bu durum ardından, günün sabahında ailesi, polise giderek kayıp haberi vermek istemiştir. Buna karşılık polis onlara, onun yaşındaki çocukların bu şekilde davranışının yaygın olduğunu, bunun için beklemeleri gerektiğini söylemiştir. Ancak bu, aynı gün içerisinde telefon kayıtlarının incelenmesi ile değişmiştir. Zira telefonda Swanson ailesine Lynd yakınlarında olduğunu söylese de, telefon kayıtları onun tamamen farklı bir yer olan Porter yakınlarında olduğunu işaret etmiştir. Polis bundan sonra burada yaptığı arama çalışmalarında, Taunton yakınlarında arabasını keşfetmiştir.

Bu keşif ardından Swanson’un Yellow Medicine Nehrine düşmüş olabileceği iddia edilmiş olsa da, nehirde yapılan araştırmalar bu konu hakkında bir ipucu vermemiştir. Karadan araştırma çalışmaları da köpekler kullanarak yapılsa da, bir sonuç alınamamıştır. Aramalar farklı dönemlerde tekrar yapılsa da, sonuç alınamamıştır.

Brandon Swanson’un ailesi, oğulları için hala umutlarını korumaktadır. Ancak bugün halâ çocuklarına ne olduğu bir gizem olarak kendini korumaktadır. Nehire düşerek, boğulmuş olması olası olarak görülse de, nehirde yapılan araştırmaların sonuç vermemesi durumu daha da karıştırmaktadır.

Yorum gönder