×

Dyo Markanın Tarihçesi

DYO

Dyo Markanın Tarihçesi

Kendisi ilk olarak İzmir’de ortaya çıkmış olan bir mağaza olup kuruluşu tamamlandıktan 14 sene sonra boya üretimini ilk defa gerçekleştirmiştir. Boya imalatı konusunda bir ilke imza atan bu şirket zamanla yükselmeye başlamıştır ve artık boya konusunda ismiyle gündemde olmuştur. Onun gelişmeye başlaması aslında boya fabrikasının ortaya çıkmasıyla beraber gerçekleşmiştir. Bunu da yine imalatı gerçekleştirdikten 16 sene sonra ortaya koymuştur. Daha sonra fraklı isimde bir pazarlama şirketi meydana getirildi ve onun kurulumu tamamlandı.  Dış satım yapılmaya başlaması ve artık ülke dışında da tanınmaya doğru ilerlemesi 1958 senesinde gerçekleşmiştir. Farklı fabrikalar ortaya koyarak şirketin daha da büyümesi sağlanmıştır ve bunun yanında marka açısından da önemli bir yere gelinmiştir. Piyasa düşünülerek artık birden fazla fabrika  kapsamında çalışılmaya başlanmış ve böylece reklam düzeyinde artış mümkün olmuştur. Uzun yıllar boyunca adından söz ettiren bu firma birçok müşterinin ilk uğradığı adreslerden bir tanesi olup ürünlerinden memnun kalınmasını sağlamıştır.

Oldukça köklü bir geçmişe sahip olması ve uzun yıllar boyunca bu işten uzaklaşmaması onun çok tanınmasına fırsat vermiş ve bu anlamda prestijini artırmıştır. Markanın meydana getirdiği reklamlar da oldukça başarılı bulunmuştur ve bu anlamda pazarlama açısından da iyi bir konuma yükselmiştir. Ülkemizde birçok müşteri bu firmanın ürünlerini kullanmakta ve kendisinin kalitesinden memnun bir şekilde alışverişini tamamlamaktadır. Bu anlamda bakıldığında köklü bir firma olan DYO kurulduğu andan itibaren piyasada sağlam adımlar attığı için bu günlere gelmesi mümkün olmuştur. Günümüzde inşaat alanında da oldukça öne çıkan bir şirket olup bu anlamda pek çok unsuru içerisinde bulundurmaktan geri kalmamıştır.

DYO

Polyesterin meydana getirilmeye başlaması fabrikaların artmasından 4 – 5 sene sonra mümkün oldu ve artık ürün çeşidinde farklılıklar gözlenmeye başladı.  Pek çok sektörde hizmetini sunan bu marka yalnızca klasik boya değil deniz boyaları da üretmektedir. Bunun yanında matbaa mürekkepleri de ortay çıkaran bu şirket aynı zamanda otomotiv ve bobin alanında da hizmet sunmaktadır. Sanayi ve inşaat alanları kendi adının en çok duyulan bölümlerden bir tanesi olup asıl ününü belki de bunlarda kullanımıyla sağlamıştır. İsmini kurucularından alan bu firma onların ortak ad kısaltması şeklinde ortaya çıkmıştır ve aslında marjinal bir isme sahiptir. Bir markanın ortaya çıkmasında onun isminin de çok önemli olduğu yadsınamaz bir gerçektir ve dyo da bu anlamda iyi bir düzeyde yer almaktadır.

İnşaat Boyaları Alanında Neler Üretilir?

  1. Emülsiyon ve sentetik son kat boyalar
  2. Nanoteknolojik boyalar
  3. Renk pınarı sistemi
  4. Ahşap koruyucular
  5. Vernikler, parke cilaları
  6. Dış cephe son kat boya ve kaplamaları
  7. Fırça – rulo – boya uygulama makineleri
  8. Astarlar ve macunlar
  9. Problem çözme niteliğine sahip ürünler

Yorum gönder