×

Esrarengiz Reptilianlar Kimdir?

Reptilianlar

Esrarengiz Reptilianlar Kimdir?

Bazı çevrelerce, sürüngen uzaylıların binlerce yıl önce dünyaya gelip insanlarla birleşmesi sonucu oluşan melez bir ırk olarak tanımlanan Reptilianlar, bazı mitolojik kaynaklarda da geçmektedir. Günümüzde de bu esrarengiz ırk hakkında birçok kitap yazılmış, araştırma konularında yer almıştır. Konu hakkında dünya çapında seminerler düzenlenmiştir.

Bu iddiaların içinde en çok ses getirenlerden biri David Icke’nin, Reptilianlar hakkında ortaya attığı komplo teorileridir. David Icke, 1991 yılında tanrının oğlu olduğunu iddia ettikten sonra, bu melez ırk hakkında oldukça ilginç açıklamalarda bulunmuştur.

Reptilianlar

Spor spikeri ve gazeteci olan Davif Icke’in dediklerine göre Reptilianlar, yılan gözlü, derisi pullarla kaplı, kuyruklu, sürüngen uzaydan gelmiş varlıklardır. İstedikleri zaman insan formuna geçebilen bu sürüngen uzaylı melez ırkın ataları, dünyaya Ejderha Takımyıldızdan gelmiştir. Amaçları dünyayı ele geçirmek olan bu uzaylılar, dünyadaki insanlarla üreyerek Reptilianları oluşturmuşlardır.

Teorisyenlere göre Illuminati oluşumu da Reptianlara aittir. Dünyayı ve toplumsal kaosu yöneten, savaşlara, salgınlara sebep olan, kendi kişisel çıkarları için devlet adamlarının bile iplerini ellerinde tutanlar bu gizemli ve karanlık ırktır. Yine David Icke’nin iddialarına göre tüm dünyaca tanınan ünlü Rothshilde, Rockefeller ve İngiliz Kraliyet aileleri de bu ırktan gelmektedir. İddialarında daha da ileri giden David, eski Amerika Başkanları ve dünyadaki diğer devlet adamlarının bazılarının da bu ırktan olduğunu ileri sürmektedir.

Mitolojik kaynaklara göre ise bu ırk Sümerlerden beri dünyamızda yaşamaktadır. Sümerlerde ve Mısır Firavunları arasında oldukları belirtilmektedir. Çin, Yunan, Hint, Mısır ve Sümer mitolojik kaynaklarında yarı sürüngen, yarı insan figürlere sıkça rastlanmış olması, tesadüf olmayıp bu iddiaların birer kanıtı olarak görülmektedir.

Yorum gönder